9 ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τις instagram ιστορίες σας για την επιχείρηση σας.

2019-04-20

Ξέρετε τι είναι το Π.Σ.Μ;

Πρόκειται για προσέλκυση, σύνδεση και μετατροπή. 

Αυτό που κάθε έμπορος ελπίζει να επιτύχει στα Social Media. Τώρα πώς συνδέεται το Π.Σ.Μ με την ιστορία σας;

Είναι απλό. Όταν δημοσιεύετε μια ιστορία στο Facebook ή το Instagram, καλείτε τους ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή. Υπάρχει κάτι πολύ οικείο και οι άνθρωποι το λατρεύουν! Εξάλλου, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι συνεργάζονται με ανθρώπους που γνωρίζουν, όπως και εμπιστευονται, έτσι; Οι ιστορίες σας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσετε γρήγορα στη σχέση!

Σημαντικό: Αυτές οι συμβουλές μπορούν πραγματικά να ανυψώσουν τις ικανότητές σας για την αφήγηση των ιστοριών σας, αλλά να θυμάστε ότι η μετριοπάθεια είναι η βάση για την επιτυχία. Μην το παρακάνετε!

9 ιδέες για να χρησιμοποιήσετε την ιστορία σας για την επιχείρηση σας.

# 1: Να είναι αστεία

Τίποτα δεν μπορεί να ωθήσει την επιχείρησή σας περισσότερο από το να φέρει τη χαρά και το γέλιο στο ακροατήριό σας. Πάντα λέμε ότι τα Αστεία = Χρήματα, και είναι αλήθεια! Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει την επιχείρησή σας ταχύτερα από ό,τι μπορείτε εσείς ο ίδιος αν είστε βαρετός.

Γνωρίζατε ότι κατά μέσο όρο τα παιδιά γελάνε 400 φορές την ημέρα, ενώ εμείς οι ενήλικες, γελάμε μόνο 20; Πόσο λυπηρό είναι αυτό; Όταν είστε αυτός που φέρνει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων, θα θυμούνται και θα σας αγαπούν γι 'αυτό. Και αυτό είναι το μόνο που ψάχνουμε, έτσι;

# 2: Στο παρασκήνιο

Πάρτε τους ανθρώπους στο ταξίδι μαζί σας! Μπορείτε να τους δείξετε τι συμβαίνει λίγο πριν πάτε ζωντανά ή πριν πάτε στη σκηνή κατά τη διάρκεια ενός γεγονότος. 

Ή μπορείτε να πάρετε μαζί σας τους ανθρώπους οταν πηγαίνετε για ψώνια, ή να τους δείξετε πώς κάνετε το γεύμα σας [προετοιμασία] για την εβδομάδα; Αφήστε τους να δούν "πίσω από τα κουρτίνες" της επιχείρησή σας. Παίξτε με αυτό.

 Όλα είναι ένα πείραμα.

Παίρνουμε συχνά τον τρόπο που ζούμε ως δεδομένο και ότι όλοι ζουν όπως εμείς. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις. Σταματήστε να σκέφτεστε σαν καταναλωτής και να αρχίσετε να σκέφτεστε σαν έμπορος!

# 3: Εμπνεύστε τους

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο εκφοβιστικό, αλλά μην ανησυχείτε. Δεν σας ζητάμε να δώσετε μια ολόκληρη ομιλία. Απλά σκεφτείτε το αγαπημένο σας απόσπασμα, και μοιραστείτε με το ακροατήριό σας. Θα το λατρέψουν!

# 4: Εμφάνιση του τρόπου ζωής σας

Οι άνθρωποι αγαπούν να ξέρουν τι συμβαίνει στη ζωή κάποιου που τους ενδιαφέρει. Έτσι, δώστε τους μια γέυση! Μπορεί να είναι διακοπές ή στο παιχνίδι των παιδιών σας ή απλά να πάτε στο γυμναστήριο στη μέση της μέρας, όταν όλοι οι άλλοι δουλεύουν.

Εάν νομίζετε ότι δεν έχετε πάρα πολλά πράγματα να δείξετε, αυτό είναι εντάξει. Μπορείτε να επιλέξετε από 8 άλλες στρατηγικές, σωστά; Απλά βεβαιωθείτε ότι όταν έρθει ο χρόνος για διακοπές, λέτε στους ανθρώπους για αυτό!

# 5: Οικογενειακές αλληλεπιδράσεις

Ξεκινήσατε την δική σας επιχείρηση επειδή θέλετε την ελευθερία σας και να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας! Αυτό ισχύει για πολλούς ανθρώπους που ξεκινούν τη δική τους επιχείρηση. Δείτε τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα σας ή όποιον σας εμπνέει, σας εκπαιδεύει ή σας ψυχαγωγεί.

