Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε και να πουλήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα

2022-03-10

Έχετε παρακολουθήσει διαδικτυακό μάθημα;

Είμαι αυτό που μπορείτε να ονομάσετε εθισμένη σε διαδικτυακά μαθήματα. Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ διαδικτυακά μαθήματα και αποδεικνύεται ότι μου αρέσει να τα δημιουργώ επίσης!

Τα διαδικτυακά μαθήματα έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι λαμβάνουν πληροφορίες και μαθαίνουν νέα πράγματα. Οι άνθρωποι αναζητούν έναν ευθύ δρόμο για να λύσουν τα προβλήματά τους και ένα διαδικτυακό μάθημα είναι ένα προσεγμένο μικρό πακέτο που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους γρήγορα.

Έχετε τις δικές σας μοναδικές εμπειρίες και οράματα που μπορείτε να μοιραστείτε με ανθρώπους και να δημιουργήσετε έσοδα ταυτόχρονα. Ένα διαδικτυακό μάθημα είναι επίσης ένα επαναχρησιμοποιήσιμο στοιχείο, καθώς είναι ένα ηλεκτρονικό προϊόν που μπορείτε να πουλάτε ξανά και ξανά. Μόλις το δημιουργήσετε, είναι ένας πόρος που μπορεί να συνεχίσει να αποφέρει έσοδα, ακόμα και όταν δεν εργάζεστε.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται καν να είστε ειδικός στην κωδικοποίηση, στη δημιουργία ιστοσελίδων ή ακόμα και στο θέμα του μαθήματος. Χρειάζεται μόνο να είσαι ένα βήμα μπροστά ή να ξέρεις 10% περισσότερα από τον επόμενο τύπο!

Επιπλέον, λόγω των νέων εργαλείων που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, η δημιουργία του διαδικτυακού σας μαθήματος είναι πολύ εύκολη!

Εάν είστε νέοι στη δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων, μπορεί να φαίνεται συντριπτικό, αλλά το έχω αναλύσει σε απλά βήματα για να σας βοηθήσω να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε το διαδικτυακό σας μάθημα.

 

Βήμα 1: ΚΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 

«Ποιο θέμα είναι συναρπαστικό για μένα που άλλοι θα ήθελαν να μάθουν;»

"Ποιο θέμα είναι χρήσιμο για άλλους;" ή

«Υπάρχει ζήτηση για αυτό το προϊόν;»

Είναι σημαντικό να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις για να προσδιορίσετε εάν το έργο αξίζει τον χρόνο και την προσπάθεια που θα ξοδέψετε για τη δημιουργία του.

Η επικύρωση του θέματος του μαθήματος είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική. Δοκιμάστε να ερευνήσετε το κοινό σας για να δείτε τι ενδιαφέρεται περισσότερο να μάθουν.

Αφήστε τους να επιλέξουν μεταξύ μερικών διαφορετικών ιδεών μαθημάτων (ή αν δεν είστε έτοιμοι να ανακοινώσετε το μάθημα, αφήστε τους να επιλέξουν μεταξύ πιθανών συμμετοχών)

Προπώληση του μαθήματος. 

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικυρώσετε την ιδέα του μαθήματος σας, επειδή γνωρίζετε ότι το κοινό σας είναι πρόθυμο να βάλει τα χρήματά του εκεί που είναι. Καθώς βλέπετε ότι οι πωλήσεις προπώλησης έρχονται, θα κρατήσει το κίνητρό σας και θα κάνει τη διαδικασία δημιουργίας μαθημάτων πολύ πιο ευχάριστη, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε έχοντας κατά νου αυτούς τους συγκεκριμένους μαθητές.

Όταν πρόκειται να δημιουργηθεί ένα θέμα, όσο πιο συγκεκριμένο είναι, τόσο το καλύτερο. Αυτό γίνεται για να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε μεταξύ άλλων και επίσης να δημιουργήσετε έναν δεσμό με το κοινό σας.

ΒΗΜΑ 2: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ ΜΑΘΗΜΑ

Αυτή η διαδικασία είναι όπου θα κάνετε καταιγισμό ιδεών για το περίγραμμα του μαθήματος σας. Στην αρχή, αυτό μπορεί να είναι μια συλλογή από λίστες με κουκκίδες, ερωτήσεις που έχει κάνει το κοινό σας σχετικά με το θέμα ή απλώς τη μεταμόρφωση που θέλετε να βιώσει ο μαθητής σας. Μόλις βγάλετε τις ιδέες σας, μπορείτε στη συνέχεια να τις ταξινομήσετε για να έχετε ένα σαφές περίγραμμα της σειράς του περιεχομένου σας.

