Τι να πουλήσω στο ίντερνετ το 2024 για να βγάλω λεφτά

2021-01-25

Ξέρω τι σκέφτεσαι...

Είναι η πώληση στο διαδίκτυο κερδοφόρα;

Απολύτως!


Όχι μόνο είναι κερδοφόρα, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσεις μια διαδικτυακή επιχείρηση από το να ανοίξεις ένα τοπικό κατάστημα. Μπορείς να πουλήσεις σχεδόν οτιδήποτε στο διαδίκτυο και να ξεκινήσεις σήμερα. Δεν χρειάζεσαι δάνειο ή πολλά χρήματα για να ξεκινήσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κερδίσεις χρήματα στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν εγκαταλείψει τη δουλειά τους και έχουν μια πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο. Και οι περισσότεροι το κάνουν από έναν υπολογιστή ενώ εργάζονται λίγες ώρες από το σπίτι ή ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι πως να κερδίσεις χρήματα στο διαδίκτυο, ήρθε η ώρα.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σου δείξω μια λίστα με πράγματα που μπορείς να πουλήσεις για να κερδίσεις χρήματα. Στη συνέχεια, θα απαντήσω σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το πού και πώς να πουλήσεις πράγματα στο διαδίκτυο. Αν πάλι τώρα ξεκινάς την έρευνα σου και θέλεις να μάθεις ποιά είναι τα τρια βασικά βήματα, δες εδώ

Ακούγεται καλό;

Χρήματα?


Δεν χρειάζεται να το σκεφτείς υπερβολικά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πουλήσεις. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα που κερδίζουν χρήματα:

1. Χειροποίητα προϊόντα

Σου αρέσει να φτιάχνεις χειροποίητες κατασκευές; Τι γίνεται με τα κοσμήματα, τα πλεκτά κασκόλ ή κουβέρτες;

Αν σου αρέσει να κατασκευάζεις χειροτεχνίες, θα πρέπει να σκεφτείς να τις πουλήσεις.

Η ομορφιά απο αυτό είναι ότι κάνεις ήδη κάτι που αγαπάς, κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν στη ζωή.

Και επειδή δημιουργείς όλα αυτά τα πράγματα με το χέρι, αυτό σημαίνει ότι είναι μοναδικά και μπορείς να χρεώσεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για αυτά.

Μπορείς να το μετατρέψεις σε μια πλήρη επιχείρηση ή να το διατηρήσεις ως δευτερεύουσα για να κερδίσεις επιπλέον χρήματα κάθε μήνα.

Εκτός από το επιπλέον εισόδημα, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δουλεύεις μέσα απο το σπιτι.

2. Ebooks

Η πώληση ηλεκτρονικών βιβλίων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις παθητικό εισόδημα.

3. Μαθήματα διδασκαλίας

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα στο οποίο είσαι καλός; Έχεις πτυχίο;

Τότε θα πρέπει να σκεφτείς να διδάξεις μαθητές μέσω του Διαδικτύου.

Ένα παράδειγμα αυτού είναι η διδασκαλία Αγγλικών σε Κινέζους μαθητές στο Διαδίκτυο.

4. Μαθήματα

Η πώληση μαθημάτων στο διαδίκτυο μπορεί να είναι εξαιρετικά επικερδής. Είναι βασικά ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσεις έσοδα από τις δεξιότητες ή την εμπειρία σας.

Ένα παράδειγμα είναι τα κοσμήματα. Ξέρεις πόσος κόσμος ψάχνει για online μαθήματα αυτή τη στιγμή για να μάθει να φτιάχνει κοσμήματα;

Δεν έχεις καμία δεξιότητα; Αυτό είναι φανταστικό!

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα μάθημα για να διδάξεις στους ανθρώπους πώς να επιβιώσουν στη ζωή χωρίς δεξιότητες ή εμπειρία. Μπορείς να τους δείξεις πώς μπορείς να αντέξεις οικονομικά σε ένα σπίτι, smartphone, υπολογιστή, πρόσβαση στο Διαδίκτυο και φαγητό - παρά το ότι δεν έχεις ικανότητες.

