Ας δουλέψουμε μαζί!

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε;

Είμαι παθιασμένη με τη βοήθεια ανδρών και γυναικών που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους. Συμμετέχω στις πωλήσεις εδω και 20 χρόνια και τα τελευταία 3 χρόνια έχω τη δική μου επιχείρηση με κοσμήματα. 

 Τα κοσμήματα είναι το σωστό προϊόν, η σωστή κίνηση, η κατάλληλη στιγμή. Ξεκινώντας με τη StavFashion μπορεί να σας βοηθήσει να εξοφλήσετε το χρέος σας, να κάνετε τη διαφορά, να κερδίσετε επιπλέον «διασκεδαστικά χρήματα» ή ακόμη και να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Ή, κάντε το για να συναντήσετε περισσότερα άτομα και να απολαύσετε περισσότερη την ελευθερία και την ευελιξία.


Μεταμορφώστε τη ζωή σας και τις ζωές των γύρω σας!

Στόχος μας στη StavFashion είναι να σας παρέχουμε τα εργαλεία, τις δεξιότητες και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να αναπτυχθείτε, εσείς θα καθορίσετε τις ώρες, τους στόχους σας και το επίπεδο επίτευξης που επιθυμείτε.

Εναπόκειται σε εσάς!


Τα οφέλη!

Ξεκινήστε το λιανικό εμπόριο

Θα κερδίσετε τουλάχιστον 50% σε οτιδήποτε αγοράζουν οι πελάτες σας. 

Δημιουργήστε μια ομάδα

Ενδιαφέρεστε να κερδίσετε περισσότερα έσοδα; Προτείνετε σε άλλους να γίνουν σύμβουλοι της StavFashion και κερδίστε επιπλέον χρήματα. 

 Χωρίς όρια

Εκτός από τo εφάπαξ μπόνους σύστασης της επιχειρηματικής ευκαιρίας, μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε το πρόγραμμα αναγνώρισης συνεργατών μας και να κερδίσετε δωρεάν προϊόντα, ταξίδια και άλλα βραβεία και μπόνους. 

Προνόμια συμβούλου

Ως σύμβουλος, μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα δικά σας προϊόντα με μεγάλη έκπτωση. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε προσωπικά τα προϊόντα στην καθημερινή σας ζωή, τόσο περισσότερα άτομα θα το παρατηρήσουν και θα θέλουν να μάθουν περισσότερα. 

On line

Σας παρέχουμε εκπαίδευση για τα Social Media  για να σας προετοιμάσoυμε για την επιτυχία. Σας δίνουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για μια ισχυρή παρουσία στα Social Media. 

 Σας δίνουμε αποδεδειγμένες στρατηγικες και τακτικές για την ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση σας μέσω των Social Media. 

Συναντήστε φίλους

Μπορείτε να συναντήσετε προσωπικούς φίλους ή ακόμη και να διοργανώσετε μια εκδήλωση Home Show, διευκολύνoντας την προβολή, την κοινή χρήση και την πώληση προϊόντων στην αγορά με τις συνδέσεις σας. 

Υποβάλλετε την αίτηση σας στην παρακάτω φόρμα