Facebook σελίδα ή προφίλ; Ποιό είναι καλύτερο για την επιχείρηση σου;

2019-05-29

Το Facebook είναι μια πλατφόρμα με πολλά παρακλάδια στο εσωτερικό του όπως τα προφίλ Facebook, οι ομάδες, οι επιχειρηματικές σελίδες, οι εκδηλώσεις στο Facebook κ.λπ.

Το οποίο προκαλεί την ερώτηση ...

Πού πρέπει να εστιάζω κατά την αναζήτηση των πελατών μου; Και ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στη χρήση ενός προφίλ στο Facebook και σε μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook;

Αυτά είναι όλα πραγματικά σημαντικά ερωτήματα για να ρωτήσεις αν έχεις μια επιχείρηση και θέλεις να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα για μακροπρόθεσμη επιτυχία.


Facebook σελίδα ή Προφίλ - Ποια είναι η διαφορά;

Εντάξει εδώ είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν ...

Είναι εναντίον των όρων και προϋποθέσεων του Facebook για τη λειτουργία μιας επιχείρησης από το προσωπικό σου προφίλ.

Το Προσωπικό σου προφίλ έχει σχεδιαστεί για να συμβαδίσει με τους φίλους και την οικογένειά σου και έτσι ακριβώς θέλει το Facebook να το χρησιμοποιήσεις.

Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των δύο, αλλά αυτό είναι το πιο σημαντικό, κατά τη γνώμη μου.


Σελίδα ή προφίλ του Facebook - Όταν μια σελίδα στο Facebook δεν είναι καλή ιδέα

Το πού βρίσκεσε στην επιχείρησή σου και ποιοι είναι οι στόχοι σου πρέπει να δεις αν θέλεις να ξεκινήσεις μια σελίδα στο Facebook ή όχι.

Αν δεν έχεις κερδίσει τα πρώτα σου 500 ευρώ το μήνα στην επιχείρησή σου ... τότε ξεκινήσε με το προσωπικό σου προφίλ.

Δεν χρειάζεται να δημιουργίασεις μιας επιχειρηματική σελίδα αν ξεκινάς τώρα ή δεν έχεις κερδίσει τα πρώτα 500 ευρώ το μήνα.

Έτσι λοιπόν, ποιο είναι το σχέδιο δράσης σας μέχρι να πετύχεις τον στόχο εισοδήματος παραπάνω.

Μίλησε σε όλους τους φίλους σου στο προσωπικό σου προφίλ και δες εάν είναι ανοιχτοί για να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σου.

Ξέρεις ότι μπορείς να εκτυπώσεις τη λίστα φίλων σου απο το προσωπικό σου προφίλ;

Ναι ... αυτό είναι πολύ ωραίο και θα σε βοηθήσει να παρακολουθήσεις ποιον έχεις καλέσει να ρίξει μια ματιά στην επιχείρησή σου, τα προϊόντα ή την υπηρεσία σου.

Ωστόσο, μόλις ενημερώσεις όλους τους φίλους σου απο το προσωπικό σου προφίλ, θα θέλεις να προχωρήσεις στην επόμενη φάση, η οποία θα είναι να ξεκινήσεις μια σελίδα Fanpage για να επεκταθείς στα κοινωνικά μέσα.


Facebook σελίδα ή Προφίλ - Γιατί μια σελίδα στο Facebook έχει νόημα για μακροπρόθεσμη επιτυχία

Με ένα προσωπικό προφίλ που περιορίζεται σε μόλις 5.000 φίλους, σίγουρα θα θέλεις να επεκτείνεις την προσέγγισή σου.

Αυτή είναι η ομορφιά μιας επιχειρηματικής σελίδας στο Facebook.

Δεν υπάρχουν όρια ως προς τον αριθμό των οπαδών που μπορείς να έχεις.

Αλλά εδώ είναι ένας από τους αγαπημένους μου λόγους για να επικεντρωθώ στη σελίδα Facebook μου ...

Κάθε φορά που ανεβάζω ένα βίντεο στη σελίδα μου στο Facebook, το Facebook θα συλλέγει όλα τα δεδομένα από τα άτομα που παρακολουθούν τα βίντεό μου και εμπλέκονται και τους αρέσει το περιεχόμενό μου και θα δημιουργήσει αυτό που ονομάζεται προσαρμοσμένο κοινό.

Ένα προσαρμοσμένο κοινό είναι μια ομάδα ανθρώπων που μπορείς αργότερα να χρησιμοποιήσεις για να προβάλλεις διαφημίσεις στο Facebook.