Η δημιουργία ενός μαθήματος είναι συνήθως το πιο δύσκολο κομμάτι. Αλλά μόλις ολοκληρωθεί, μπορεί να είναι μια μεγάλη πηγή παθητικού εισοδήματος.

Πολύ καλές πλατφόρμες για να επιλέξεις είναι η Thinkfic [ Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις δωρεάν πρόσβαση στο Thinkιfic Pro Plan για ένα μήνα ] και η Teachable   Η Teachable είναι για καθηγητές bloggers, και δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να δημιουργήσουν και να πουλήσουν διαδικτυακά μαθήματα στο κοινό ή τους ακόλουθούς τους.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Teachable για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέλους και να επικοινωνήσετε με τους μαθητές σας.

Περισσότεροι από 100.000 δάσκαλοι έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 34.000 μαθήματα για εκατομμύρια μαθητές σε όλο τον κόσμο με την Teachable. 

5. Μπλουζάκια


Θέλεις να κερδίσεις χρήματα πουλώντας μπλουζάκια;

Χάρη στις υπηρεσίες εκτύπωσης κατ 'απαίτηση, μπορείς να το κάνεις χωρίς να πληρώσεις για το απόθεμα. Απλά σχεδιάζεις και βρίσκεις μια πλατφόρμα για να τα ανεβάσεις και να τα πουλήσεις.

Δημοφιλή πλατφόρμα για την πώληση είναι:

Redbubble

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις τα σχέδιά σου. Και όταν κάποιος παραγγείλει το μπλουζάκι σου, πληρώνεσαι αμέσως και η πλατφόρμα χειρίζεται τα πάντα. Δεν χρειάζεται ποτέ να έχεις απόθεμα.

Είναι ένας άλλος δημιουργικός τρόπος να κερδίσεις χρήματα στο διαδίκτυο.

6. Υπηρεσίες γραφικού σχεδιασμού

Γνωρίζεις το Photoshop, το Illustrator κ.λπ., όπως το πίσω μέρος του χεριού σου;

Εάν το κάνεις, μπορείτε να κερδίσεις χρήματα από την πώληση υπηρεσιών γραφιστικής σε άτομα ή επιχειρήσεις. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με μερική είτε με πλήρη απασχόληση.

Μόλις ξεκινήσεις, οι πελάτες θα θέλουν να δουν παραδείγματα της δουλειάς σου. Μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις έναν ιστότοπο για να εμφανίσεις το χαρτοφυλάκιό σου.


7. Προπόνηση

Ως προπονητής, ο στόχος σου είναι να βοηθήσεις τους ανθρώπους να μετακινηθούν από μια ανεπιθύμητη κατάσταση σε μια κατάσταση που είναι πιο επιθυμητή.

Δεν χρειάζεσαι πτυχίο ή πιστοποίηση για να το κάνεις αυτό. Κανένα από αυτά δεν έχει σημασία αν μπορείς να βοηθήσεις τους ανθρώπους να λάβουν τα αποτελέσματα που θέλουν.

Η εμπειρία σου είναι κάτι παραπάνω από αρκετό.

Για παράδειγμα: ας πούμε ότι αποφάσισες να μεταμορφώσεις το σώμα σου και να χάσεις 15 κιλά σε ένα μήνα. Τότε συνέχισε να χάνεις βάρος.

Πιστεύεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα σε πληρώσουν με χαρά για να τους βοηθήσεις να κάνουν το ίδιο;

Φυσικά! Η ιστορία σου για την απώλεια βάρους θα είναι μια έμπνευση για αυτούς και απόδειξη ότι γνωρίζεις για ποιό πράγμα μιλάς.

Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα με τα οποία μπορείς να βοηθήσετε άτομα.

8. Εικονική βοήθεια

Ως εικονικός βοηθός (VA), μπορείς να κερδίσεις χρήματα κάνοντας οτιδήποτε από τη διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον συντονισμό των διαδικτυακών κοινοτήτων και άλλων καθημερινών εργασιών.

Υπάρχει πάντα ζήτηση για καλούς εικονικούς βοηθούς.

Γιατί;

Επειδή οι άνθρωποι θα σε πληρώσουν καλά χρήματα για να τους βοηθήσεις να διατηρήσουν την επιχείρηση και τη ζωή τους ομαλά.

