Πως να αυξήσεις την επισκεψιμότητα στη σελίδα σου στο Facebook

2019-05-28

Ο αλγόριθμος του Facebook σε τρελαίνει;

Πάρε μια βαθιά ανάσα επειδή δεν είσαι μόνος. Το πρόσωπο όμως που σε εμποδίζει να επιτύχεις είναι ... εσύ!

Αλλά όχι πια! Μέσα από αυτό το άρθρο σήμερα, θα μοιραστώ μαζί σου 7 λόγους για τους οποίους η επισκεψιμότητα της σελίδας σου στο Facebook είναι χαμηλή και πώς να το αλλάξεις.


Λόγος # 1: Κάνεις spam

Κάνεις spam ή έκανες στο παρελθόν; Ολοι το έχουμε κάνει!

Όταν ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε τα Social Media για να οικοδομήσουμε την επιχείρηση μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ομολογήσουμε ότι και εμείς το κάναμε !

Ποτέ δεν είναι αργά όμως! Σταμάτησε το τώρα!

Λόγος # 2: Δεν είσαι αυθεντικός

Είναι μια λέξη που περιγράφει πάρα πολλούς ανθρώπους σήμερα στα Social Media.

Όλα συμβαίνουν επειδή φοβόμαστε να είμαστε ο εαυτός μας. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να μας δουν, ότι θέλουν να δουν κάποιον άλλο.

Αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αλήθεια. Εάν είσαι ψεύτικος, το ακροατήριό σου θα το καταλάβει. Και την επόμενη φορά, ίσως να μην συντονιστούν μαζί σου. Γιατί, ας το παραδεχτούμε, ποιος θέλει να ακούει και να διαβάζει κάποιον που δεν είναι αληθινός;

Λόγος # 3: Δεν υπάρχει αρκετή αξία

Το περιεχόμενό σου μπορεί να μην είναι αρκετά διασκεδαστικό ή αρκετά ενδιαφέρον.

Ποια βίντεο έλαβαν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα; Μήπως κάτι συνηθισμένο συμβαίνει σε αυτά; Κάνε περισσότερα βίντεο από αυτά που ο κόσμος ενδιαφέρεται να βλέπει!

Λόγος # 4: Σταθερότητα στις κοινοποιήσεις

Είναι τόσο δύσκολο να μείνεις σταθερός, έτσι; Αλλά αν δεν το κάνεις, οι άνθρωποι μπορεί να σε ξεχάσουν ή ακόμα και να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία σου! Αν δεν είσαι εκεί για αυτούς, γιατί  να είναι αυτοί για εσένα; Είναι ο νόμος της αμοιβαιότητας!


Bonus Συμβουλή: Θυμήσου να διασκεδάζεις, να ενδυναμώνεις και να εκπαιδεύεις το κοινό σου! Και αν κάνεις όλα αυτά τα πράγματα αλλά η αφοσίωσή τους είναι ακόμα χαμηλή, εξέτασε πώς το κάνεις. Ανακαλύψαμε με την πάροδο του χρόνου ότι εάν εμφανίζεσαι και δεν είσαι χαρούμενος, οι άνθρωποι παυουν να σε ακολουθούν.

Λόγος # 5: Μοιράζοντας περιεχόμενο κάποιου άλλου

Σίγουρα, μπορείς να κοινοποιείς περιεχόμενο κάποιου άλλου. Αλλά αν το κάνεις όλη την ώρα; Δεν είναι καλό. Γιατί να μην προτιμήσει το κοινό σου να ακολουθήσει το πρόσωπο που δημιούργησε το αρχικό περιεχόμενο;

Δοκίμασε διαφορετικά πράγματα. Αν το περιεχόμενό σου δεν είναι το καλύτερο στην αρχή, ποιος νοιάζεται; Δεν θα βρείς τη μοναδική φωνή σου μέχρι να αρχίσεις να μιλάς!

Λόγος # 6: Πολύ συχνές κοινοποιήσεις

Το έχεις κάνει αυτό: δημοσιεύεις κάτι και 30 λεπτά αργότερα, δημοσιεύεις κάτι άλλο;

Είναι υπέροχο να έχεις πολύ περιεχόμενο για να μοιραστείς με το ακροατήριό σου. Αλλά το Facebook δεν έχει αρκετό χρόνο για να αντιδράσει! Ο αλγόριθμος μπορεί να διαρκέσει έως και μια μέρα για να μοιραστεί το περιεχόμενό σου με τους ακολούθους σου.

Έτσι διασκεδάσε το λίγο! Εάν θέλεις να δημοσιεύεις αρκετές φορές, περιορίσου σε δύο φορές την ημέρα και κάνε το με ένα κενό τουλάχιστον 3 ωρών.Εγώ σου προτείνω μεσημέρι και βράδυ. 

Λόγος #: 7 Live βίντεο

Κάνεις Live ; Εάν ναι - αυτό είναι εκπληκτικό!

ΑΛΛΑ! Αλλά υπάρχει πιθανότητα τα βίντεό σου να μην είναι τα καλύτερα.

Επομένως, εξέτασε τι κάνεις. Είναι ο φωτισμός καλός; Τι γίνεται με την ποιότητα του ήχου; Κοιτάζεις στο φακό; Κάνεις ερωτήσεις; Πώς είναι το ενεργειακό σου επίπεδο; Όλα αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν να παίζουν ρόλο!

Εάν όλα είναι ωραία, αλλά δεν είσαι ενεργητικός, και δεν αφήνεις τους ανθρώπους να δουν ποιος είσαι, έχουμε ένα πρόβλημα. Αφήσε τους να ερωτευτούν μαζί σου και με το μήνυμά σου!

Έτσι αυτοί είναι οι 7 λόγοι για τους οποίους η επισκεψημότητα στο Facebook ίσως δεν είναι αυτή που θα ήθελες!

 Μήπως κάποιος λόγος από αυτούς ταιριάζει με εσένα;

 Ενημέρωσε με στα σχόλια παρακάτω!

 Και αν πιστεύειςοτι έχει αξία αυτό το άρθρο, μοιράσου το με τους φίλους σου!

θέλεις να μάθεις τον εξοπλισμό που χρησιμοποιώ για τα δικά μου βίντεο;

Κάνε κλίκ στο κουμπί


Αν θέλεις να μάθεις πως να προγραμματίσεις μια μεγάλη εκτόξευση και μια συνεχή ανάπτυξη στην επιχείρηση σου τότε σε έχω καλύψει.

Κατέβασε τον οδηγό δωρεάν εδώ

Για την ελευθερία σου!

θα σε δώ στην κορυφή!

Life is Grand!