Δημιουργώ ιστοσελίδα μόνος και δωρεάν το 2024 εύκολα και γρήγορα

2022-02-17

Αν σκέφτεστε να φτιάξετε τον δικό σας ιστότοπο, αλλά δεν ξέρετε από πού ή πώς να ξεκινήσετε, τότε αυτός ο οδηγός είναι εδώ για εσάς!

Το όνομά μου είναι Ματίνα Καμπακίδου και έχω βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους σαν εσάς να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να ευδοκιμήσουν με τις επιχειρήσεις, τους προσωπικούς τους ιστότοπους ή τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου τους.

Το 2024, Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του ιστότοπο. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τίποτα για την ανάπτυξη ιστού, την κωδικοποίηση ή τον τρόπο σχεδίασης ενός ιστότοπου. ΤΩΡΑ είναι η τέλεια στιγμή για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας ιστολόγιο ή τον ιστότοπο μιας μικρής επιχείρησης και να προσελκύσετε επισκεψιμότητα.


Τι σας εμποδίζει λοιπόν τώρα;

Γιατί να φτιάξετε τον δικό σας ιστότοπο;

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου. Είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους, για διασκέδαση ή για χόμπι, υπάρχει ένας χώρος στον ιστό για να ευδοκιμήσει ο ιστότοπός σας και να γίνει δημοφιλής από μόνος του.

Ίσως σκέφτεστε ότι υπάρχουν ήδη ιστότοποι εκεί έξω που έχουν ήδη γράψει αυτό που θέλετε να πείτε ή έχουν καλύψει όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και πώς θα μπορούσατε να ανταγωνιστείτε.

Το πιο σημαντικό πράγμα όταν δημιουργείτε τη δική σας ιστοσελίδα είναι να χαράξετε το δικό σας στυλ γραφής και να συζητήσετε ένα θέμα από διαφορετική οπτική γωνία. Δεν έχει να κάνει με την προσπάθεια να ανταγωνιστείς ανθρώπους όπως η Wikipedia. Πρόκειται για τη δημιουργία περιεχομένου που έχει απήχηση στους ανθρώπους.

Ας μην ξεχνάμε τα οφέλη της δημιουργίας του δικού σας ιστότοπου....

Μερικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ξεκινούν τους δικούς τους ιστότοπους:

1. Για την προώθηση μιας επιχείρησης

Σκεφτείτε το ως μια ψηφιακή βιτρίνα. Θέλετε οι πελάτες να μπορούν να δουν τι είναι η επιχείρησή σας και πώς μπορεί να τους βοηθήσει. Η ύπαρξη ενός ιστότοπου με επαγγελματική εμφάνιση κάνει την επιχείρησή σας να φαίνεται αξιόπιστη και κάνει τους δυνητικούς πελάτες να θέλουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία σας, να αγοράσουν τα προϊόντα σας ή οτιδήποτε άλλο προσφέρει η επιχείρησή σας.

2. Να μοιραστείς ένα πάθος

Συχνά οι άνθρωποι ξεκινούν τους δικούς τους ιστότοπους για να αλληλεπιδρούν με άλλους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με αυτούς. Μερικά από τα πιο επιτυχημένα ιστολόγια είναι αυτά που γράφουν για πολύ εξειδικευμένα χόμπι όπως η ανίχνευση μετάλλων, το ψάρεμα και η συλλογή καρτών ποδοσφαίρου. Δεν χρειάζεται να αφορά χόμπι. Θα μπορούσατε να είστε παθιασμένοι με οτιδήποτε. Υπάρχει ένα κοινό εκεί έξω για ό,τι θέλετε να γράψετε (αρκεί να είναι νόμιμο!!! ).

3. Για να κερδίσεις χρήματα

Το να κερδίσετε χρήματα από ένα blog ή έναν ιστότοπο δεν ήταν ποτέ πιο δημοφιλές ή ευκολότερο. Η πανδημία του 2020/21 έχει κάνει τους ανθρώπους να εξετάζουν πολύ περισσότερο τη ζωή τους και τον τρόπο που εργάζονται και κερδίζουν χρήματα. Η εκκίνηση ενός ιστότοπου, η πώληση ή η δημιουργία ενός πόρου που προσελκύει επισκεψιμότητα από τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε μια ημι-παθητική ροή εισοδήματος. Και για μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών ιστότοπων, μπορεί να ξεπεράσει τα κέρδη της ημέρας!

