24 τρόποι να μεγαλώσεις τον λογαριασμό σου στο instagram

2022-04-07

Η νούμερο ένα ερώτηση που κάνουν όλοι «Πώς μπορώ να αναπτύξω τον λογαριασμό μου στο Instagram;». Αυτή είναι μια ανάρτηση ιστολογίου με χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές, οπότε φροντίστε να πάρετε έναν καφέ, στυλό και χαρτί ή να είστε έτοιμοι να το καρφιτσώσετε στο Pinterest για να το διαβάσετε αργότερα.

Το Instagram έχει ανοίξει έναν εντελώς νέο κόσμο ευκαιριών και σταδιοδρομιών, και δεν είναι περίεργο γιατί οι άνθρωποι θέλουν να δημιουργήσουν τις επιχειρήσεις και τα ιστολόγιά τους στο Instagram για να επιτύχουν τελικά τον απώτερο στόχο ενός ελεύθερου τρόπου ζωής. Το Instagram μου επέτρεψε να πάω με πλήρη απασχόληση στην επιχείρησή μου σε λιγότερο από 12 μήνες και σίγουρα έμαθα ένα-δύο πράγματα για το πώς να το κάνω να λειτουργεί για εσάς.

Προειδοποίηση όμως! Το Instagram θέλει ΔΟΥΛΕΙΑ! Δεν είναι μια πλατφόρμα πο ποστάρεις και το ξεχνάς. Πρέπει να το θέλετε πολύ, πρέπει να είστε πρόθυμοι να εμφανίζεστε με συνέπεια, να δημιουργείτε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και το πιο σημαντικό, να ΓΙΝΕΙΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ.

Λοιπόν, ας δούμε 24 τρόπους για να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας στο Instagram για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση να μεγαλώσετε την ήδη υπάρχων επιχείρηση σας, να γίνετε micro influencer ή να μεγαλώσετε ένα blog.

1. Γνωρίστε το γιατί και τον σκοπό σας

Ουφ, όχι πάλι αυτή η συμβουλή!

Εάν δεν έχετε σκοπό στο Instagram, αν είναι απλώς θέλετε να γίνετε διάσημοι χωρίς να προσφέρετε κάτι στο κοινό σας, η ανάπτυξη του λογαριασμού σας θα είναι απίστευτα δύσκολη. Πρέπει να καταλάβετε ΓΙΑΤΙ βρίσκεστε σε αυτήν την πλατφόρμα και ποιον ονειρεύεστε να υπηρετήσετε, ώστε να μπορείτε να εμφανίζεστε αυθεντικά για αυτούς. Θέλω, όμως, να εμβαθύνεις στο γιατί σου!

Για παράδειγμα, ο λόγος μου είναι να χτίσω τη φωτογραφική μου επιχείρηση ΑΛΛΑ, πηγαίνει πιο βαθιά από αυτό. Θέλω ελευθερία στον τρόπο ζωής, θέλω να συνεργαστώ με επωνυμίες που συνοψίζουν τις αξίες της μάρκας μου, θέλω να εμπνεύσω όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Και το Instagram είναι η ΤΕΛΕΙΑ πλατφόρμα για να το κάνω αυτό.

2. Παρουσιάστε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στη ροή σας στο Instagram

Λέγοντας υψηλή ποιότητα εννοώ ευκρινείς εικόνες (όχι θολές), επεξεργασμένες φωτογραφίες, που ΛΕΕΙ την ιστορία της επωνυμίας σας. Δεν χρειάζεστε επαγγελματική κάμερα για να τραβήξετε εικόνες υψηλής ποιότητας (αν και βοηθάει και υπάρχει διαφορά).

Έχοντας όμορφες φωτογραφίες που ΕΛΚΥΟΥΝ τον πελάτη των ονείρων σας μπορεί να τον κάνει να σας ακολουθήσει. ΕΙΔΗΣΗ! Ο λογαριασμός σας στο Instagram ΔΕΝ αφορά εσάς. Αφορά τον πελάτη των ονείρων σας και τι θέλουν να δουν!