Και το ωραίο μέρος για να είσαι εικονικός βοηθός, είναι ότι μπορείς να το κάνεις από το σπίτι είτε με μερική είτε με πλήρη απασχόληση.

9. Φωτογραφίες


Σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες; Λένε οι άνθρωποι ότι οι φωτογραφίες σου είναι καταπληκτικές και θα πρέπει να προσπαθήσεις να τις πουλήσεις;

Είναι υπέροχο! Αυτό σημαίνει ότι έχεις κάποια δημιουργική ιδιοφυΐα που μπορείς να μετατρέψεις σε μια σταθερή πηγή εισοδήματος.

Ιστότοποι όπως το SmugMug σου δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις και να πουλάς τις φωτογραφίες σου.

Μπορείς να ορίσεις τις δικές σου τιμές και να επιτρέψεις στους χρήστες να αγοράσουν εκτυπώσεις, προσαρμοσμένα δώρα φωτογραφιών και ψηφιακές λήψεις της εργασίας σου.

10. Social Media Manager

Μπορείς να χρησιμοποιήσεΙς τις δεξιότητές σου για να βοηθήσεις τις επιχειρήσεις ή τους ανθρώπους να προσεγγίσουν νέους πελάτες και κοινό στο διαδίκτυο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν καν να δημιουργήσουν μια σωστή σελίδα στο Facebook ή να τρέξουν έναν δημοφιλή λογαριασμό Instagram.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με επιχειρήσεις και να τους πείς πώς μπορείς να τους βοηθήσεις να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες και να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Μόλις λάβουν τα αποτελέσματα που θέλουν, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να σας πληρώσουν για τις υπηρεσίες σας. Σου προτείνω να δεις το κανάλι μου οπου εκεί σου μαθαίνω όλα τα κόλπα για να χειρίζεσαι έυκολα τα social media


11. Προϊόντα χονδρικής

Εάν θέλεις να πουλήσεις πράγματα στο διαδίκτυο χωρίς να φύγεις από το σπίτι σου, το dropshipping είναι ένας τρόπος να το κάνεις.

Είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο που σου επιτρέπει να πουλάς προϊόντα που δεν χρειάζεται να πληρώνεις, έως ότου λάβεις χρήματα από έναν πελάτη. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσεις και να αποθηκεύσεις κάποιο απόθεμα.

Βασικά θα βρείς προμηθευτές που δουλεύουν με αυτό το σύστημα. Στη συνέχεια, εμπορεύεσαι αυτά τα προϊόντα στον δικό σου ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όταν κάποιος υποβάλλει μια παραγγελία στον ιστότοπό σου, στέλνεις τις πληροφορίες στον προμηθευτή και στη συνέχεια αυτός με τη σειρά του αποστέλλει το προϊόν απευθείας στον πελάτη σου. Το σύστημα στα αγγλικά λέγεται Drop shipping.

12. Συνδρομές στο διαδίκτυο

Μπορείς να δημιουργήσεις έναν ιστότοπο συνδρομής και να χρεώνεις στους χρήστες μηνιαία χρέωση για συμμετοχή. Είναι βασικά σαν να συμμετέχει κάποιος σε γυμναστήριο, με τη διαφορά οτι είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Όσο για το είδος του ιστότοπου ιδιότητας μέλους που πρέπει να δημιουργήσεις, εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα.

Οι περισσότεροι ιστότοποι μελών είναι μόνο κοινότητες για άτομα που μοιράζονται έναν κοινό στόχο ή θέλουν να γίνουν μέρος μιας συγκεκριμένης ομάδας.

Για παράδειγμα: ας υποθέσουμε ότι είσαι ένας αγοραστής που μπορεί να βρει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε είδη πολυτελείας όπως μακιγιάζ, παπούτσια κ.λπ.

Μπορείς να δημιουργήσεις έναν ιστότοπο συνδρομής και να χρεώνεις στους χρήστες μηνιαία χρέωση για πρόσβαση σε αυτές τις προσφορές.

Θα εκπλαγείς με το πόσοι άνθρωποι θα σε πληρώσουν με χαρά για να τους βοηθήσεις να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους να ξοδέψουν χρήματα για πράγματα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά.

13. Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας


Φαντασου να έχεις το δικό σου προϊόν για πώληση. Ή ακόμη και πολλά προϊόντα, όλα με τη δική σου επωνυμία.

Με προϊόντα όπως αυτά, μπορείς να έχεις μεγάλα κέρδη.

Η ιδέα είναι απλή...

Ερευνάς ένα προϊόν για πώληση. Ζήτησε από έναν τοπικό ή διεθνή κατασκευαστή να δημιουργήσει αυτό το προϊόν. Βάλε την επωνυμία σου σε αυτό. Και πούλησε το online μέσω του δικού σου ιστότοπου.

Σίγουρα θα χρειαστείς τη δική σου κάρτα για να κάνεις τις αγορές σου. Σου προτείνω της Revolut γιατι θα εχεις και επιστροφές χρημάτων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

14. Βίντεο


Παρόμοια με τις φωτογραφίες, υπάρχει τεράστια ζήτηση για βίντεο υψηλής ποιότητας.

Αυτά μπορεί να είναι σύντομα κλιπ ή λήψεις μεγάλης διάρκειας, τις οποίες πληρώνουν οι χρήστες για χρήση σε συγκεκριμένους σκοπούς.

Μια δημοφιλής θέση φαίνεται να είναι πλάνα από οτιδήποτε, τοπία έως κτίρια.

Ακόμα κι αν δεν έχεις drone, αλλά μπορείς να τραβήξεις φοβερά βίντεο 4K και 1080p, μπορείς ακόμα να κερδίσεις χρήματα με την πώληση βίντεο στο διαδίκτυο.

15. Υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων

Μπορείς να δημιουργήσεις έναν ιστότοπο; Τι γίνεται με μια σελίδα προορισμού υψηλής μετατροπής; Εάν μπορείς, υπάρχει μια πεινασμένη αγορά για τις υπηρεσίες σου. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή επαγγελματίες δεν έχουν χρόνο να χάσουν με αυτά τα πράγματα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσεις στο διαδίκτυο; Όλοι θα έχουν μια διαφορετική απάντηση σε αυτήν την ερώτηση.
Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν 5 σημαντικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν τον τρόπο πώλησης στο διαδίκτυο. Αυτοί είναι:

Αυτό θα είναι πλήθος ωρών, ή απλά ένας τρόπος για να κερδίσεις επιπλέον χρήματα; Θέλεις να κερδίσεις ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, εάν ναι, γιατί;Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος / η για τους στόχους σου.

2. Προϊόν έναντι υπηρεσίας

Θέλεις να πουλήσεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία; Εάν είναι προϊόν, θα είναι φυσικό ή ψηφιακό; Εάν είναι υπηρεσία, τι είδους είναι;Πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να πουλήσεις γιατί αυτό θα είναι το κύριο επίκεντρο.

3. Η ζήτηση της αγοράς

Μόλις ξέρεις τι θέλεις να πουλήσεις, θα πρέπει να δείς εάν υπάρχει ζήτηση για αυτό. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να πουλήσεις άμμο σε άτομα που ζουν στην παραλία.Και αν δείς τους ανταγωνιστές να πωλούν παρόμοια πράγματα, μην σε πάρει η κατάθλιψη. Αυτό σημαίνει απλώς ότι υπάρχει ζήτηση για αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.

4. Δεξιότητες και κεφάλαια

Έχεις τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πώληση μιας υπηρεσίας; Εάν όχι, μπορείς να μάθεις αυτές τις δεξιότητες; Και αν σκοπεύεις να πουλήσεις ένα προϊόν που απαιτεί οικονομική επένδυση, έχεις τα απαραίτητα χρήματα;Εάν δεν είσαι διατεθειμένος να επενδύσεις στην εκπαίδευση ή δεν μπορείς να πάρεις χρηματοδότηση, ίσως χρειαστεί να πουλήσεις κάτι άλλο έως ότου είσαι σε καλύτερη θέση να το κάνεις.