4. Για να βρεις δουλειά

Το να έχετε το επαγγελματικό σας βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας στο δικό σας όνομα τομέα θα σας ξεχωρίσει από το 95% περίπου της αγοράς εργασίας. Είναι πολύ καλή ιδέα να πρωταγωνιστήσετε τον δικό σας ιστότοπο για να προωθήσετε τον εαυτό σας ως ισχυρό υποψήφιο στον κλάδο στον οποίο θέλετε να εργαστείτε.Τύποι ιστοτόπων που μπορείτε να δημιουργήσετε

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα του ιστότοπου. Ακολουθούν ορισμένοι τύποι ιστότοπων που μπορείτε να δημιουργήσετε.

1 - Ιστολόγιο

Τα ιστολόγια ήταν μια από τις πρώτες μορφές ιστού φιλικές προς αρχάριους. Στις πρώτες μέρες του Διαδικτύου, οι bloggers χρησιμοποιούσαν αυτές τις τοποθεσίες ως δημόσιο ημερολόγιο για να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Τα ιστολόγια τύπου περιοδικού εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά αυτού του είδους οι ιστότοποι είναι πολύ πιο ευέλικτοι. Δεν είναι όλα περιστασιακά ή διασκεδαστικά. Πολλά blogs σήμερα είναι μηχανές που βγάζουν χρήματα!

Στην απλούστερη μορφή του, ένα blog είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος με τακτικές αναρτήσεις. Συνήθως, οι αναρτήσεις είναι ανεπίσημες και πιο χαλαρές σε τόνους. Σκεφτείτε το ως ένα άτομο που έχει μια συναρπαστική συνομιλία με ένα πολύ ευρύτερο κοινό. Οι ιστότοποι ιστολογίου συνήθως παρουσιάζουν αναρτήσεις με αντίστροφη χρονολογική σειρά, επιτρέποντας στους επισκέπτες να βλέπουν πρώτα τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Από άποψη σχεδιασμού και πλοήγησης, τα ιστολόγια είναι μερικοί από τους πιο απλούς ιστότοπους για δημιουργία. Δεν απαιτούν πολύπλοκα χαρακτηριστικά ή έναν τόνο καινοτόμων σχεδιαστικών στοιχείων. Η ποιότητα των αναρτήσεων είναι το πιο σημαντικό.

Λοιπόν, τι είδους περιεχόμενο προσφέρουν οι ιστότοποι blogging; Δεν υπάρχει τέλος στις δυνατότητες εδώ! Από προσωπικά ιστολόγια που καλύπτουν τη ζωή του συγγραφέα μέχρι κομμάτια που βασίζονται σε θέματα, υπάρχουν πολλοί χώροι για να χαράξετε μια συγκεκριμένη θέση.

Τα ιστολόγια προσφέρουν έναν τρόπο να μοιράζεστε γνώσεις. Μερικά από τα ιστολόγια με τις καλύτερες επιδόσεις καλύπτουν εξειδικευμένες θέσεις όπως ο τρόπος ζωής, η τεχνολογία, το φαγητό, τα ταξίδια και άλλα.

Όσον αφορά τη δημιουργία εσόδων, ένα ιστολόγιο μπορεί να δημιουργήσει έσοδα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημοτικότητα του ιστότοπού σας για να προβάλλετε διαφημίσεις, να κερδίσετε χορηγίες και πολλά άλλα.

1. Αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σου
2. Καθιερώσεις την επωνυμία σου
3. Μείνεις στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσεις την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσεις δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσεις τις πωλήσεις σου
7. Γινεις Influencer
8. Κάνεις προώθηση περιεχομένου
9. Γίνεις viral
10.
Μάθεις περισσότερα για τους πελάτες σου

2 - Ηλεκτρονικό κατάστημα

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε επισκεφτεί κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα κάποια στιγμή. Γνωστοί και ως ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτές οι πλατφόρμες επιτρέπουν στους αγοραστές να αγοράζουν αντικείμενα και να τα στέλνουν απευθείας στα σπίτια τους. Οι διαδικτυακές αγορές είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ, επομένως δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να μπείτε στη δράση.

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τις διαδικτυακές επιχειρήσεις και τα καταστήματα, φαντάζουν μερικούς από τους λάτρεις του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι Amazon, Walmart και eBay, μεταξύ άλλων, έρχονται στο μυαλό. Ενώ αυτές οι εταιρείες σίγουρα ώθησαν τις διαδικτυακές αγορές σε αυτό που είναι σήμερα, δεν χρειάζεται να διαθέτετε τους πόρους αυτών των καταστημάτων λιανικής πώλησης για να ξεκινήσετε.