Και ως πρόσθετο όφελος - η οικογένειά σας μπορεί να αρχίσει να είναι πιο υποστηρικτική. Θα δουν ότι θα τους συμπεριλάβετε στον κύκλο της αγάπης σας και θα σας λατρεύουν γι 'αυτό!

# 6: Επιχειρηματικές συμβουλές

Οι άνθρωποι αγαπούν να παίρνουν συμβουλές και κόλπα. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε κάτι μεγάλο ή περίπλοκο. Απλά σκεφτείτε ποιες συμβουλές μπορεί να είναι χρήσιμες για ένα συγκεκριμένο θέμα και μοιραστείτε αυτές με το ακροατήριό σας. Αυτό είναι!

# 7: Μοιραστείτε μια καλή ιστορία

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να μάθεις κάτι; Μέσα από μια ιστορία. Τις θυμόμαστε γιατί αισθανόμαστε ότι συνδεόμαστε με αυτές. Γι 'αυτό είναι τόσο καταπληκτικό όταν λέτε στο ακροατήριό σας μία από τις ιστορίες σας.

Μπορεί να είναι κάτι οικείο, προσωπικό ή αστείο, ή απλά κάτι που συνέβη στη δουλειά και μάθατε ένα μάθημα από αυτό. Ό,τι  αποφασίσετε μπορείτε να το μοιραστείτε, θυμηθείτε - μια καλή ιστορία έχει τη δύναμη να φέρει τους ανθρώπους κοντά!

# 8: Διδάξτε

Ναι, έχετε τόσες πολλές άλλες πλατφόρμες που διαχειρίζεστε. Αλλά οι ιστορίες σας προσφέρουν μια απίστευτη ευκαιρία - διδασκαλίας αλλά με χρονικό όριο. Αυτό θα σας παροτρύνει να είστε σύντομοι, οπότε δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο και θα προσφέρετε αξία στους πελάτες σας.

Ακόμα κι αν είναι κάτι πολύ μικρό, μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

# 9: Συζητήστε για το Γιατί

Εάν οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν με το ΓΙΑΤΙ, θα αισθάνονται συνδεδεμένοι με εσάς.

Και αργότερα, όταν έρθει η ώρα, τι πιστεύετε; Οτι το ακροατήριό σας θα θέλει να συνεργαστεί μαζί σας!

Μπόνους: Συμμετοχή ατόμων

Ξέρατε ότι μπορείτε να δείτε ποιος παρακολουθεί τις ιστορίες σας; Παρατηρήστε ποιοι είναι οι κανονικοί σας τηλεθεατές. Κρατήστε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στην ιστορία σας. Και όταν απαντήσουν, η απάντησή τους θα μεταφερθεί απευθείας στα εισερχόμενά σας. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε μια περιστασιακή συζήτηση μαζί τους. Θυμηθείτε: είστε επαγγελματίας  συνομιλητής!

Μπόνους Συμβουλή: Δώστε

Πόσο συχνά δίνουμε για να πάρουμε; Και επιτρέπεται αυτό; Φυσικά!

Δώστε και δίνοντας θα δείτε τι θα συμβεί. Όταν προσφέρετε δωρεάν αξία στο ακροατήριό σας, είναι πολύ πιθανότερο να επικοινωνήσουν μαζί σας και να συνεργαστούν μαζί σας.

Αν οι άνθρωποι σας σκέφτονται κάθε μέρα λόγω των βίντεο, των αναρτήσεων ή των ιστοριών σας, είστε στο σωστό δρόμο!

Αυτοί είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας τρόπους που μπορείτε κι εσείς να χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας! 

Ποια συμβουλή θα εφαρμόσετε πρώτα; 

Ενημερώστε μας στα σχόλια! Και αν βρήκατε αξία σε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Ετοιμαστείτε να ροκάρετε σοβαρά on-line! Κατέβασε το νέο Instagram Οδηγό για να μάθεις τα μυστικά μας για το πως μπορείς να πολλαπλασιάσεις τους followers εδω

Πολλοί από τους φίλους μας θέλουν να μάθουν τις στρατηγικές και τις τακτικές μας, και εμείς ποτέ δεν είμασταν τσιγκούνιδες σχετικά με την ανταλλαγή πληροφοριών.Αν θες να μάθεις ποιά εργαλεία χρησιμοποιούμε κάνε κλίκ 

Life is Grand!!!

Για την ελευθερία σας!!!

Υ.Γ Αν θες να μάθεις τις καλύτερες στρατηγικές και τεχνικές για να μεγαλώσεις το brand σου, να προβάλλεις την επιχείρηση σου, να γίνεις influencer, η απλά να πάρεις followers στο Instagram τότε θα πρέπει να σε ενημερώσω πως οι προεγγραφές για να γίνεις instagram expert ανοιξαν. Κάνε κλίκ ε΄δώ για να εγραφείς δωρεάν!