Γιατι χρειάζομαι ενα Ring light για το κινητό μου!

2020-10-22

Εδώ και αρκετό καιρό, στην καθημερινή ζωή ή στα social media, συναντάμε επανειλημμένα φωτογραφίες φτιαγμένες με ring light. Μερικοί τα αγαπούν και μερικοί τα μισούν. Εάν ανήκεις στη δεύτερη ομάδα, καλά... θα πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο! Επειδή θα σου δείξω επίσης περαιτέρω δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ένα δαχτυλίδι φωτός!


Γιατί οι influencer χρησιμοποιούν ring light; 

Η απλή απάντηση είναι ότι δίνει μια όμορφη, κολακευτική και επαγγελματική ρύθμιση φωτισμού τόσο για εικόνες όσο και για βιντεο.

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία σημαίνουν ότι οι φωτογραφίες από bloggers και influencer είναι καλύτερες από ποτέ, και αυτό σημαίνει ότι η γραμμή αυξάνεται συνεχώς σε ποιότητα εικόνας.

Δεν αρκεί αυτές τις μέρες να χρησιμοποιείς απλώς φυσικό φως ή το φλας της κάμερας του τηλεφώνου σου για να δημιουργήσεις εικόνες που είναι εντυπωσιακές και επαγγελματικές - πρέπει να ακολουθήσεις το προβάδισμα των social media και να αρχίσεις να χρησιμοποιείς ένα ring light στο τηλεφωνο σου.

Τι είναι το ring light;

Για εσένα που δεν το γνωρίζεις, είναι μια κυκλική λυχνία LED που ταιριάζει στον φακό της κάμερας του τηλεφώνου σου.

Γιατί πρέπει να σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις ένα;

Διότι, σου δίνει ομοιόμορφα φωτισμένες εικόνες στο κινητό σου τηλέφωνο χωρίς σκληρές σκιές ή σκοτεινές περιοχές, οι οποίες ήταν πάντα πρόβλημα με τις ενσωματωμένες κάμερες κινητών τηλεφώνων


Που χρησιμοποιείται

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία χρήσεων για τα ring light τηλεφώνου:

1. Makeup

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ring light για να εφαρμόσεις το μακιγιάζ σε συνθήκες κακού φωτισμού και επίσης για τη δημιουργία ενός άψογου αποτελέσματος.

2. Φωτογραφία «FOODIE»

Οι blogger φαγητου χρησιμοποιούν ring light για να τραβήξουν την τέλεια τέχνη του γεύματος τους. Καθώς είναι αρκετά μικρό, χωράει σε μια τσάντα ή τσέπη που σημαίνει οτι μπορείς να το έχουν πάντα μαζί τους.

3. Ειδικοί ομορφιάς και ματιών

Οι τεχνικοί βλεφαρίδων ή φρυδιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν ring light για να βλέπουν τις λεπτομέρειες.

4. Selfie

Για αυτό ακριβώς εφευρέθηκε το ring light!

5. Facebook live, Instagram live, Tik Tok video

Χρησιμοποιήσε το ring light για τα live στο Facebook ή στο Instagram. Κάνει ένα εξαιρετικό φως για βίντεο καθώς και για φωτογραφίες. Η αυξανόμενη δημοτικότητα του περιεχομένου βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέστησε απαραίτητο τον καλό φωτισμό κατά τη δημιουργία βίντεο.


6.Χρησιμοποίησε το για φωτογραφίες επίπεδης θέσης. 

θα δώσει στα προϊόντα σου ένα ομοιόμορφο φως και θα σας βοηθήσει να επισημάνεις τις μικρές λεπτομέρειες, όπως κάνω εγώ με τα κοσμήνατα.

Μπορεί να φαίνεται δραματικό να ισχυρίζεται κανείς ότι τα ring light μπορούν να μεταμορφώσουν τις εικόνες σου και, φυσικά, δεν θα κάνουν μια κακή φωτογραφία καλή, αλλά η αλήθεια είναι οτι μπορει να ανυψώσει πραγματικά μια καλη φωτογραφία στο επόμενο επίπεδο.

Γιατί να μην το δοκιμάσεις και να το δεις και μόνος / μονη σου; Θα το βρεις εδώ


Εμένα μου έχει λύσει τα χέρια και σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! 

Αν θέλεις να μεγαλώσεις το λογαριασμό σου στο instagram το πρόγραμμα μου ''Πως να γίνεις instagram expert'' είναι έτοιμο και μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν το πρώτο μάθημα εδώ

 Online μαθήματα οπου θα μάθετε πως να

1. Αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας
2. Καθιερώσετε την επωνυμία σας
3. Μείνετε στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσετε τις πωλήσεις σας
7. Γινετε Influencer
8. Κάνετε προώθηση περιεχομένου
9. Γίνετε viral
10.
Μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας

Θα μάθετε στο δικό σας χρόνο, μέσα απο το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή σας να χειρίζεστε το λογαριασμό σας στο Instagram.

Θα μάθετε τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για να πάρετε followers, να προβάλετε την επιχείρηση σας, να γίνετε influencer!

Έλα να συνδεθούμε στο instagram

Θα σε δω στην κορυφή!

Life is Grand!