Αλλά αυτό δεν είναι απλώς μία ομάδα ανθρώπων ... αυτοί είναι άνθρωποι που είναι πολύ πιθανό να θέλουν να ακούσουν περισσότερα για αυτό που έχεις να τους προσφέρεις.

Και για να κάνεις αυτό το βήμα πιο πέρα, μπορείς να συνεχίσεις να δημιουργείς αυτό που ονομάζεται ακροατήριο από αυτό το προσαρμοσμένο κοινό.

Αυτό είναι όπου το Facebook βρίσκει εκατομμύρια ανθρώπους που είναι στο Facebook που μοιάζουν ακριβώς με εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ήδη σηκώσει το χέρι τους και τους άρεσε η ανάρτηση σου και έχουν δεσμευτεί μαζί σου στο Facebook.

Facebook σελίδα ή Προφίλ - Πλήρης διαφάνεια κατά την έναρξη μιας επιχειρηματικής σελίδας στο Facebook.

Εντάξει, εδώ είναι όπου μου αρέσει να είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής γιατί πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις ...

Αν εργαστείς διαμέσου του προσωπικό σου προφίλ ή ξεκινάς μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook, δεν θα έχεις την ίδια δέσμευση.

Αλλά εδώ έκανα αυτό που έκανα για να πάρω περισσότερη δέσμευση όσο το δυνατόν γρηγορότερα ...

Facebook σελίδα ή Προφίλ - Πώς να μεταφέρεις αργά τους ανθρώπους απο το προφίλ σου στο Facebook στη σελίδα σου στο Facebook

Με τον καιρό σιγά-σιγά μετέφερα όλη την εστίασή μου από το προφίλ μου στο Facebook στην επιχειρηματική μου σελίδα στο Facebook.

Ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να ξεκινήσεις ένα βίντεο διάρκειας 2 επισοδείων, στο οποίο το ένα θα το κάνεις στο προφίλ σου στο Facebook αλλά εξήγησε σε όλους να μάθουν ότι θα συνεχίσεις και θα κάνεις το 2 μέρος από τη σελίδα σου στο Facebook.


Facebook Σελίδα ή προφίλ - στο κλείσιμο

Εάν ο στόχος σου είναι να δημιουργήσεις μια μακροπρόθεσμη επιχείρηση θα ήταν καλό να κάνεις τη μετάβαση σου σε μια σελίδα στο Facebook.

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν αποφασίζεις το αν θα χρησιμοποιήσεις μια επιχειρηματική σελίδα Facebook ή όχι είναι εάν θέλεις να θεωρείσε αξιόπιστος και επαγγελματίας.

Αλλά θυμησου ότι η επιχείρησή σου περνάει από διαφορετικές φάσεις και όταν ξεκινάς για πρώτη φορά ή προσπαθείς να φτάσεις στον πρώτο στόχο εισοδήματος, θα θέλεις να προσεγγίσεις εκείνους που γνωρίζεις πρώτα.

Μόλις το κάνεις αυτό ... τότε θα θελήσεις να επεκτείνεις την προσέγγισή σου.

Αν πάλι δεν έχεις καποιο προιόν να προωθήσεις αλλα θα ήθελες να ξεκινήσεις κάτι άμεσα και να βγάλεις γρήγορα κέρδος ένας έξυπνος τρόπος είναι το Affiliate marketing.

Προωθείς προιόντα εταιρειών και πληρώνεσαι χωρίς να κάνεις όλη τη δύσκολη δουλειά και χωρίς να έχεις εμπόρευμα παρακαταθήκη.

Εχω να σου προτείνω μια Super εταιρεία η οποία όχι μόνο πληρώνει στην πώληση του προιόντος αλλά και στο κλίκ που θα κάνει ο αναγνώστης απλά για να ενημερωθεί για το προιόν.

 Πώς σου ακούγεται;Καταπληκτικό ε!

Κάνε κλίκ εδώ 

Αν θέλεις να μάθεις ποιά εργαλεία χρησιμοποιούμε για να εκτοξεύσουμε την επιχείρηση μας κανε κλίκ στο κουμπί.

Πραγματικά θα σου λυθούν τα χέρια!


Για την ελευθερία σου!

Θα σε δώ στην κορυφή!

Life is Grand!

Υ.Γ Αν έχεις λίγο χρόνο ακόμη διάβασε το άρθρο μου '' Πως να κάνεις τους Influencers να ενδιαφερθούν για τα προιόντα σου''