Με κάθε ειλικρίνεια, αν η ροή σας στο Instagram δεν λέει μια ιστορία, διαθέτει εικόνες που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία και είναι χαμηλής ποιότητας, χρησιμοποιείτε κάθε χρώμα κάτω από το ουράνιο τόξο, μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι δεν είστε σοβαροί για την επιχείρησή σας ή για το blog , ότι είναι απλώς ένα χόμπι.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ εξαιρέσεις σε αυτό όμως. Υπάρχουν λογαριασμοί όπου δεν φαίνεται συνεκτικός, όπου οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί επεξεργασία κ.λπ. Τα κοινά σημεία αυτών των λογαριασμών είναι δύο πράγματα... είτε: 1) έχουν μια ΔΥΝΑΤΗ προσωπικότητα επωνυμίας ή 2) έχουν τεράστιους ακόλουθους απο άλλη πλατφόρμα.

3. Κάντε συνεχείς αλλαγές για να αναπτύξετε μια συνεκτική ροή Instagram

Ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη ροή σας στο Instagram να φαίνεται όμορφη, να προσελκύετε περισσότερους οπαδούς και να φαίνεται συνεκτική είναι να κάνετε συνεπείς επεξεργασίες φωτογραφιών! Αυτός ήταν ένας τεράστιος παράγοντας που βοήθησε να μεγαλώσω τον λογαριασμό μου στο Instagram.

4. Βελτιστοποιήστε το βιογραφικό σας στο Instagram

Το πρώτο πράγμα που διαβάζουν οι άνθρωποι όταν προσγειώνονται στον λογαριασμό σας στο Instagram είναι το βιογραφικό σας! Πρέπει να πει στους ανθρώπους ακριβώς ποιοι είστε και πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε κάθε χαρακτήρα με σύνεση και μην φοβάστε να τον αλλάξετε για να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα.

5. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεσμεύστε και είστε ενεργοί στο Instagram

Εάν δεν καταβάλετε καμία προσπάθεια στον λογαριασμό σας στο Instagram, δεν θα λειτουργήσει για εσάς. Ένας από τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ τρόπους για να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας και τους ακόλουθους, είναι να βγείτε εκεί έξω και να αλληλεπιδράσετε με εκείνα τα άτομα που πιστεύετε ότι μπορεί να θέλουν να αλληλεπιδράσουν μαζί σας σε σταθερή βάση και πραγματικά να ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ για αυτό που έχετε να προσφέρετε.

ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ! 

Δεν είναι απλώς να έχεις πολλούς ακόλουθους. Έχει να κάνει με έναν ΠΟΙΟΤΙΚΟ ακόλουθο που θα ΑΓΟΡΑΣΕΙ από εσάς, θα διαβάσει τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας, θα παρακολουθήσει τα βίντεό σας, θα μπει στη λίστα email σας κ.λπ.

Εάν έχουμε μια επιχείρηση ή ένα blog, ο νούμερο ένα στόχος μας πρέπει να είναι να βγάλουμε χρήματα. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε μια δεμένη κοινότητα θαυμαστών που θα αγοράζουν από εμάς.

Συνιστώ να ασχολείστε για τουλάχιστον 15-30 λεπτά κάθε μέρα με τους τρέχοντες ακολούθους σας και επίσεις να βγείτε έξω από την κοινότητά σας για να φέρετε και νέα άτομα.

6. Χρησιμοποιήστε και τα 30 hashtags και χρησιμοποιήστε ΣΧΕΤΙΚΑ hashtag

Χρησιμοποιώντας 30 hashtags, αυτό σας δίνει 30 ευκαιρίες για να φτάσετε στην αγορά-στόχο σας... αρκεί να είναι σχετικά.

Ναι, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αναφερθείτε εάν η ανάρτησή σας δεν σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο hashtag. Για παράδειγμα, αν δημοσιεύσετε μια φωτογραφία selfie και προσθέσετε ετικέτα #dogsofinstagram, δεν είναι σχετικό και οι άνθρωποι μπορεί να αναφέρουν ότι η ανάρτηση είναι άσχετη με αυτό το hashtag, κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε.

Θα συνιστούσα να ελέγχετε τα hashtags σας κάθε δύο μήνες περίπου.