5. Ένα μέρος για πώληση

Τέλος, πρέπει να αποφασίσεις πώς θα πουλήσεις την υπηρεσία ή το προϊόν σου. Πρόκειται να χρησιμοποιήσεις μια διαδικτυακή αγορά, μια συγκεκριμένη πλατφόρμα ή έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο; Πρέπει να ξέρεις ποιο θα σου δώσει πρόσβαση σε πιθανούς πελάτες. Ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος για να πουλήσεις διαδικτυακά πράγματα; Το να πουλάς πράγματα online θα εξαρτάται από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιλέγεις να προσφέρεις. Βασικά έχεις δύο επιλογές:

Μια διαδικτυακή αγορά ή πλατφόρμα

Η πρώτη επιλογή θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Το να έχεις τον δικό σου ιστότοπο σου παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στις λειτουργίες και τα έσοδά σου.
Διαθέτεις λίστα πελατών και έχεις τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσεις απευθείας μαζί τους. Αυτό είναι υπέροχο εάν πρέπει να λάβεις σχόλια ή να πουλήσεις και άλλα προϊόντα.


Δεν χρειάζεται πολύ να δημιουργήσεις έναν βασικό ιστότοπο ή ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου για να πουλήσεις πράγματα στο διαδίκτυο. Πρέπει να σκεφτείς εάν ο στόχος σου είναι να ξεκινήσεις μια επιχείρηση που πωλεί προϊόντα ή υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Εγώ σου προτείνω να διαβάσεις το άρθρο μου για το  και σου δείχνω τι πρέπει να κάνεις βήμα βήμα.

πως να ξεκινήσεις την δική σου online επιχείρηση

Απο την άλλη πάλι αν το κοινό σου βρίσκεται μέσα στα social media σου έχω τη λύση. Μια μαγική συσκευή που θα μπορούν οι πελάτες σου να αγοράσουν το προιόν σου σε όποια χώρα και αν διαμένουν. Εσύ απλά τους στέλνεις το link πληρωμής με μήνυμα και αυτοί το πληρώνουν. Διάβασε το άρθρο και μέσα έχω καρφιτσώσει και βίντεο που σου δείχνω πως να το χειρίζεσαι εύκολα και γρήγορα! Θα το βρεις εδώΝαι! Τώρα που ξέρεις τι να πουλήσεις στο διαδίκτυο, ήρθε η ώρα να επιλέξεις ένα και να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα.

Εάν δυσκολεύεσαι να κάνεις μια επιλογή, απλώς επέλεξε αυτήν που είναι πιο εύκολη για εσένα. Θα ξέρεις ποιο βασίζεται στις δεξιότητες και την εμπειρία σου. Δεν πρέπει απαραίτητα να είναι το αγαπημένο σου.

Πάρα πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα και πωλούν πράγματα χωρίς εμπειρία ή δεξιότητες, μόνο για να καταλήξουν να αποτύχουν.

Θυμησου, μπορείς πάντα να επιστρέψεις στην κορυφαία επιλογή σου μόλις αποκτήσεις λίγο περισσότερη εμπειρία ή χρήματα.

Ότι και να επιλέξεις σου προτείνω να κάνεις ένα λογαριασμό στο Instagram και να προωθήσεις εκεί την καινούρια σου επιχείρηση. Το πρόγραμμα μου ''Πως να γίνεις Instagram Expert'' είναι έτοιμο και μπορείς να παρακολουθήσεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ

 Online μαθήματα οπου θα μάθετε πως να

1. Αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας
2. Καθιερώσετε την επωνυμία σας
3. Μείνετε στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσετε τις πωλήσεις σας
7. Γινετε Influencer
8. Κάνετε προώθηση περιεχομένου
9. Γίνετε viral
10.
Μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας

Θα μάθετε στο δικό σας χρόνο, μέσα απο το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή σας να χειρίζεστε το λογαριασμό σας στο Instagram.

Θα μάθετε τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για να πάρετε followers, να προβάλετε την επιχείρηση σας, να γίνετε influencer!

Μιλώντας για την εμπειρία, υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα που θα λατρέψουν να μάθουν τι, πού και πώς να πουλήσουν στο διαδίκτυο. Και αυτή η ανάρτηση μπορεί να είναι χρήσιμη και να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν.

Λοιπόν, ας τους βοηθήσουμε μοιράζοντας αυτήν την ανάρτηση στον ιστό. Θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα.


Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε στο instagram