Γιατί αγοράζουν οι άνθρωποι;

2019-03-02

Αυτό είναι το "ζήτημα εκατομμυρίων δολαρίων", που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει.

Φυσικά υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι. Πρόκειται να αποκαλύψω ένα από τους λογους που κάνουν τους ανθρώπους να αγοράζουν.Τώρα, πριν σας πω τι είναι, ας μιλήσουμε για ένα γεγονός που ξεχνάμε μερικές φορές, ειδικά όταν στελνουμε με ανυπομονησία τα μηνύματά μας η διαφημιζουμε την εταιρεια μας:

Οι άνθρωποι ΔΕΝ θέλουν να τους πουλησουμε!

Κατά κανόνα, οι άνθρωποι δεν θέλουν κανέναν να προσπαθεί να τους πουλήσει τίποτα.Σε κανεναν δεν αρέσει έναs πιεστικόs πωλητήs να τους πιέζει τι ν' αγορασoυν με τα χρήματά τουs.


Τη στιγμή που ακούμε μια πωλήση, οι άμυνες έρχονται ακριβώς έξω. Επειδή αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στην κατάσταση.Γι 'αυτό οι περισσότεροι λαοί περιφρονούν να ασχολούνται με τους πωλητές. Σκεφτείτε όταν περπατάτε σε ένα κατάστημα και ένας πωλητής έρχεται σε εσάς και λέει, "Γεια σας, μπορώ να σας βοηθήσω; "Για τους περισσότερους, η άμεση απάντηση είναι: "Απλά κοιτάζω!"Αυτό είναι μια αυτόματη αντίδραση. Δεν χρειάζεται να το σκεφτούν, ακόμα και αν ενδιαφέρονται για κάτι.Από την άλλη, σε όλους μας αρέσει να αγοράζουμε.Εξετάζουμε ένα προϊόν. Ειμαστε ενθουσιασμένοι γι 'αυτό και αποφασιζουμε να το αγοράσουμε, και αισθανόμαστε ότι έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης.

Τωρα πώς μπορείτε να ενθουσιασετε τους ανθρωπους ετσι ωστε να θελουν ν' αγορασουν ;

Πώς τους δίνετε τον έλεγχο της κατάστασης και να τους κάνετε να αισθάνονται ότι δεν τους πουλατε ;

Εδώ είναι το μυστικό ...

Οι άνθρωποι θέλουν να συνεργαστούν με αυτούς που είναι πραγματικοί, και όχι με κάποιον που είναι αναληθής ή μη αυθεντικός.Ειδικά σε απευθείας σύνδεση, όπου υπάρχει τόση διαφημιστική εκστρατεία.Σήμερα οι άνθρωποι είναι απενεργοποιημένοι από οτιδήποτε φαίνεται ή μυρίζει ψεύτικο.Ακόμα κι αν θέλουν το προϊόν, τις υπηρεσίες ή τις επιχειρηματικές σας ευκαιρίες, πολλοί θα είναι σκεπτικοί .

Γιατί;

Επειδή έχουν καεί πριν και δεν θέλουν να καούν πάλι.Όλοι έχουμε καεί κάποια στιγμή, έτσι έχουμε όλοι εκείνο τον εσωτερικό σκεπτικισμό μέσα μας.Γι 'αυτό η οικοδόμηση της εμπιστοσυνης πρέπει να είναι ένας από τους κύριους στόχους σας.

Συμπέρασμα:

Οι ανθρωποι πρέπει να σας συμπαθουν και να σας εμπιστευτούν.

Οι άνθρωποι δεν θα αγοράζουν ΠΟΤΕ από εσάς ή δεν θα ενταχθούν στην επιχείρησή σας, αν δεν σας συμπαθουν και δεν σας εμπιστεύονται.Είναι τόσο απλό.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να δημιουργήσετε σταθερή εμπιστοσύνη και να δημιουργήσετε μια σχέση όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινη.

Δεν πρόκειται να συμβεί σε μια στιγμή.Δεν πρόκειται να συμβεί με μια μαγική φράση, έναν καλό τίτλο ή ακόμα και με ένα συναρπαστικό αντίγραφο.Σίγουρα μπορείτε να κάνετε ορισμένα πράγματα οτι αφορα το μάρκετινγκ για να δημιουργήσετε αυτή την εμπιστοσύνη, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί αμέσως.Η εμπιστοσύνη απαιτεί χρόνο.Σκεφτείτε τους ανθρώπους της ζωής σας που σας αρέσει και εμπιστεύεστε.Η σχέση σας χρειάστηκε χρόνο για να αναπτυχθεί. δεν συνέβη στιγμιαία.Θα σας δώσω ένα παράδειγμα.Στο παρελθον όταν πωλούσαμε πρόσωπο με πρόσωπο στις άμεσες πωλήσεις, ήταν πολύ πιο εύκολο, γιατί θα πηγαιναμε στο χωρο τους και θα καναμε μια συζήτηση.Μπορείτε να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη πολύ πιο γρήγορα όταν συναντάτε καποιον πρόσωπο με πρόσωπο.Μπορείτε να τους θέσετε ερωτήσεις, να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος τους και να αναπτύξετε κάποια κοινή βάση.Αλλά όταν το κάνετε online, χρειάζεται αρκετός χρόνος