Στη συνέχεια, ομαδοποιήστε τις σημειώσεις σας σε,

Ενότητες

Μαθήματα

Μπόνους

Φύλλα εργασίας

Και τα λοιπά.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλα όσα χρειάζεστε και ότι είναι σαφές και εύκολο να το καταλάβουν οι άνθρωποι.

ΒΗΜΑ 3: ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ

Αυτό το βήμα αφορά το πώς θέλετε να παραδώσετε το μάθημά σας στους μαθητές σας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ήχου, βίντεο ή γραπτού περιεχομένου. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τους στόχους σας, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο είδος μέσου για εσάς.

Στα μαθήματά μου, συνήθως κάνω έναν συνδυασμό μαθημάτων βίντεο και κειμένου. Βρήκα ότι αυτό ήταν το πιο χρήσιμο για τους μαθητές μου, αλλά τελικά η επιλογή είναι δική σας. Είναι η πορεία ΣΑΣ!

Το βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διδάξετε το μάθημά σας, καθώς συνδυάζει οπτικό και γραπτό περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να έχετε την επιλογή να διδάξετε επί της οθόνης ή εκτός οθόνης. Εάν διδάσκετε στην οθόνη, μπορείτε να δεσμεύσετε και να δημιουργήσετε αυτή την προσωπική σύνδεση με το κοινό σας.

Εάν επιλέξετε να είστε στην οθόνη για τα βίντεό σας, προσπαθήστε να επιλέξετε ένα μέρος με καθαρό φόντο και φυσικό φωτισμό.

Η δημιουργία περιεχομένου βίντεο για το μάθημά σας μπορεί πραγματικά να είναι σχετικά φθηνή ανάλογα με τους στόχους σας.

1. Αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα της μάρκας
2. Καθιερώσεις την επωνυμία σου
3. Μείνεις στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσεις την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσεις δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσεις τις πωλήσεις σου
7. Γινεις Influencer
8. Κάνεις προώθηση περιεχομένου
9. Γίνεις viral
10.
Μάθεις περισσότερα για τους πελάτες σου 

ΒΗΜΑ 4: ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Πολύ καλές πλατφόρμες για να επιλέξεις είναι η Thinkιfic και η Teachable

H Thinkific είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές πλατφόρμες μαθημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να πουλήσετε τα online μαθήματα σας. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μάθημα με βίντεο, πλούσιο κείμενο και εικόνες και αρχεία με δυνατότητα λήψης.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια σελίδα πωλήσεων με όλη τη δική σας επωνυμία για να εισπράξετε πληρωμές και να παραχωρήσετε πρόσβαση στο μάθημα. Μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα πρόγραμμα σπουδών ώστε οι μαθητές να πλοηγούνται μεταξύ των ενοτήτων των μαθημάτων, να λαμβάνουν κουίζ και να λαμβάνουν πιστοποιητικά για την ολοκλήρωση μαθημάτων.

Η Thinkific έχει δωρεάν αλλα και επι πληρωμή προγράμματα. Το δωρεάν πρόγραμμα είναι μια εξαιρετική επιλογή εκκίνησης για νέους εκπαιδευτές μαθημάτων. Τα προγράμματα premium προσφέρουν απεριόριστα μαθήματα και πρόσθετη ευελιξία για να προσαρμόσετε το μάθημά σας. Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις δωρεάν πρόσβαση στο Thinkific Pro Plan για ένα μήνα.

Πλεονεκτήματα: Να τι μου αρέσει στη Thinkific

Είναι η μόνη πλατφόρμα μαθημάτων με δωρεάν επιλογή και χωρίς τέλη συναλλαγής. Η δωρεάν επιλογή του Thinkific είναι πραγματικά καλή. Ο κύριος περιορισμός που βλέπω είναι ότι περιορίζεστε σε 1 δωρεάν μάθημα.

Τηλεφωνική υποστήριξη. Το Thinkific είναι η μόνη πλατφόρμα που προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη. Προσφέρουν επίσης τηλεφωνική υποστήριξη προτεραιότητας σε υψηλότερα σχέδια.

