Ινσταγκραμ προφίλ όλα όσα πρέπει να ξέρω για τα χρώματα και τις φωτογραφίες

2019-08-15

Είσαι έτοιμη/ος να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό σχέδιο;


Όλο και περισσότερο, η έρευνα συσσωρεύεται για να εξηγήσει αυτό που ήδη γνωρίζαμε: Οι άνθρωποι αγαπούν μια όμορφη και οπτικά ευχάριστη νότα στο Instagram. Με οπτική ευχαρίστηση, εννοώ μια σταθερή ματιά.


Η ροή σου είναι η επαγγελματική σου κάρτα και το πρόσωπο της επιχείρησής σου και πίσω από κάθε πρόσωπο υπάρχει μια προσωπικότητα.
Το θέμα Instagram σου είναι αυτή η προσωπικότητα, γι 'αυτό είναι σημαντικό να το κάνεις σωστό.


Πολλοί κορυφαίοι Instagrammers έχουν αναπτύξει το δικό τους στυλ των οπτικά ευχάριστων εικόνων που απλώς σε προσκαλούν να κάνεις κλικ στο "follow".


Έτσι, πώς μπορείς να κάνεις το ίδιο;


Εξέτασε τα χρώματα ή τους τόνους φόντου και να τα διατηρήσεις σταθερά. Αν σκέφτεσε να κάνεις λήψη πολλών εσωτερικών φωτογραφιών, η διατήρηση των χρωμάτων φόντου ή των συνεχών τόνων θα είναι καθοριστική.


Σκεψου τι θέλεις να μεταφέρεις; Ο τύπος των φωτογραφιών που δημιουργείς πρέπει επίσης να είναι συνεπής και να μεταδίδει ένα συγκεκριμένο θέμα. Αφαίρεσε εικόνες κακής ποιότητας και τράβηξε τις φωτογραφίες σου υπό τον ίδιο φωτισμό.

 Ο φωτισμός μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην εμφάνιση των φωτογραφιών. Αν χρησιμοποιείς φως παραθύρου ή φυσικό φως, προσπαθήστε να τραβήξεις τις φωτογραφίες σου την ίδια ώρα κάθε μέρα.


Χρησιμοποίησε λογισμικό επεξεργασίας που τελειοποιεί την εμφάνισή σου. Υπάρχει ένας τόνος επεξεργασίας λογισμικού και εφαρμογών που είναι διαθέσιμες για να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις μια συνεπή ματιά.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Lightroom ή το Photoshop στον υπολογιστή σου ή να κατεβάσεις κάποιες εφαρμογές ... το προσωπικό μου αγαπημένο είναι το VSCO και το Facetune2.


Ανέπτυξε τη δική σου σειρά επεξεργασίας. Με το επιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας, δοκίμασε διαφορετικές τεχνικές για να αναπτύξεις το δικό σου "στυλ υπογραφής". 

Αυτή θα πρέπει να είναι μια ακολουθία που μπορείς να εφαρμόσεις εύκολα σε όλες τις φωτογραφίες σου.Με τις δικές μου φωτογραφίες, πατάω συνεχώς όλα τα λευκά και τη φωτεινότητα και φωτίζω τις σκιές.

 
Πρόσεξε για τοποθεσίες.
Όπου και αν αποφασίσεις να φωτογραφηθείς, αποφάσισε πρώτα αν ταιριάζει με το συνολικό vibe του θέματός σου ή δες αν υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο μπορείς να το ταιριάξεις χρησιμοποιώντας το λογισμικό επεξεργασίας.


Oταν προσπαθείς να πείς μια ιστορία, επιλέγοντας κάποια από την επιλεγμένη παλέτα χρωμάτων σου είναι μια καλή ιδέα. 

Εάν βρίσκεσε σε τοποθεσία, βρες ορισμένα στοιχεία αυτής της τοποθεσίας, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν μια φωτογραφία που ταιριάζει με το χρώμα.


Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα έχουν δημιουργικά αποτελέσματα.


Τώρα ήρθε η ώρα να βάλεις τα πράγματα που έχεις μάθει σε δράση. 

Θέλεις να μάθεις ποιές είναι οι τεχνικές και οι στρατηγικές μας Κάνε κλίκ στο κουμπί εργαλεία

Εχω ετοιμάσει για εσένα ένα δωρεαν οδηγό για να μάθεις πως να πολλαπλασιάσεις τους followers σου στο Instagram. θα τον βρεις εδώ

Να σε ενημερώσω επίσης οτι το πρόγραμμα μου ''Πως να γίνεις Instagram expert'' είναι έτοιμο και μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν το πρώτο μάθημα εδώ

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μοιράσου το με τους φιλους σου. Θα σε αγαπουν διπλά !

Για την ελευθερία σου!

θα σε δω στην κορυφή!

Life is grand!