Ο καλύτερος τρόπος για να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη με τους ανθρωπους ;


Κατά τη γνώμη μου, είναι με το Email marketing.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπουν να επικοινωνείτε με συνέπεια . Δημιουργήστε μια σχέση και ξεκινήστε την ανάπτυξη εμπιστοσύνης.

Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα τα διαβάσουν.

Και μόνο επειδή διαβάζουν μερικα δεν σημαίνει ότι πρόκειται να αναλάβουν δράση, ή ότι πρόκειται να οικοδομήσουμε κάθε είδους σχέση μαζί τους.

Τα εισερχόμενά μου είναι γεμάτα από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα περισσότερα από αυτά αγνοούνται εντελώς. Είμαι βέβαιος ότι τα εισερχόμενά σας είναι τα ίδια.

Εδώ είναι ένα άλλο κλειδί ...

Πρέπει να γράψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με τρόπο που τους ενδιαφέρει και τους ενθουσιάζει για την ανάγνωσή τους.

Αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα που αξίζει να μελετήσουμε. Και θα σας δώσω 4 κρίσιμες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό.

Ξεκινώντας με...

Το πρώτο πράγμα που θέλετε να καταλάβετε σχετικά με τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ότι γράφετε σε ένα άτομο.

Παρόλο που το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας πηγαίνει σε μια λίστα με δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες ή ακόμα και δεκάδες χιλιάδων ανθρώπων, γράφετε ακόμα σε ένα άτομο και πρέπει να νιώσετε σαν αυτό -

Πρέπει να νιώσουν σαν να τους μιλάς προσωπικά.

Και σκεφτείτε και αυτό: μόνο ένα άτομο διαβάζει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας κάθε φορά, κάθεται στο γραφείο του ή κρατάει το τηλέφωνό του, οπότε μην κάνετε τα πράγματα να ακούγονται περίεργα και υπερβολικά επίσημα, απευθυνόμενοι σε ένα πλήθος σε αυτη την "Συνομιλία''

Και μιλώντας για συνομιλίες, αυτό μας φέρνει στο νούμερο δύο ...

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας είναι βασικά μια απλή συνομιλία που έχετε με αυτό το ένα άτομο.

Για να σας βοηθήσει να γράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτόν τον τόνο, εικονίστε τον εαυτό σας κάθεται σε ένα τραπέζι ή ένα σαλόνι απεναντι απο τον πελατη σας. Και φανταστείτε ότι έχετε συνομιλία μαζί τους.


Αυτό είναι πολύ πολύ σημαντικό.

Εάν γράφετε σαν να συνθέτετε ένα δοκίμιο για το δάσκαλο του γυμνασίου σας, κανείς δεν θα ενδιαφέρεται να το διαβάσει. Επειδή θα ακούγεται ψεύτικο.

Δεν γράφετε ένα μυθιστόρημα, δεν γράφετε ένα βιβλίο και σίγουρα δεν γράφετε ένα δοκίμιο. Έχετε μια συνομιλία.

Εάν διαβάζετε κάποιο από τα μηνύματά μου, παραβιάζουν όλους τους κανόνες γραφής και έχουν αρκετά γραμματικά σφάλματα σε αυτά.

Αυτό συμβαίνει. Το κάνω επειδή το κάνει να ακούγεται πραγματικο.

Το κάνει να ακούγεται σαν να είμαι πραγματικός άνθρωπος, γιατί έτσι μιλάει ο κόσμος.

Το τρίτο σημείο ειναι: δεν μπορείτε απλώς να στελνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Κοιτάξτε τα εισερχόμενά σας. Σχεδόν κάθε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εκεί δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προσπαθεί να σας πουλήσει κάτι.

Τώρα, δεν υπάρχει τίποτα κακό με την πώληση - είμαστε στην επιχείρηση - αλλά αν το μόνο που κάνετε στο email σας είναι να πουλατε, οι άνθρωποι θα σταματήσουν να σας διαβαζουν και θα σας μπλοκαρουν.