Πολλές μικρές εταιρείες βλέπουν μεγάλη επιτυχία να πωλούν απευθείας στους καταναλωτές τους. Ακόμη και οι λιανοπωλητές drop-shipping και οι τρίτοι πωλητές μπαίνουν στη δράση. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι σχετικά εύκολο να σχεδιαστούν, χάρη στις σύγχρονες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Όχι μόνο βοηθούν στη δημιουργία σελίδων προϊόντων, αλλά διαθέτουν επίσης όλη την τεχνολογία που βασίζεται σε συναλλαγές που χρειάζεστε.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα συνεχίζουν να εξελίσσονται, αλλά οι αγοραστές αναμένουν πολλά βασικά χαρακτηριστικά. Οι εικόνες προϊόντων υψηλής ποιότητας, οι λεπτομερείς περιγραφές και οι πληροφορίες τιμολόγησης είναι απαραίτητες. Είτε έχετε μια χούφτα επιμελημένα προϊόντα είτε αρκετές εκατοντάδες, ένα απλό σύστημα πλοήγησης και λειτουργία αναζήτησης είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Το ίδιο ισχύει για τα ψηφιακά καροτσάκια αγορών, τις ασφαλείς σελίδες ολοκλήρωσης αγοράς και άλλες βολικές λειτουργίες.

3 - Ένας επιχειρηματικός ιστότοπος

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, αυτός ο τύπος ιστότοπου είναι απαραίτητος. Οι περισσότερες αξιόπιστες εταιρείες έχουν ένα ως βάση της διαδικτυακής τους παρουσίας. Οι χρήστες του Ιστού αναζητούν αυτούς τους ιστότοπους για να μάθουν περισσότερα για μια επιχείρηση και να ανακαλύψουν τι προσφέρει.

Οι επιχειρηματικοί ιστότοποι σπάνια αλλάζουν και ενημερώνονται αρκετά σπάνια. Αλλά αυτό δεν τους κάνει λιγότερο επικριτικούς. Σκεφτείτε αυτούς τους ιστότοπους ως μια συνεχή διαφήμιση και φύλλο επικοινωνίας. Ο ιστότοπος μπορεί να παρέχει μια επισκόπηση του τι κάνει η εταιρεία σας, τις βασικές αξίες της και πώς συνεισφέρει στην αγορά γενικά.

Πολλοί επιχειρηματικοί ιστότοποι παρέχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με βασικούς παίκτες, όπως διευθυντές ή διευθύνοντες συμβούλους. Μπορεί επίσης να αναφέρει διαπιστευτήρια, βραβεία και κριτικές.

Το πιο σημαντικό, ο ιστότοπος της επιχείρησής σας μπορεί να παρέχει στοιχεία επικοινωνίας. Είναι το μέρος όπου οι πιθανοί αγοραστές ή πελάτες μπορούν να πάνε για να βρουν αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις email και συνδέσμους προς άλλους σημαντικούς ιστότοπους.

4 - Φόρουμ

Στον σημερινό συνεχώς συνδεδεμένο κόσμο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούν! Οι χρήστες του διαδικτύου αναζητούν πάντα να συνδεθούν με άλλους και να γίνουν μέλη μιας δεμένης κοινότητας. Ενώ πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram έχουν ευρεία απήχηση και δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, δεν είναι το τέλος όλων των διαδικτυακών κοινοτήτων.

Οι ιστότοποι φόρουμ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδέσετε άτομα που ενδιαφέρονται για ένα εξειδικευμένο θέμα. Η κοινότητα είναι μικρότερη, ανοίγοντας το δρόμο για πιο καθηλωτικές συνομιλίες και πολύ ισχυρότερες διαδικτυακές σχέσεις. Αυτοί οι ιστότοποι απευθύνονται σε μικρότερο τμήμα ανθρώπων, καθιστώντας εύκολο για άτομα με ομοϊδεάτες να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Η δημιουργία ενός φόρουμ είναι απλή. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν με μοναδικά ονόματα χρήστη, να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες αναρτήσεις και να απαντήσουν σε άλλους με σχόλια. Καθώς αυτοί οι ιστότοποι γίνονται πιο δημοφιλείς, οι ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων ανοίγονται και με τους διαφημιστές.