Δυνατότητα προσαρμογής. Μπορείτε να ταιριάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση της επιχείρησης ή του ιστότοπού σας

Προσαρμοσμένος τομέας. Ενώ το Thinkific θα φιλοξενήσει το μάθημά σας, μπορείτε να ορίσετε τον τομέα ώστε να εμφανίζεται ως μέρος του ιστότοπού σας.

Εργαλείο παρουσίασης Voice over PowerPoint που διευκολύνει την παραγωγή βίντεο.

Μπορείτε να προσφέρετε στους μαθητές σας επιλογές πληρωμής, όπως ένα μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμής για πιο ακριβά μαθήματα.

Μπορείτε να προσφέρετε μια μηνιαία επαναλαμβανόμενη συνδρομή για συνεχή πρόσβαση σε ένα μάθημα μέσω ενός μοντέλου μέλους.

Μειονεκτήματα: Εδώ είναι τα μόνα πράγματα που δεν μου αρέσουν στη Thinkific

Δεν υπάρχει marketplace για την προώθηση του μαθήματος σας.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ενσωματωμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με τρίτους παρόχους email όπως το Mailerlite

Δεν υπάρχει υποστήριξη συνομιλίας με γραπτά μηνύματα, αλλά είναι μόνο μια πλατφόρμα με τηλεφωνική υποστήριξη.

Τα μαθήματα της Teachable είναι εύκολο να δημιουργηθούν και είναι ιδανικά για τον μέσο δημιουργό μαθημάτων.

Η Teachable είναι για καθηγητές bloggers, και δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να δημιουργήσουν και να πουλήσουν διαδικτυακά μαθήματα στο κοινό ή τους ακόλουθούς τους.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Teachable για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέλους και να επικοινωνήσετε με τους μαθητές σας.

Περισσότεροι από 100.000 δάσκαλοι έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 34.000 μαθήματα για εκατομμύρια μαθητές σε όλο τον κόσμο με την Teachable. 

Δημιουργήστε ένα σχολείο που αντιπροσωπεύει την επωνυμία σας

Δημιουργήστε ένα μάθημα σε αυτό το σχολείο

Δημιουργήστε ενότητες για το μάθημά σας

Ανεβάστε υλικό μαθήματος για κάθε ενότητα για παράδειγμα βίντεο, ήχο, PDF, σημειώσεις μαθήματος

Δημοσιεύστε το μάθημά σας

Πουλήστε το μάθημά σας μέσω μιας σελίδας πωλήσεων με δυνατότητα διδασκαλίας

Αφού εγγραφείτε στη Teachable, σας προτρέπει να δημιουργήσετε ένα σχολείο που θα αντιπροσωπεύει την επωνυμία ή τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να συνδέσετε αυτό το σχολείο με τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας ένα όνομα υποτομέα, για παράδειγμα course.yourdomainname.com.

Ως νέος δημιουργός μαθημάτων, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του νέου  σχολείου αλλάζοντας το λογότυπο, τις γραμματοσειρές και τον συνδυασμό χρωμάτων.

Οι μαθητές επιλέγουν να ενταχθούν στο σχολείο πριν αγοράσουν ένα μάθημα. Ή μπορείτε να τους δώσετε πρόσβαση σε όλα τα άλλα μαθήματα με μία χρέωση. Εξαρτάται από το πώς θέλετε να διδάξετε και να πουλάτε στο διαδίκτυο.

Πλεονεκτήματα:

Εύκολη στη χρήση πλατφόρμα: Η διαισθητική και εύχρηστη φύση της πλατφόρμας την καθιστά καλή επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους
Γρήγορη και εύκολη μεταφόρτωση αρχείων: με επιλογή μεταφοράς και απόθεσης αρχείων και επίσης μαζικής μεταφόρτωσης
Ποικιλία επιλογών μάρκετινγκ: Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να προσφέρετε κωδικούς κουπονιών, συνεργαζόμενο μάρκετινγκ και εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μεγαλύτερη έλξη
Μεγάλος αριθμός επιλογών πληρωμής για επιλογή: Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ ψηφιακών (Stripe και PayPal) και προηγμένων επιλογών πληρωμής (όπως Visa και Mastercard).