Αν το κάνετε μία ή δύο φορές είναι εντάξει.

Αλλά αν απλά κανετε απευθειας πωληση σε κάθε email ... θα ανυπομονούσατε να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κάθε μέρα που μόνο να πουλαει κάτι και να προσθέτει μηδενική αξία στη ζωή σας;

Πιθανώς όχι.

Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να είναι κάποιο άλλο προς οφελος σας email σχετικά με ένα σύστημα που κάνει χρήματα, θα συνεχίζατε να το διαβάζετε ή θα κάνετε κλικ στο unsubscribe?

Αν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι για πωληση, θα χάσετε το αναγνωστικό κοινό πολύ, πολύ γρήγορα.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν μπορούν να είναι μόνο πωλήσεις.

Δεν ξέρω ποιο είναι το ποσοστό, αλλά θα έλεγα τουλάχιστον το 80%, ίσως ακόμη και το 85% των μηνυμάτων που γράφω δεν ακούγεται σαν παρουσίαση για πωληση.

Ωστόσο, αν κοιτάξετε κάθε ένα από αυτά, έχουν πάντα έναν σύνδεσμο που είτε οδηγεί σε μια προσφορά προϊόντος, είτε σε μια θέση blog, και μέσα σε αυτό το blog, υπάρχει μια προσφορά.

Είμαστε στην επιχείρηση και πάντα πουλάμε κάτι. Αλλά αν θέλετε να ξεχωρίσετε και να θελουν οι άνθρωποι να διαβάσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας πρέπει να προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό με οδηγεί στο τέταρτο σημείο μου ...


Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος να προσελκύσετε το κοινό σας είναι να ολοκληρώσετε το μήνυμά σας με διασκεδαστικες πληροφοριες

Ποια είναι η διασκέδαση σε συνδυασμό με πληροφορίες.

Γιατί;

Επειδή ΑΓΑΠΑΜΕ την διασκέδαση!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε ταινίες και τηλεόραση. Παρακολουθούμε συναυλίες, ακολουθούμε αθλήματα και συναντάμε φιλους. Και ξοδεύονται μεγάλα ποσα σε αυτό.

Επιθυμούμε την ψυχαγωγία.

Είναι μια επιθυμία, μια ανάγκη που όλοι έχουμε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που λένε ότι είναι "απασχολημένοι" θα μπουν στο Facebook.

Βλέπουν ένα βίντεο ή κάποια εικόνα και κάνουν κλικ σε αυτό. Επόμενο πράγμα που γνωρίζετε είναι ότι σερφάρουν μέσα από αυτό για 15 ή 20 λεπτά, χάνουνε το χρόνο τους, επειδή η επιθυμία να διασκεδάσουν είναι βαθιά συνεστραμμένη.

Έτσι, όταν στείλετε κάτι που είναι διασκεδαστικό, εχετε σχεδόν εγγυημένο αναγνωστικό κοινό.

Εάν οι άνθρωποι απλώς κάνουν κλικ από την περιέργεια, αυτό δεν είναι το νοημα? θέλετε τα μηνύματά σας να προκαλούν πραγματικά την περιέργειά τους.

Θέλετε να γραφετε κάτι που αρπάζει το ενδιαφέρον τους, που το προκαλεί.

Τελειος συνδιασμος είναι εκείνος με την ψυχαγωγία και τις πληροφορίες, και θα έχετε ένα υπέροχο email.

Περιέργεια + ίντριγκα + Ψυχαγωγία + Πληροφορίες = Μεγάλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!

Και ο ευκολότερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με ιστορίες.

Τα περισσότερα από τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία που γράφω περιέχουν κάποιο είδος ιστορίας.

Όταν λέω ιστορίες, δεν μιλάω για να γράψω ένα βιβλίο ή ένα σενάριο για μια ταινία.

Δεν μιλάμε για παραμυθένιες ιστορίες.

Εάν οι ιστορίες σας είναι πολύ μεγάλες, προσπαθήστε να τις κόψετε, επειδή κανείς δεν πρόκειται να καθίσει εκεί και να διαβάσει τα οδυνηρά μακρά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτός εάν είναι εξαιρετικά. Μερικοί άνθρωποι θα είναι, αλλά ως επί το πλείστον δεν θα είναι, έτσι λένε οι στατιστικες.

Χρησιμοποιήστε τη ζωή σας ως έμπνευση!

Ο λόγος για τον οποίο οι ιστορίες λειτουργούν τόσο καλά είναι ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε προσοχή στις ιστορίες.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έγραψα πριν από λίγα χρόνια. η γραμμή θέματος ήταν ...