5 - Ένας ιστότοπος μελών

Εδώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τα δημογραφικά σας στοιχεία να αισθάνονται αληθινοί VIP. Οι ιστότοποι μελών είναι αποκλειστικοί. Σε αυτήν την περίπτωση, η εικονική πύλη συνήθως δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύστημα σύνδεσης με μοναδικά ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης. Η απόκρυψη πίσω από αυτό το περιορισμένο σημείο πρόσβασης είναι αποκλειστικό περιεχόμενο.

Το τι παρέχετε και πώς θα περιορίσετε την πρόσβαση εξαρτάται από εσάς. Ορισμένοι ιστότοποι βασίζονται σε περιεχόμενο, κλειδώνοντας αποκλειστικά άρθρα, βίντεο, έργα τέχνης και πολλά άλλα πίσω από τη συνδρομή. Άλλοι μπορεί να έχουν φόρουμ μόνο για μέλη, ειδικές προσφορές ή αποκλειστικό περιεχόμενο. Όποια και αν είναι η περίπτωση, η εμπειρία που προσφέρετε πρέπει να είναι αρκετά δελεαστική ώστε να αξίζει τον κόπο η εγγραφή.

Τα εμπόδια πρόσβασης είναι επίσης ευέλικτα. Οι ιστότοποι μελών μπορούν να απαιτούν μια συνεχή συνδρομή επί πληρωμή ως χρέωση εισόδου στο αποκλειστικό περιεχόμενο. Εναλλακτικά, οι ιστότοποι μπορεί να είναι δωρεάν ή να προσφέρουν πολλαπλές βαθμίδες ιδιότητας μέλους.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σχεδιάσετε αυτούς τους αποκλειστικούς ιστότοπους και το πώς δημιουργείτε το συναίσθημα VIP εξαρτάται αποκλειστικά από το τι έχετε να προσφέρετε στους επισκέπτες.

6 - Ένας ιστότοπος με affiliate προιόντα

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια παθητική ροή εισοδήματος ενώ μοιράζεστε τις γνώσεις σας σχετικά με ένα εξειδικευμένο θέμα, ένας ιστότοπος με affiliate μπορεί να είναι για εσάς.

Το affiliate marketing είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους δημιουργίας εισοδήματος στο διαδίκτυο. Ουσιαστικά, οι εταιρείες σάς πληρώνουν για να παρέχετε συνδέσμους που κατευθύνουν τους επισκέπτες στον ιστότοπο τους. Μπορεί να είναι ένας ιστότοπος εμπόρου για την αγορά προϊόντων ή ένας ιστότοπος δημιουργίας δυνητικών πελατών που αναζητά στοιχεία επικοινωνίας. Όταν ένας από τους επισκέπτες σας χρησιμοποιεί τους συνδέσμους και ολοκληρώσει την επιθυμητή ενέργεια, λαμβάνετε προμήθεια.

Από τεχνική άποψη, ένας ιστότοπος θυγατρικών μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ωστόσο, το καλύτερο για τους επιχειρηματίες του διαδικτύου είναι να δημιουργήσουν ένα εξειδικευμένο ιστολόγιο. Το ιστολόγιο μπορεί να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες και περιεχόμενο που θα απολαύσουν οι επισκέπτες. Εν τω μεταξύ, οι σύνδεσμοι  είναι εκεί για να καθοδηγήσουν τους αναγνώστες στη σωστή κατεύθυνση. Το περιεχόμενο δεν βρίσκεται πίσω από ένα paywall και το κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους  είναι εντελώς προαιρετικό.

Οι εξειδικευμένοι ιστότοποι θυγατρικών μπορούν να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Όπως τα τυπικά ιστολόγια, συνήθως απευθύνονται σε συγκεκριμένα θέματα, όπως η τεχνολογία, η ανατροφή των παιδιών ή η φυσική κατάσταση.

Ως αποτέλεσμα, οι σύνδεσμοι συνεργατών σχετίζονται παραδοσιακά με τη θέση του ιστολογίου. Για παράδειγμα, ένα συνεργαζόμενο ιστολόγιο γυμναστικής μπορεί να συνδεθεί με εξοπλισμό προπόνησης, ρούχα γυμναστικής ή φορητές συσκευές παρακολούθησης δραστηριότητας.

Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή της Revolut ή της Tap για να μπορειτε να δεχεστε τις πληρωμες απο τις εταιρειες.

Υπάρχουν μόνο 4 γρήγορα βήματα για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αμέσως!

