Πως να χτίσεις το όνομα σου! Brand name 2022

2019-05-17

Ήρθε η ώρα της αλήθειας ... Είτε το συνειδητοποιείς είτε όχι, έχεις ήδη μια προσωπική μάρκα!

Σωστά! Αν έχεις οποιαδήποτε παρουσία στο διαδίκτυο αυτό σημαίνει ότι έχεις ήδη το δικό σου εμπορικό σήμα. Το ερώτημα είναι - πόσο αποτελεσματικό είναι;

Εδώ είναι ΤΟ ΘΕΜΑ. 

Αν αλληλεπιδράς με άτομα στο διαδίκτυο, θα σε αναζητήσουν στο Google. 

Και πρόκειται να ανακαλύψουν πολλά για εσένα. 

Αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν, θα δουλέψουν μαζί σου. 

Είναι τόσο απλό!

Βεβαιώσου λοιπόν ότι δημιουργείς το καλύτερο Personal Brand που μπορείς, και ότι όταν οι οπαδοί σε βρουν, θα σε αγαπήσουν!

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε προσεχτικά το πώς μπορείς να ξεκινήσεις δημιουργικά την προσωπική σου επωνυμία και γιατί το 2022 είναι το καλύτερο έτος για να το κάνεις αυτό! 

Είσαι έτοιμος να αναλάβεις τον έλεγχο της φήμης και της επιχείρησής σου; 

Ξεκινάμε!

Μέχρι το 2025, 4.41 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα χρησιμοποιούν τα Social Media.

Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου έως και 23% εάν διατηρήσεις συνεχή παρουσία στο σύνολο των πλατφορμών των Social Media.

Το 64% των καταναλωτών πραγματοποιούν μια αγορά αφού έχουν δει ένα κοινωνικό βίντεο επωνυμίας.

Μέχρι το 2023, το κινητό ηλεκτρονικό εμπόριο θα είναι υπεύθυνο για το 64% όλων των online πωλήσεων!

Πόσο τρελοί είναι αυτοί οι αριθμοί; 

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις την επωνυμία σου, να την αναπτύξεις όλο το χρόνο και να αποκομίσεις όλα τα οφέλη της τα επόμενα χρόνια!

Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό;

Γνωρίζω τι μπορεί να σκεφτεσαι τώρα ... "Πώς μπορώ να οικοδομήσω μια Προσωπική Μάρκα όταν όλοι παραδίδουν ήδη την αξία που θέλω να παραδώσω;"

Ναι, η εκτόξευση της Μάρκας σου μπορεί να μοιάζει τρομακτική αλλά σου υπόσχομαι αξίζει τον κόπο.        Και εδώ είναι η απλή αλήθεια. Κανείς δεν μπορεί να αγγίξει τους ανθρώπους που θέλετε εσείς να επηρεάσετε!

Έχεις αυτό το κάτι ιδιαίτερο που σε κάνει μοναδικό,είσαι εσύ! Και μόλις το μεγένθύνεις, τότε αρχίζει να συμβαίνει κάτι μαγικό!                                                        

Γίνετε πιο ισχυρή η Προσωπική Μάρκα σου!

Συμβουλή # 1: Συνεχή παρουσία

Οι άνθρωποι δουλεύουν με ανθρώπους που γνωρίζουν, όπως και εμπιστεύονται. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για το κοινό σου να μάθει περισσότερα για εσένα; Εμφανίζοντας και παρέχοντας αξία! Μπορείς να επιλέξεις ποια προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα για εσένα:

Εικόνα + λεζάντα

Αν σου αρέσει η λήψη υπέροχων φωτογραφιών και μπορείς να βάλεις τη μεγαλοφυία σου σε καλά σχεδιασμένα μηνύματα, κάνε αυτό!

Βίντεο

Έχει απίστευτα αποτελέσματα! Και αν φοβάσαι τη φωτογραφική μηχανή, σκεψου αυτό: εάν κάτι δεν σε τρομάζει, πώς μπορείς να μεγαλώσεις και να μάθεις από αυτό; Κάνε κάθε μέρα κάτι που φοβάσαι! Παντα το έχω στο μυαλό μου!

Συμβουλή # 2: Αγκάλιασε τις ατέλειες σου

Οι άνθρωποι συντονίζουν το περιεχόμενό σας για να αποκτήσουν αξία, όχι για να σε κρίνουν.

Έτσι, μόλις αρχίσεις να καταλαβαίνεις ότι δεν είναι για εσένα, είναι για αυτούς, τα πράγματα θα μπούν στη θέση τους! Η αλήθεια είναι ότι η προσωπική σου μάρκα είναι για αυτό που είσαι! Όλα τα ελαττώματα και οι ατέλειές σου; Είναι εκπληκτικά, και είναι αναλογικά! Οι άνθρωποι θα αγαπήσουν το ΓΙΑΤΙ τους! Κανείς δεν είναι τέλειος! Έτσι, μην δίνεις σημασία στην τελειότητα μόνο να είσαι αυθεντικός!

Συμβουλή # 3: Άκουσε

Αγωνίζεσε τι να πείς στο ακροατήριό σου;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις!
Θυμήσου την αναλογία 50:50 - εάν πρόκειται να αφιερώσεις 15 λεπτά για να δημιουργήσεις μια ζωντανή μετάδοση, τότε ξοδέψε τουλάχιστον τον ίδιο χρόνο με τους ανθρώπους στα σχόλια!
Πολύ σύντομα, θα αρχίσεις να παρατηρείς πώς θα ζητούν συγκεκριμένες πληροφορίες που θα ήθελαν να μάθουν από εσένα! 

 Συμβουλή # 4: Χτίσε μια κοινότητα!

Η οικοδόμηση μιας κοινότητας είναι το όνομα του παιχνιδιού το 2019! Γιατί; Επειδή είναι τόσο αποτελεσματικό! Ακόμα και το Facebook αναγνωρίζει τη σημασία της, με τη νέα δήλωση του να λέει ότι θέλει να δώσει στους ανθρώπους την εξουσία να οικοδομήσουν μια παγκόσμια κοινότητα που να λειτουργεί για όλους μας"! Η έννοια της "ξεκίνα μικρά και γίνε μεγάλος" γίνεται όλο και πιο σημαντική από ποτέ!

Σκέψου το!

 Έχοντας μια κοινότητα ομοϊδεάτων ατόμων είναι το καλύτερο μέρος για να βρείς ποιοτικούς ανθρώπους. Ρώτησε λοιπόν τον εαυτό σου : τι είδους κοινότητα θα φτιάξεις φέτος;

Θέλεις να μάθεις ποια εργαλεία χρησιμοποιούμε για να χτίσουμε την επιχείρησής μας και την επωνυμίας μας;

 Αν θες να μάθεις τις καλύτερες στρατηγικές και τεχνικές για να μεγαλώσεις το brand σου, να προβάλλεις την επιχείρηση σου, να γίνεις influencer, η απλά να πάρεις followers στο Instagram τότε θα πρέπει να σε ενημερώσω πως οι προεγγραφές για να γίνεις instagram expert ανοιξαν. Κάνε κλίκ ε΄δώ για να εγραφείς δωρεάν! 

Για την ελευθερία σας !

Θα σας δω στην κορυφή!