7. Μείνετε συνεπείς με την ανάρτηση και την εμφάνισή σας

Εάν είστε επιχείρηση αλλα για μερικές εβδομάδες δεν κοινοποιείτε στο Instagram αφού δημοσιεύετε 4-5 φορές την εβδομάδα, φαίνεται περίεργο στους ανθρώπους. Οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν ότι είστε ενεργοί στο instagram και συχνά το Instagram είναι το πρώτο μέρος που θα κοιτάξουν οι άνθρωποι αν θέλουν να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Είναι σημαντικό να παραμένετε ενημερωμένοι με την ανάρτησή σας και την εμφάνιση σε ιστορίες για να ενημερώσετε τους ανθρώπους ότι στην πραγματικότητα εξακολουθείτε να λειτουργείτε ως επιχείρηση. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν πρέπει να είναι μια εκ των υστέρων σκέψη. Θα πρέπει να είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος της στρατηγικής μάρκετινγκ σας και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να είναι συνεπής.

Σίγουρα, μπορείτε να πάρετε μια εβδομάδα άδεια, αλλά μια εκτεταμένη χρονική περίοδος είναι απαγορευτικό εάν θέλετε να κάνετε πωλήσεις και να δημιουργήσετε μια κοινότητα.

Το να είστε συνεπείς θα σας επιτρέψει να εμφανίζεστε πιο συχνά στο ραντάρ των ανθρώπων. Θα είστε συνεχώς στην πρώτη γραμμή του μυαλού τους ΟΛΗ την ώρα. Το να εμφανίζομαι με συνέπεια στο κοινό μου και να προσφέρω αξία είναι ένας βασικός παράγοντας που συμβάλλει στο γιατί μπόρεσα να αναλάβω την επιχείρησή μου με πλήρη απασχόληση.

8. Μετάβαση σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Instagram

Γιατί; Επειδή σας δίνει αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες. Εάν είστε ιστολόγιο, επιχείρηση ή influencer που προσπαθεί να κερδίσει χρήματα, ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ έναν επαγγελματικό λογαριασμό! 

Που με οδηγεί στο επόμενο σημείο μου...

9. Διαβάστε και αναλύστε το Instagram Analytics

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες αναρτήσεις τα πήγαν καλά, ποια hashtags λειτουργούν, αν το κοινό σας είναι άνδρας ή γυναίκα, από πού είναι, πόσα άτομα αποθηκεύουν τις αναρτήσεις σας ή τις μοιράζονται κ.λπ.

Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε χρόνο κάθε μήνα για να ελέγχετε τα αναλυτικά στοιχεία σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε καλύτερο και πιο προσαρμοσμένο περιεχόμενο για το κοινό σας,

10. Γεω-Ετικέτα

Αυτό σημαίνει ότι προσθέτετε μια τοποθεσία σε κάθε ανάρτηση που δημοσιεύετε.

Τώρα, δεν χρειάζεται πάντα να χρησιμοποιείτε την περιοχή σας. Εάν η επιχείρησή σας ή το ιστολόγιό σας απευθύνεται σε εθνικό ή διεθνές κοινό, προσθέστε γεωγραφική ετικέτα σε διαφορετικά μέρη σε κάθε ανάρτηση! Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε ένα νέο κοινό!

11. Απαντήστε πραγματικά σε σχόλια (ακόμη και emoji)

Ο αριθμός των επωνυμιών και των ιστολογίων που βλέπω που ΔΕΝ απαντούν στα σχόλιά τους είναι εκπληκτικός!

Οι άνθρωποι αφιερώνουν χρόνο στη μέρα τους για να αφήσουν σχόλια στην ανάρτησή σας και πρέπει να δείξουμε στους πελάτες των ονείρων μας ότι τους νοιαζόμαστε απαντώντας.

Αυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ στην οικοδόμηση μιας σχέσης με τους πιθανούς πελάτες μας και θα είναι πιο διατεθειμένοι να παραμείνουν αφοσιωμένοι μαζί μας.

12. Συνεργαστείτε!

