Κάνε τους πελάτες σου να νιώσουν ασφαλείς στο κατάστημα σου !

2021-01-09

Διαχειρίζεσαι το δικό σου κατάστημα; Έχεις δυσκολευτεί με τους καινούριους όρους της πανδημίας; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτό το προϊόν θα αλλάξει τη ζωή σου και τη ζωή των πελατών σου για πάντα. 

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η πανδημία ήρθε στη ζωή μας. Αυτή η πανδημία έχει επηρεάσει την κοινωνία μας σε κοινωνικό, οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο και η λίστα συνεχίζεται. 

Αλλά πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα και να λειτουργήσουμε ξανά τη δική μας επιχείρηση;

Το TraffikFlo είναι επιτέλους εδώ για όλους εμάς. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις τις επισκέψεις στο κατάστημα σου και να αλλάξει δραματικά το παιχνίδι.

Σημαντικά προβλήματα

Σε αυτό το σημείο μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε τρία κύρια θέματα:

1. Κυκλοφορία καταστημάτων: 

Είναι ευθύνη των ιδιοκτητών να διατηρούν έναν συγκεκριμένο αριθμό πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματά τους.

2. Επιπόλαιοι πελάτες: Δεν δίνουν προσοχή στην κατάσταση.

3. Ύποπτοι πελάτες: Φοβούνται τους επιπόλαιους πελάτες.

Στην ουσία, ο συνωστισμός καταστημάτων είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα στις μέρες μας. Στην πραγματικότητα, οι πελάτες φοβούνται να επισκεφθούν ένα κατάστημα και να ελέγξουν τα προϊόντα. Πολλοί από αυτούς δεν δίνουν προσοχή στην κατάσταση και επομένως επισκέπτονται ένα κατάστημα χωρίς σχεδόν καμία προστασία. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες γίνονται ύποπτοι και φοβούνται την ασφάλειά τους λόγω της συμφόρησης στα καταστήματα. Εκτός από αυτό, είναι επίσης ευθύνη των ιδιοκτητών να διατηρούν έναν συγκεκριμένο αριθμό πελατών στα καταστήματά τους.

Μεγάλες εταιρείες, όπως η Nike και η Apple, προσλαμβάνουν εκπαιδευμένο προσωπικό για να χειρίζονται την κυκλοφορία των καταστημάτων και να διατηρούν τους αριθμούς χαμηλούς. Ο «φύλακας» διατηρεί αρκετούς πελάτες που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα και όταν κάποιος βγαίνει, δίνει την άδειά του στον επόμενο. Αυτό είναι κάτι που οι τοπικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά, οπότε οι ιδιοκτήτες ή ο διαχειριστής πρέπει να επιβλέπουν ολόκληρη τη διαδικασία και ταυτόχρονα να διαχειρίζονται τον αριθμό των πελατών μέσα στο κατάστημα. Λοιπόν, πώς διαχειρίζεσαι τον συνωστισμο στο δικό σου κατάστημα;


Διαχείριση συνωστισμού καταστήματος με το ΤraffikFlo

Το TraffikFlo αυξάνει την επίσκεψη στο κατάστημα ενημερώνοντας τους πελάτες πότε εισαι ανοιχτός και είναι ασφαλές να μπουν στο κατάστημά σου. Λειτουργεί ακριβώς όπως τα φανάρια:

• Όταν το φως είναι πράσινο, καθησυχάζει τους αγοραστές και τους περαστικούς ότι δεν υπάρχει συνωστισμός και ο πελάτης είναιευπρόσδεκτος να μπεί.

• Όταν η λυχνία είναι κόκκινη, οι πελάτες ειδοποιούνται ότι το κατάστημα σου έχει φτάσει στη μέγιστη χωρητικότητα πελατών και ότι πρέπει να περιμένει.

 Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Οι ιδιοκτήτες το τοποθετούν στην κύρια είσοδο του καταστήματος, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να το δουν. Στη συνέχεια, πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή για κινητά από το Google Playstore για να την ελέγξεις, και είσαι έτοιμη / ος! Μπορείς επίσης να συνδεθείς μέσω του Chrome εδώ. Το TraffikFlo μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε χειροκίνητη είτε σε λειτουργία μετρητή.

Το εγχειρίδιο σημαίνει ότι αλλάζεις απλώς το πράσινο και το κόκκινο φως με βάση τον αριθμό των πελατών στο κατάστημα τη συγκεκριμένη στιγμή. Στη λειτουργία μετρητή μπορείς να τοποθετήσεις έναν μέγιστο αριθμό πελατών στο κατάστημά σου. Καθώς εισέρχονται οι πελάτες, προσθέτετε το πλήθος μέχρι να φτάσει ο αριθμός και μετατρέπετε την οθόνη από πράσινο σε κόκκινο. Κάθε φορά που κάποιος φεύγει από το κατάστημα, μπορείς μειώνετε και το φως θα είναι πράσινο ξανά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτοματοποιημένη, οι κάτοχοι τη χρησιμοποιούν μέσω της εφαρμογής.

Με το TraffikFlo όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μπορείς να αυξήσεις τους αριθμούς σου και να διατηρήσεις την ασφάλεια των πελατών σου. Η λύση για το κατάστημα σου είναι εδώ και είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσεις.

Το βρήκα πολύ χρήσιμο και νομίζω πως θα σε βοηθήσει! Σου προτείνω να μοιραστείς αυτό το άρθρο με ανθρώπους που πιστεύεις οτι το χρειάζονται.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια με τα Social Media θα με βρεις στο youtube και για να μεγαλώσεις τον λογαριασμό σου στο Instagram εχω ετοιμάσει μια σειρά μαθημάτων ''Πως να γίνεις Instagram Expert'' Μπορείς να παρακολουθήσεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ

Θα σε δω στην κορυφή!

Life is Grand!

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε στο instagram