Πώς να χρησιμοποιήσεις τις ιστορίες Instagram για να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου.

2019-05-08

Αγαπάς τις ιστορίες του Instagram;

Είμαι σχεδόν βέβαια ότι βλέπεις όλες αυτές τις μεγάλες εταιρείες, τα δημόσια πρόσωπα και τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν ιστορίες Instagram και αναρωτιέσαι πιθανώς ...

Πώς να τα καταφέρω να χρησιμοποιήσω τις ιστορίες του Instagram για την επιχείρησή μου;

θέλεις τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων σωστά; Δεν θέλεις μόνο να χάνεις χρόνο στα Social Media.

Γιατί οι ιστορίες του Instagram;

Η χρήση των ιστοριών Instagram είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να οικοδομήσουμε μια σχέση με το κοινό μας.

Και η οικοδόμηση μιας σχέσης με το κοινό μας είναι το πιο σημαντικό.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Οι ιστορίες του Instagram σε βοηθούν να κατανοήσεις καλύτερα το κοινό σου.

Οι ιστορίες του Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθεις και να κατανοήσεις καλύτερα τι επιθυμούν και τι χρειάζονται οι οπαδοί σου.

Μπορείς να το κάνεις αυτό με τη χρήση δημοσκοπήσεων και από τις ερωτήσεις στο κοινό σου θα κατανοήσεις καλύτερα τι χρειάζονται ή τι θέλουν.

Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κοινό σου, ώστε να γνωρίζεις ακριβώς τι είδους περιεχόμενο πρέπει να δημοσιεύσεις.

Οι ιστορίες του Instagram σου δίνουν την ευκαιρία να παρουσιάσεις αυτό που αγαπάς.

Εάν χτίζεις ένα εμπορικό σήμα σε απευθείας σύνδεση τότε θα έχεις μια ευκαιρία με τις ιστορίες Instagram να προβάλλεις αυτό που αγαπάς και χρησιμοποιείς.

Θα μοιραστώ μαζί σας ορισμένα παραδείγματα σχετικά με το πώς να το κάνεις αποτελεσματικά, και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οδηγήσεις τις συστάσεις και τις προτάσεις σου, οι οποίες με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε περισσότερες πωλήσεις για την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου.

Οι ιστορίες του Instagram σου δίνουν την ευκαιρία να παρουσιάσεις μαρτυρίες.

Μου αρέσει αυτό γιατί είναι τόσο ισχυρό για τους ανθρώπους να βλέπουν τις ιστορίες επιτυχίας άλλων ανθρώπων με τη χρήση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου.

Έτσι κάθε φορά που βλέπεις μια μαρτυρία πάρε ένα στιγμιότυπο οθόνης και χρησιμοποίησε το για τις ιστορίες Instagram γιατί είναι ένας ισχυρός τρόπος για να κάνεις τους ανθρώπους περίεργους και να ενδιαφερθούν για αυτό που προσφέρεις.

Τι να δημοσιεύσεις στις ιστορίες του Instagram.

Το περιεχόμενο που προτείνω γενικά στα Social Media είναι ο κανόνας 80/20.

Το 80% των δημοσιευέσεων σου πρέπει να είναι εκπαίδευση, ο τρόπος ζωής σου και κείμενα ψυχαγωγίας και το άλλο 20% πρέπει να είναι δημοσιεύσεις προώθησης του προιόντος σου με άμεση πρόσκληση για δράση.

Αλλά με τις ιστορίες του Instagram, πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσεις τον κανόνα 90/10 που σημαίνει ότι οι περισσότερες ιστορίες του Instagram σου θα πρέπει να είναι ο τρόπο ζωής, επειδή είναι ο καλύτερος τρόπος για τους ανθρώπους να δημιουργήσουν μια σχέση μαζί σου. 

Αφήστε τους στη ζωή σας σαν να είσαι σε ένα T.V show.

Πώς να προωθήσεις τις ιστορίες του Instagram.

Και όταν πρόκειται να προωθήσεις κάτι ... δεν το κάνεις αυτό λέγοντας

 «Έλα έβλεπα το προϊόν χ μου ... ''

αυτό δεν είναι ο τρόπος για να το κάνεις με τις ιστορίες Instagram.

Θα θελήσεις να το πλαισιώσεις ως μια σύσταση ή μια πρόταση για τους ανθρώπους και να το ελέγξουν.

Το κάνω αυτό στις ιστορίες μου και με τα προϊόντα που προωθώ, το κάνω διασκεδαστικό και απλά δείχνω οτι το χρησιμοποιώ και πόσο μου αρέσει, έτσι ώστε οι άνθρωποι να είναι περίεργοι ως προς το τι είναι.

Και στη συνέχεια στο τέλος ως πρόσκληση για δράση, χρησιμοποιώ το πλαίσιο ερωτήσεων για τον αριθμό τηλεφωνικού αριθμού που σας δίνει το Instagram να λέτε στους ανθρώπους να γράφουν τον αριθμό τηλεφώνου τους στο κουτί αν θέλουν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες με κείμενο.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσελκύσεις τους ανθρώπους να έρχονται σε επαφή μαζί σου για να μάθουν περισσότερα για το τι χρησιμοποιείς και τι τους προτείνεις.

Συμβουλή για να πάρεις ιδέες για τις ιστορίες Instagram.

Εδώ είναι ένα μικρό μυστικό που χρησιμοποιώ για την οικοδόμηση της επιχείρησής μου.

Ακολούθησε τουλάχιστον 10 από τους αγαπημένους σου επηρεαστές που χρησιμοποιούν ιστορίες Instagram και δώσε πραγματικά μεγάλη προσοχή σε αυτά που δημοσιεύουν.

Στη συνέχεια, μπορείς να συγκεντρώσεις και να γράψεις κάποιες ιδέες για περιεχόμενο για το τι μπορείς να αναρτείς στις ιστορίες σου.

Ενας άλλος τρόπος να διαφημίσεις το προιόν σου είναι και η πλατφόρμα ShareASale. θα βρεις χιλιάδες influencer που θα σου διαφημίσουν πολύ αποτελεσματικά την επιχείρηση σου.

Ετοιμάσου να ροκάρεις σοβαρά on-line! Κατέβασε το νέο Instagram Οδηγό μας για να μάθεις τα μυστικά μας για το πως μπορείς να πολλαπλασιάσεις τους Followers σου εδω

Πολλοί από τους φίλους μας θέλουν να μάθουν τις στρατηγικές και τις τακτικές μας, και εμείς ποτέ δεν είμασταν τσιγκούνιδες σχετικά με την ανταλλαγή πληροφοριών.Αν θες να μάθεις ποιά εργαλεία χρησιμοποιούμε κάνε κλίκ 

Για την ελευθερία σου!

θα σε δω στην κορυφή!

Life is Grand!!!

Υ.Γ 1 Αν θες να μάθεις τις καλύτερες στρατηγικές και τεχνικές για να μεγαλώσεις το brand σου, να προβάλλεις την επιχείρηση σου, να γίνεις influencer, η απλά να πάρεις followers στο Instagram τότε θα πρέπει να σε ενημερώσω πως οι προεγγραφές για να γίνεις instagram expert ανοιξαν. Κάνε κλίκ ε΄δώ για να εγραφείς δωρεάν!

Υ.Γ 2 Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube  για εβδομαδιαία εκπαίδευση και στη σελίδα μας στο Facebook