Αυτός είναι ένας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ τρόπος για να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας στο Instagram - συνεργαζόμενοι με άλλες επωνυμίες, bloggers και influencers για να προσεγγίσετε ένα νέο κοινό.

Βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε στρατηγικά και βεβαιωθείτε ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη λαμβάνουν αυτό που θέλουν από αυτό. Αυτό θα κάνει μια επιτυχημένη συνεργασία.

Ορισμένες ιδέες συνεργασίας θα μπορούσαν να είναι ένα δώρο, ψηφιακά προϊόντα, φωτογραφίσεις, φωνές, προωθητικές ενέργειες κ.λπ.

13. Ξεκινήστε να κάνετε βίντεο

Τα βίντεο συμβάλλουν στην ενίσχυση αυτής της σύνδεσης ανάμεσα σε εσάς και το κοινό σας. Εάν είστε επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες, είστε influencer ή blogger, βεβαιωθείτε ότι δείχνετε το πρόσωπό σας και μιλάτε στο κοινό σας μέσω βίντεο τόσο στη ροή σας όσο και στις ιστορίες Insta. Αυτό σας βοηθά να δημιουργήσετε αυτόν τον παράγοντα εμπιστοσύνης μαζί τους και τελικά να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Εάν είστε μια επιχείρηση που βασίζεται σε προϊόντα, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα βίντεο για το προϊόν σας που δείχνει τον ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ που χρησιμοποιείται. Ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους για να πουλήσετε ένα προϊόν είναι να κάνετε τους πελάτε σας να το φανταστούν στη ζωή τους.

14. Κάντε περισσότερα ζωντανά βίντεο

Όταν μεταβείτε ζωντανά, θα ειδοποιήθει το κοινό σας. Το live είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε και να δημιουργήσετε μια βαθύτερη σύνδεση με τους ακόλουθούς σας.

ΚΑΙ όταν πηγαίνετε ζωντανά με κάποιον άλλο, αυτό ειδοποιεί τους ακόλουθούς ΤΟΥΣ! Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στρατηγική να έχετε καλεσμένους μαζί σας όταν βγαίνετε ζωντανά για να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό,

15. Δημοσιεύστε τις βέλτιστες ώρες της ημέρας

Γιατί είναι σημαντικό? Επειδή ο αλγόριθμος του Instagram ευνοεί τις αναρτήσεις που κοινοποιούντις σωστές ώρες  και θα το φέρουν στο χρονοδιάγραμμα. Πρέπει να γνωρίζετε πότε το κοινό σας είναι πιο πιθανό να είναι στο Instagram.

16. Ετικέτες μάρκες

Οι επωνυμίες ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ όταν τους κάνετε tag και αν αναδημοσιεύουν τη φωτογραφία σας, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Είτε δημοσιεύετε ρούχα, προϊόντα, είτε είστε έξω για καφέ, αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο για να προσθέσετε ετικέτα σε όποιον μπορείτε.

17. Προγραμματίστε τη ροή σας εκ των προτέρων

Πώς σας βοηθά αυτό να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας στο Instagram; Τα πρώτα 9 τετράγωνα του λογαριασμού σας είναι ΠΟΛΥ σημαντικά. Είναι βασικά η πρώτη εντύπωση που θα έχει κάποιος όταν προσγειωθεί στον λογαριασμό σας.

18. ΜΗΝ παίρνετε συντομεύσεις

Η αγορά ακολούθων, likes, σχολίων κ.λπ. θα βλάψει τον λογαριασμό σας. Το ίδιο το Instagram γίνεται σοφότερο σχετικά με το ποιος χρησιμοποιεί εφαρμογές τρίτων για να εξαπατήσει το σύστημα.

Η αγορά ακολούθων δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Δεν αυξάνει τη δέσμευσή σας, δεν σας φέρνει περισσότερες πωλήσεις και είναι εντελώς σπατάλη χρημάτων.

19. Δώστε ΑΞΙΑ και κάντε Έρευνα Αγοράς

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το κοινό σας σαν την ανάσα σας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να εμφανίζεστε και να παρέχετε την αξία που ΘΕΛΕΙ να δει και να ακούσει.

Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις στο κοινό σας για να το γνωρίσετε καλύτερα. Μερικοί υπέροχοι τρόποι για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε τη δημοσκόπηση και τα αυτοκόλλητα ερωτήσεων στο Instagram Stories (απλώς μην ξεχάσετε να δείτε πραγματικά τα αποτελέσματα). Κάντε ερωτήσεις στις αναρτήσεις σας στο Instagram. ή απλά DM για να τους κάνετε ερωτήσεις.

Οι άνθρωποι σας ακολουθούν για κάποιο λόγο. Μπορεί να οφείλεται στο ότι δίνετε εξαιρετικές συμβουλές για ένα συγκεκριμένο θέμα, τους εμπνέετε να κάνουν καλύτερα και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους... Βεβαιωθείτε ότι τους ακούτε για να μπορέσετε να τους εξυπηρετήσετε το περιεχόμενό σας!

20. Προωθήστε το Instagram σας εκτός Instagram

Το Instagram δεν πρέπει να είναι η μόνη σας πηγή μάρκετινγκ, και αν είναι, ήρθε η ώρα να το αλλάξετε!

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ το Pinterest, το Youtube, το Facebook και το email marketing για να κατευθύνω περισσότερα άτομα προς τον λογαριασμό μου στο Instagram. Είχα ανθρώπους που μου είπαν ότι με βρήκαν στο Pinterest, παρακολούθησαν το βίντεό μου στο youtube και μετά ήρθαν στο Instagram μου.

21. Ασχοληθείτε με τους ΣΩΣΤΟΥΣ ανθρώπους

Μην ασχολείστε για χάρη της δέσμευσης. Η στοχευμένη δέσμευση είναι ΤΟΣΟ σημαντική στο Instagram. Αυτό σημαίνει να αλληλεπιδράσετε με εκείνους τους ανθρώπους που είναι είτε παρελθόν, είτε παρόντες ή δυνητικοί πελάτες σας, και με αυτούς που σας υποστηρίζουν και σας εμπνέουν, αυτό είναι! Εάν κάποιος δεν εμπίπτει σε μία από αυτές τις κατηγορίες, δεν θα πρέπει να ασχολείστε μαζί του γιατί τελικά, είναι απλώς χάσιμο χρόνου.

22. Αλλάξτε την εικόνα του προφίλ σας

Γνωρίζατε ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πραγματικότητα!; Εάν είστε μια επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες με το όνομα και το πρόσωπό σας στην πρώτη γραμμή, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία του υπέροχου προσώπου σας. Επαγγελματικό και υψηλής ποιότητας.

23. Μοιραστείτε τις αναρτήσεις άλλων ανθρώπων στις ιστορίες σας στο Instagram και προσθέστε τες με ετικέτα

Αυτός είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να μοιράζεστε την αγάπη, εμπνέοντας και δίνοντας αξία στο δικό σας κοινό!

Ποτέ δεν ξέρεις πού θα οδηγήσει. Ο λογαριασμός από τον οποίο μοιράζεστε την ανάρτηση μπορεί να την αναδημοσιεύσει στις ιστορίες του και, επομένως, να σας ανοίξει στο κοινό τους!

24. Κάντε ένα Giveaway στο Instagram

Για μέγιστη έκθεση και έναν εκπληκτικό τρόπο ανάπτυξης του λογαριασμού σας στο Instagram, συνεργαστείτε με μερικές άλλες επιχειρήσεις, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε ο ένας το κοινό του άλλου. Επιλέξτε τις συνεργασίες σας με σύνεση. Ίσως θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν μία ή δύο άλλες επιχειρήσεις στο μείγμα που έχουν μεγαλύτερους ακόλουθους από εσάς για να κάνετε το δώρο και το βραβείο που αξίζει τον κόπο για την επιχείρησή σας.

Ή, κάντε ένα δώρο μόνοι σας! Εάν έχετε ένα ψηφιακό προϊόν ή υπηρεσία που θα θέλατε να το χαρίσετε ως βραβείο, ζητήστε από τους συμμετέχοντες να επισημάνουν μερικά άτομα ως συμμετοχή, να τους ζητήσετε να μοιραστούν τη δημοσίευση δώρου στις ιστορίες τους ως μπόνους συμμετοχής και εσείς Θα εκπλαγείτε πόση επιπλέον επισκεψιμότητα μπορεί να φέρει αυτό στη σελίδα σας.