Κυριολεκτικά ο καθένας μπορεί να φτιάξει έναν ιστότοπο το 2024. Όπως ανέφερα προηγουμένως, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τίποτα σχετικά με την κωδικοποίηση, τη σχεδίαση ιστότοπου ή την ανάπτυξη ιστού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κίνητρο και η ώθηση για να δημιουργήσετε κάτι εκπληκτικό για εσάς προσωπικά ή την επιχείρησή σας. Με τα σωστά εργαλεία και πόρους μπορείτε να αποκτήσετε τον δικό σας ιστότοπο σε μόλις 1 έως 2 ώρες, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα σε ελεύθερους επαγγελματίες, γραφεία σχεδίασης ιστοσελίδων ή ακριβό λογισμικό κατασκευής ιστοσελίδων.

3 πράγματα που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας

Όνομα Τομέα - ( Διεύθυνση του ιστότοπού σας www.stavworld.com )

Φιλοξενία Ιστού - (πάροχος που φιλοξενεί τον ιστότοπό σας σε διακομιστή)

Blogging Platform - (μια δωρεάν πλατφόρμα όπως η webnode)

Και τα τρία στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό, γρήγορο και επαγγελματικό ιστότοπο. Ένα όνομα τομέα (διεύθυνση ιστότοπου) βοηθά τους χρήστες να βρουν τον ιστότοπό σας και η φιλοξενία ιστού τον καθιστά προσβάσιμο στον κόσμο. Χωρίς αυτά τα δύο στοιχεία, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

H webnode σας τα δίνει όλα! Μπορειτε να κατασκευάσετε μόνοι και δωρεάν το ιστότοπο σας και σας  παρέχει δωρεάν όνομα τομέα.

Γιατί να επιλέξετε τη Webnode

Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο

Δε χρειάζεστε σχεδιαστή για να φτιάξετε μία όμορφη ιστοσελίδα. Αποκτήστε τη δωρεάν μέσα σε λίγα λεπτά.

Δημιουργήστε οπουδήποτε

Χρησιμοποιήστε το κινητό ή το tablet σας για να δημιουργήσετε και να ανανεώνετε την ιστοσελίδα σας οπουδήποτε.

Μπορείτε να βασιστείτε στην 20ετή εμπειρία της webnode και την υποστήριξη στη γλώσσα σας, για ό,τι χρειαστείτε. Είναι στα ελληνικά! Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι σαν παιχνίδι με τουβλάκια. Προσθέστε το περιεχόμενο που θέλετε με λίγα κλικ. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από εκατό προσεκτικά σχεδιασμένα και εύκολα στην προσαρμογή templates. 

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις τώρα είναι πάνω στην πλατφόρμα της webnode Πως σου φαίνεται! 

Θα βρεις όλες τις πληροφορίες εδώ

Ένα άλλο που ειμαι σίγουρη πως θα χρειαστείς είναι το Sumup Είναι μηχανάκι για πιστωτικές κάρτες αλλα μπορεις να το χρησιμοποιήσεις και για πληρωμές εξαποστάσεως. Απλά στέλνεις ενα link και ο πελάτης μπορει να πληρώσει. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ

Για να προωθήσεις τον ιστοτοπο σου σου, σίγουρα ένας τρόπος είναι τα social media. Αν το κοινό σου είναι το Instagram να σε ενημερώσω οτι το πρόγραμμα μου ''Πως να γίνεις Instagram Expert'' είναι έτοιμο.

Θα μάθεις πως να

1. Αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σου
2. Καθιερώσεις την επωνυμία σου
3. Μείνεις στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσεις την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσεις δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσεις τις πωλήσεις σου
7. Γινεις Influencer
8. Κάνεις προώθηση περιεχομένου
9. Γίνεις viral
10.
Μάθεις περισσότερα για τους πελάτες σου

Θα μάθεις στο δικό σου χρόνο, μέσα απο το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή να χειρίζεσαι το λογαριασμό σου στο Instagram.

Θα μάθεις τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για να πάρεις followers, να προβάλεις την επιχείρηση σου, να γίνεις influencer! 

Μπορείς να δεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ


Εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις. 


Αν θέλεις να μεγαλώσεις τα social media θα με βρεις επίσης στο youtube Είμαι σίγουρη οτι θα σε καλύψω σε όποια πλατφόρμα και αν βρίσκεσαι.

Έλα να συνδεθούμε στο instagram


Υ.Γ Αν θέλεις να κατεβάσεις απο το Instagram φωτογραφίες και βίντεο δωρεάν μπορείς να επισκεφτείς το καινούριο μου website. Θα βρεις δωρεάν μαρκετινγκ εργαλεία που θα σε βοηθήσουν. Κάνε κλικ εδώ