Πλήθος επιλογών ενσωμάτωσης Πλήθος επιλογών ενοποίησης με κορυφαία e-mail
λογισμικό όπως το ConvertKit, το Mail chimp (με το Mailchimp Google Analytics)
Υποστήριξη πελατών: Η επιλογή ζωντανής συνομιλίας μαζί με σύστημα έκδοσης εισιτηρίων και 
η τεράστια τράπεζα γνώσεων είναι μια μεγάλη βοήθεια όταν σχεδιάζετε το μάθημα και
εκτελείται με επιτυχία.
Ευκαιρία να δημιουργήσετε μια κοινότητα χρησιμοποιώντας ιστολόγια, φόρουμ συζητήσεων και κουίζ.

Μειονεκτήματα

Δυστηχώς η Teachable δεν έχει δωρεάν πρόγραμμα αλλά έχει χαμηλές τιμές και χρήσιμες λειτουργίες. 


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ONLINE ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ

Για να βελτιώσετε το διαδικτυακό σας μάθημα και να το κάνετε πιο ελκυστικό, μπορείτε να βάλετε πρόσθετους πόρους όπως φύλλα εργασίας, λήψεις PDF και μια κοινότητα μαθημάτων για να υποστηρίξετε τη μαθησιακή εμπειρία των μαθητών σας.

Τα φύλλα εργασίας ή οι οδηγοί μελέτης μπορούν να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν κάθε στάδιο του μαθήματος και να κάνουν πράξη όσα έμαθαν.

Τα μπόνους μπορεί να είναι ένα τεράστιο αντικείμενο πώλησης για το μάθημά σας, επομένως προσπαθήστε να βρείτε μερικούς επιπλέον πόρους που θα συμπληρώσουν το περιεχόμενο του μαθήματος σας.

ΒΗΜΑ 5: MARKETING ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ

Όταν βγάζετε το διαδικτυακό σας μάθημα εκεί έξω, είναι σημαντικό να έχετε μια καλή κατανόηση του κοινού-στόχου σας.

Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις όπως,

Ποιος θα ωφεληθεί περισσότερο από αυτό το μάθημα;

Ποια προβλήματα θα τους λύσει αυτό το μάθημα;

Πού είναι το ιδανικό σας φοιτητικό στέκι στο διαδίκτυο;

Ποιοι είναι οι πιθανοί δισταγμοί τους όταν πρόκειται να αγοράσουν το μάθημά σας;

Με βάση αυτό, θα ξέρετε πού να προωθήσετε το διαδικτυακό σας μάθημα. Είναι σημαντικό να εστιάσετε πραγματικά στα δημογραφικά σας στοιχεία, επειδή ένας δυνητικός πελάτης είναι πολύ πιο πιθανό να αγοράσει εάν αισθάνεται ότι αυτό το μάθημα δημιουργήθηκε μόνο για αυτόν παρά εάν είναι ένα ευρύ, σκεπτόμενο θέμα μαθήματος.

Εάν δεν έχετε προϋπολογισμό μάρκετινγκ, δεν πειράζει! Μπορείτε να ξεκινήσετε προωθώντας τα μαθήματα σας 

στη λίστα email σας

στο Pinterest

στο Facebook

γράφωντας σε άλλους ιστότοπους σαν φιλοξενούμενος blogger 

στο Instagram [τωρα που μιλαμε για το instagram, να σε ενημέρωσω οτι το πρόγραμμα μου πως να γίνεις ''instagram expert'' εχει ξεκινήσει και μπορεις να παρακολουθήσεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ Θα μάθεις πως να

1. Αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα της μάρκας
2. Καθιερώσεις την επωνυμία σου
3. Μείνεις στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσεις την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσεις δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσεις τις πωλήσεις σου
7. Γινεις Influencer
8. Κάνεις προώθηση περιεχομένου
9. Γίνεις viral
10.
Μάθεις περισσότερα για τους πελάτες σου

Θα μάθεις στο δικό σου χρόνο, μέσα απο το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή σου να χειρίζεσαι το λογαριασμό σου στο Instagram.

Θα μάθεις τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για να πάρεις followers, να προβάλεις την επιχείρηση σου, να γίνεις influencer!

Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε σε influencer και να τους προσκαλέσετε να γίνουν συνεργάτες για το πρόγραμμά σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε το κοινό τους και θα κερδίσουν μια προμήθεια όταν κάποιος αγοράσει μέσω του συνδέσμου συνεργατών του.