Το Takeaway σας!

Ο στόχος σας δεν πρέπει να είναι μόνο η ανάπτυξη του λογαριασμού σας στο Instagram. Χρειάζεστε ένα βαθύτερο νόημα πίσω από το ΓΙΑΤΙ θέλετε να το μεγαλώσετε. Τι θα σήμαινε για εσάς το να μεγαλώσετε; Τι θα σου έδινε;

Δεν υπάρχουν συντομεύσεις για το Instagram, αλλά υπάρχει στρατηγική. Και αυτή τη στρατηγική μπορώ να σου προσφέρω με το πρόγραμμα μου ''Instagram expert'' Θα μάθεις

  1. Τεχνικές και εφαρμογές για να βελτιστοποιήσεις το προφίλ σου και να αυξήσεις την απήχηση σου.
  2. Τεχνικές για να βρεις το κοινό στόχο για την επιχείρηση σου. 
  3. Τεχνικές και εφαρμογές για να φτιάχνεις τα post και τα story σου για να ξεχωρίζεις.
  4. Στρατηγικές και τακτικές για να προβάλεις την επιχείρηση σου και να αυξήσεις τους ακολούθους σου.
  5.  50 website με δωρεαν βίντεο και φωτογραφίες.
  6. Όλη η μεθοδολογία για τα Instagram reels. Εφαρμογές για να βρίσκεις viral περιεχόμενο και 60 ιδέες για βίντεο.
  7. Όλη η μεθοδολογία των Hashtags και πως να τα χρησιμοποιείς. 
  8.  Όλη τη μεθοδολογία για να γίνεις Micro Influencer. Πως να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό media kit. 23 πλατφόρμες για να βρεις Brands και να συνεργαστείς μαζί τους. Κείμενα για να προσεγγίσεις τις εταιρείες. Πως να τιμολογήσεις τις υπηρεσίες σου.
  9. Πως να μετατρέψεις τους followers σε πελάτες με την δύναμη του email marketing.
  10.  Πως να βάζεις διαφήμιση στο Instagram και να έχεις την μεγαλύτερη απήχηση με τα λιγότερα χρήματα.

Για να σε ευχαριστήσω που διαβάζεις τα άρθρα μου και παρακολουθείς τα βίντεο μου σου κάνω το πρώτο μάθημα δώρο. Μπορείς να το παρακολουθήσεις δωρεάν εδώ 

Το πρόγραμμα Instagram expert αποτελείται απο διαδικτυακά βιντεομαθήματα [e-learning course]. Έχετε πρόσβαση αυτόματα με την εγγραφή σας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο δικό σας χρόνο. Είναι διαθέσιμο για εσάς ανα πάσα στιγμή και μπορείτε να το παρακολουθήσετε απο κινητό, υπολογιστή ή τάμπλετ. Μετά την εγγραφή σας θα έχετε πρόσβαση επ αόριστον.

Το Instagram Expert είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν την επιχείρηση τους μεσω του Instagram, να χτίσουν την επωνυμία της επιχείρησης τους και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της. Είναι για αγόρια και κορίτσια που θέλουν να γίνουν micro influencer και για ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν το personal brand τους.

Αν λοιπόν βαρέθηκες να πειραματίζεσαι και δεν θέλεις να χάσεις και άλλο πολύτιμο χρόνο τότε το ''Instagram Expert'' είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να παρακολουθήσεις.

Έλα να συνδεθο΄υμε στο instagram  

Εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις!

Θα σε δω στην κορυφή!

Υ.Γ Αν θέλεις να κατεβάσεις απο το Instagram φωτογραφίες και βίντεο δωρεάν μπορείς να επισκεφτείς το καινούριο μου website. Θα βρεις δωρεάν μαρκετινγκ εργαλεία που θα σε βοηθήσουν. Κάνε κλικ εδώ