7 στρατηγικές στο Facebook για να έχεις περισσότερες πωλήσεις στην επιχείρησή σου

2019-05-24

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου 7 στρατηγικές για το Facebook που μπορείς να εφαρμόσεις σήμερα και να αρχίσεις να βλέπεις τα αποτελέσματα γρήγορα.

Γιατί ποιός δεν θέλει περισσότερες πωλήσεις;

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν ...

# 1 Ξεκίνα τα Facebook Lives

Γιατί;

Επειδή είναι γρήγορα, εύκολα και δωρεάν.

Κάνοντας Live στο Facebooκ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναπτύξεις το κοινό σου.

Στην πραγματικότητα, το Facebook δίνει τώρα περισσότερη έκθεση στους ανθρώπους που κάνουν Live στο Facebook έναντι των ανθρώπων που πληρώνουν για μια διαφήμιση στο Facebook.

Έτσι, βεβαιώσου ότι κάνεις 1 Facebook Live ανά εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις πωλήσεις και να αυξήσεις το κοινό σου γρήγορα.

Θέλεις να εκπαιδεύσεις και να ψυχαγωγήσεις το ακροατήριό σου με θέματα που ενδιαφέρονται.

Και κάνε πάντα μια έκκληση για δράση που οδηγεί σε έναν τρόπο για να μάθουν περισσότερα.

# 2 Χρησιμοποίησε ένα chatbot όπως το ManyChat

Το καλό σχετικά με αυτή τη στρατηγική είναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μαζί με το Facebook Live για να συνδεθείς με πολλούς ανθρώπους στο messenger.

# 3 Διαφημίσεις στο Facebook

Η πληρωμή του Facebook για την εκτέλεση διαφημίσεων είναι επίσης μια μεγάλη στρατηγική για να χρησιμοποιήσεις για την επιχείρησή σου.

# 4 Oμάδες Facebook

Η χρήση ομάδων Facebook είναι ένας απίστευτος τρόπος για να φτιάξεις το εμπορικό σήμα και το κοινό σου.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσεις το εμπορικό σου σήμα και μια κοινότητά ανθρώπων που έρχονται για να μάθουν, τους αρέσει, εμπιστεύονται και στη συνέχεια μπορούν να λαμβάνουν τις συστάσεις σου και να αγοράζουν το προιόν σου.

# 5 Να έχεις ένα χρονοδιάγραμμα

Θέλω να έχεις ένα πολύ συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τα Social Media.Δεν θέλω να βρίσκεσε στα Social Media όλη την ημέρα.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να έχεις μια στρατηγική παραμονής στα κοινωνικά μέσα που θα σου προσφέρει κέρδη στο λιγότερο χρόνο.Πολύ καλή εφαρμογή που θα σε βοηθήσει είναι η Post Planner

# 6 Κάνε τα Social Media ένα Funnel πωλήσεων

Βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς τα Social Media σαν ένα Funnel πωλήσεων

Όταν οι άνθρωποι παρακολουθούν τα Live σου ή τις αναρτήσεις σου στο Facebook, θέλεις να έχουν ένα μέρος για να πάνε, ώστε να μπορούν να συλλέξουν τις πληροφορίες τους και να μπορείς να επικοινωνείς μαζί τους.

Πολύ καλός τρόπος είναι να έχεις μια σελίδα στο Facebook.Η λεγόμενη Fan Page.

Δημιούργησε επίσης ένα Blog, έτσι ωστε να κοινοποιείς τα άρθρα σου στη σελίδα σου στο Facebook.Η καλύτερη πλατφόρμα για να το κάνεις αυτό είναι η Webnode (κάνε κλίκ και διαβασε το αρθρο μου για τον ιστότοπο ο οποίος σου δίνει τη δυνατότητα και για Blog και για e-shop.

To ManyChat επίσης λειτουργεί σαν Funnel το αναφέραμε στην στρατηγική 2.Το ίδιο είναι και το Mobile Monkey

# 7 Αλληλεπίδρασε με το ακροατήριό σου και οδήγησε το στο χωνί πωλήσεων.

Και η τελευταία στρατηγική είναι να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που συμμετέχουν μαζί σου.Αυτό είναι τεράστιο γιατί εκεί συμβαίνει η μαγεία.

Πρόκειται για την αλληλεπίδραση.

Μην ξεχνάς πάντοτε να επιστρέφουν οι άνθρωποι πίσω στο χωνί πωλήσεων των Social Media.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου ακολουθώντας εκείνους που είναι πιο σοβαροί και θέλουν να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σου, την υπηρεσία ή τα προϊόντα σας.

Αυτές είναι οι 7 στρατηγικές Facebook για να σε βοηθήσουν να αναζωπυρώσεις τις πωλήσεις σου!

Μπόνους: Έχω μια πρόκληση για εσένα για να δράσεις άμεσα. Επέλεξε μία από αυτές τις στρατηγικές τώρα και εφάρμοσε την!

Πολλοί από τους φίλους μας θέλουν να μάθουν τις στρατηγικές και τις τακτικές μας, και εμείς ποτέ δεν είμασταν τσιγκούνιδες σχετικά με την ανταλλαγή πληροφοριών.Αν θες να μάθεις ποιά εργαλεία χρησιμοποιούμε κάνε κλίκ 

Αν πάλι τώρα ξεκινάς μια νέα επιχείρηση εχω δημιουργήσει για σένα ειδικά ενα e-book. Kατέβασε το εδώ. Διάβασε το με πολύ προσοχή είμαι σίγουρη οτι θα σε βοηθήσει!

Για την ελευθερία σου! 

Θα σε δώ στην κορυφή!

Life is Grand!