"Αυγά και σολομός σε όλο το γκαράζ μου".

Ήταν μια γρήγορη ιστορία για το σκυλί μου να μπαίνει στο ψυγείο στο γκαράζ. Και έφτασε στα αυγά και στον σολομό.

Άνοιξα την πόρτα και έβλεπα τα ραγισμένα κελύφη αυγών και τον κρόκο που στάζει κάτω από το επάνω ράφι του ψυγείου και λίγο σολομό γύρω.

Ήταν μια διασκεδαστική ιστορία, αλλά το θέμα ήταν ότι ο σκύλος θα κάνει ό, τι κάνει.

Είναι η φύση του σκύλου ότι εάν βλέπουν φαγητό, θα πάνε σε αυτό.

Αυτό συνδέεται με την ανθρώπινη φύση, επειδή ακριβώς όπως ένα σκυλί πρόκειται να είναι ένα σκυλί, οι άνθρωποι πρόκειται να είναι άνθρωποι.

Ετσι...

Αν θέλετε να πουλήσετε στους ανθρώπους, θα πρέπει να κατανοήσετε καλύτερα την ανθρώπινη φύση.

Στη συνέχεια μεταφέρω τον αναγνωστη σε ένα προϊόν η στο μάρκετινγκ.

Παρατηρήστε ότι δεν ξεκίνησα με την πώληση του προϊόντος. Αντ 'αυτού, ξεκίνησα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με μια συναρπαστική και διασκεδαστική, και ανόητη ιστορία για το σκυλί μου που πηγε στο ψυγείο.

Τι μπορεί να λεει η ιστορία σου;

Μπορείτε να μιλήσετε για την οικογένειά σας, παιδιά, κατοικίδια ζώα, γείτονες, συγγενείς. Απλά καθημερινά πράγματα.

Κυριολεκτικά, τα πράγματα που συμβαίνουν σε σας κάθε μέρα - βρείτε τρόπους για να γράψετε αυτα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Είναι μια ικανότητα που θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αναπτυχθεί.

Δεν πρόκειται απλώς να καθίσετε στην αρχή και να γράψετε αμέσως ένα ηλεκτρονικό μηνυμα που πρόκειται να τους εντυπωσιασει όλους. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν. Και σίγουρα δεν εγραψα ένα καλό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αλλά αν το κάνεις κάθε μέρα και αν το εξασκείς, όπως ακριβώς κάνεις οτιδηποτε άλλο στη ζωή, θα τα πάς καλά και θα αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα.

Τώρα, αυτό που θέλω να κάνεις ...

Δέξου την πρόκληση!

Ετοιμάσου να ροκάρεις σοβαρά on-line! Κατέβασε το νέο Instagram Οδηγό μας για να μάθεις τα μυστικά μας για το πως μπορείς να πολλαπλασιάσεις τους Followers σου 

Θέλω να σας προτρέψω να αρχίσετε να γράφετε για τις επόμενες 30 ημέρες.

Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε αυτή την πρόκληση για τις επόμενες 30 ημέρες, γράψτε ένα email κάθε μέρα στη λίστα σας.

Δεν με νοιάζει πόσο μεγάλη είναι η λίστα σας ή πόσο μικρή είναι. Και αν ακόμη δεν έχετε μια λίστα, απλά γράψτε και αποθηκεύστε τον στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα μόλις αρχίσετε να δημιουργείτε τη λίστα σας.

Γράψτε ένα κάθε μέρα.

Πάρτε 30 λεπτά, ή ίσως θα σας πάρει μια ώρα. Αρχικά θα είναι μεγαλύτερο, αλλά θα φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορείτε να το κάνετε πολύ γρήγορα.

Γράψτε ένα κάθε μέρα για τις επόμενες 30 ημέρες και προσέξτε πως βελτιώνεται η ικανότητά σας να γράφετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και με αυτό θα εχετε αποτελέσματά !

Αργοτερα θα έχετε τις δεξιότητες και τις στρατηγικές για να προσελκύσετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται ήδη για αυτό που έχετε να προσφέρετε - έτσι δεν θα χρειαστεί να πιέσετε, ή να κυνηγήσετε κανέναν να "αγορασει" τίποτα - ποτε.

Πολλοί από τους φίλους μας θέλουν να μάθουν τις στρατηγικές και τις τακτικές μας, και εμείς ποτέ δεν είμασταν τσιγκούνιδες σχετικά με την ανταλλαγή πληροφοριών.Αν θες να μάθεις ποιά εργαλεία χρησιμοποιούμε κάνε κλίκ 

θα σας δω στην κορυφη

Για την ελευθερια σας