Εάν έχετε λίγο προϋπολογισμό μάρκετινγκ ή καθώς αρχίζετε να βλέπετε έσοδα από το μάθημά σας, μπορείτε να επενδύσετε

σε διαφημίσεις στο Facebook

σε καρφίτσες του pinterest που προωθούνται

σε άλλα ιστολόγια ή podcast κ.λπ.

ΒΗΜΑ 6: ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Η τιμολόγηση του διαδικτυακού σας μαθήματος μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, αλλά είναι καλό να κάνετε κάποια ανάλυση και να λάβετε υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες.

Προσδιορίστε την οικονομική κατάσταση του κοινού-στόχου σας και πόσα είναι διατεθειμένα να ξοδέψουν για τα διαδικτυακά σας μαθήματα.

Ένα μάθημα που απευθύνεται σε φοιτητές κολεγίου θα πρέπει να έχει χαμηλότερη τιμή από ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε στελέχη πωλήσεων B2B.

Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε σε τι πωλούνται παρόμοια προϊόντα. Συνιστώ να ξεκινήσετε από το χαμηλότερο άκρο του εύρους τιμών και, στη συνέχεια, μπορείτε να αυξήσετε τις τιμές σας καθώς προσθέτετε περισσότερο περιεχόμενο και δοκιμάζετε τη ζήτηση για το μάθημά σας.

ΒΗΜΑ 7: ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Μια σελίδα πωλήσεων είναι όπου θα σταλεί sτο κοινό σας για να αγοράσει το μάθημά σας. Φροντίστε να το σχεδιάσετε με τρόπο που θα τους έδινε μια σαφή ιδέα για το τι μπορούν να αποκομίσουν από το μάθημα και πώς μπορείτε να τους δώσετε μια λύση σε ένα τρέχον πρόβλημα ή ζήτημα που έχουν.

Πριν από την επίσημη κυκλοφορία, προχωρήστε στη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σφάλματα και ότι έχετε ομαλή ροή πληρωμής από τους χρήστες για το προϊόν σας. Φαίνεται ότι υπάρχουν πάντα τεχνολογικά ζητήματα την ημέρα της κυκλοφορίας, γι' αυτό προσπαθήστε να ελέγξετε όσο το δυνατόν περισσότερο εκ των προτέρων!

Είναι σημαντικό επίσης να υπολογίσετε πόσο καιρό θέλετε να είναι διαθέσιμο το μάθημά σας. Υπάρχουν πολλές απόψεις σχετικά με το εάν πρέπει να έχετε ένα πάντα διαθέσιμο μάθημα ή ένα ανοιχτό και κλειστό λανσάρισμα. Προσωπικά πιστεύω ότι εξαρτάται από εσάς να το δοκιμάσετε και να δείτε τι είναι δεκτικό το κοινό σας!

Εάν το μάθημά σας είναι πάντα σε προσφορά, οι άνθρωποι δεν θα αισθάνονται επείγουσα ανάγκη να αγοράσουν το προϊόν σας αμέσως. Από την άλλη πλευρά, όταν κάποιος που χρειάζεται το μάθημα προσγειωθεί στη σελίδα πωλήσεών σας, θα μπορεί να παραγγείλει τώρα αντί να περιμένει μέχρι την επόμενη κυκλοφορία σας.

Ο περιορισμός θα κάνει τους ανθρώπους να αγοράσουν το προϊόν σας επί τόπου και θα δημιουργήσει επείγουσα ανάγκη επειδή γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούν να το αγοράσουν ξανά μέχρι την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το καλάθι για το μάθημά σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις διαφορετικές επιλογές και να δείτε ποιες αποφέρουν τις περισσότερες πωλήσεις από το κοινό σας.

Έχετε κάτι που πρέπει να μάθει ο κόσμος! Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός, απλά πρέπει να είσαι ένα βήμα μπροστά από κάποιον.

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε στο instagram

 

Θα σε δω στην κορυφή!

Life is grand!

Υ.Γ Αν θέλεις να κατεβάσεις απο το Instagram φωτογραφίες και βίντεο δωρεάν μπορείς να επισκεφτείς το καινούριο μου website. Θα βρεις δωρεάν μαρκετινγκ εργαλεία που θα σε βοηθήσουν. Κάνε κλικ εδώ