Πως να χρησιμοποιώ τα hashtags στο instagram

2019-08-13

Αγωνίζεσε να αναπτύξεις το Instagram σου;

Γνωρίζεις ότι πρέπει να χρησιμοποιείς hashtags στο Instagram αλλά δεν έχεις ιδέα ποια hashtags να χρησιμοποιήσεις!

Ή χρησιμοποιείς hashtags αλλά δεν έχεις δει μέχρι τώρα αποτελέσματα;

Θέλεις να βρείς τους ιδανικούς πελάτες, αλλά δεν έχεις ιδέα από πού να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου;

Θέλεις να αναπτύξεις αυθεντικά και οργανικά την κοινότητά σου και την επιχείρησή σου χρησιμοποιώντας το Instagram, ωστόσο αγωνίζεσε για τη σωστή προσέγγιση ;!

Ολα αυτά ακούγονται σαν να είσαι εσύ;

Με τη σωστή στρατηγική hashtag θα βρείς τις τέλειες ετικέτες για κάθε θέση και με τη χρήση τους θα φτάσεις σε περισσότερους σωστούς ανθρώπους.

Επιπλέον, αυτοί οι άνθρωποι θα είναι ακριβώς οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να οδηγήσεις την επιχείρησή σου μπροστά.

Για να σε βοηθήσω να φτάσεις εκεί θα σου δώσω την εκπαίδευση και τη στρατηγική για τα hashtag στο Instagram. 

Εάν εφαρμοστούν οι αρχές, αυτό θα κάνει την επιχείρησή σου να εκραγεί!

Εάν δεν χρησιμοποιείς hashtags, οι μόνοι που θα βλέπουν τις αναρτήσεις σου θα είναι οι υπάρχοντες οπαδοί σου.

Όταν πρόκειται για το Instagram, η χρήση hashtags και πιο συγκεκριμένα η επιλογή των σωστών hashtags μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στο ποσό δέσμευσης που λαμβάνουν οι εικόνες σου και στο ποσό των στοχοθετημένων χρηστών που επισκέπτονται την κοινοποίηση σου.


Γιατί? 


Επειδή είναι σημαντικό στοχευμένοι χρήστες να επισκέπτονται τη ροή δεδομένων σου και όχι μόνο τυχαίοι. Αυτοί οι στοχευόμενοι άνθρωποι είναι εκείνοι που είναι πιο πιθανό να απολαύσουν το περιεχόμενό σου, να σε ακολουθήσουν, να γίνουν μακροπρόθεσμοι υποστηρικτές και πιθανοί πελάτες.

Για να είναι επιτυχής η επιχείρηση σου πρέπει να κρατάς πάντα αυτά το άτομα στο μυαλό σου και να δημιουργείς περιεχόμενο ειδικά για αυτούς.

Έτσι, είναι τα Hashtags σημαντικά; 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑΙ!

 Είναι τα Hashtags περίπλοκα ; 

Ναι!


Για να σε κρατήσω στο σημείο, λάβε υπόψη τις ακόλουθες συμβουλές ....... 

Μην χρησιμοποιείς άσχετα hashtag. 

Τα "δημοφιλέστερα" hashtags του Instagram είναι απλές λέξεις, όμως ενώ οι ετικέτες #love, #happy και #dog μπορούν να περιγράψουν τη συγκεκριμένη εικόνα και μπορεί να λάβεις μερικά ακόμη μου αρέσει, αν ολόκληρη η ροή σου δεν αφορά την προώθηση της αγάπης και της ευτυχίας και τα σκυλιά, αυτές οι ετικέττες καθίστανται άσχετες και μπορούν να προσελκύσουν λάθος ακροατήριο.

Μην χρησιμοποιείς τα hashtags που είναι πολύ δημοφιλή.

Σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε ετικέτα με πάνω από 1 εκατομμύριο αναρτήσεις που σχετίζονται με αυτήν είναι πολύ μεγάλη.

 Όταν προσθέτεις αυτήν την ετικέτα στη φωτογραφία σου, η εικόνα σου μπορεί να εμφανίζεται στην ετικέτα για ένα δευτερόλεπτο, αλλά είναι σχεδόν αμέσως θαμμένη από άλλες εικόνες που προστέθηκαν στην ετικέτα ταυτόχρονα. 

Είναι πολύ απίθανο ότι κάποιος θα δει την εικόνα σου μέσα σε αυτήν την ετικέτα. 

* Εάν έχεις μεγάλη παρακολούθηση και έχεις μεγάλη αφοσίωση , ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ετικέτα αυτού του μεγέθους. 

Η πρότασή μου είναι να δοκιμάσεις ετικέτες μεταξύ 5.000 - 500.000.

Κάνε έρευνα. 

Χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στο Instagram, αναζητήσε λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν το λογαριασμό σου. Από εκεί θα σου δοθεί μια λίστα με άλλα πιθανά hashtags. 

Ελέγξτε τις μετρήσεις τους, τις εικόνες που μοιράζονται μέσα τους και αναρωτησου αν σε ικανοποιεί το περιεχόμενό σου.

Επίσης, φρόντισε να εξετάσεις εάν η αγορά-στόχος σου θα αναζητούσε τη συγκεκριμένη ετικέτα. 

Αν ναι, προσθέσε την στο σετ σου!

Ακολούθησε τους επιτυχείς ανταγωνιστές και τους λογαριασμούς του ηγέτη της βιομηχανίας για να δείς τι χρησιμοποιούν, αλλά μην αντιγράφεις ακριβώς τα hashtags τους.

 Σίγουρα, εξετάζοντας τι κάνουν οι ανταγωνιστές σου είναι ένας τρόπος να ξεκινήσεις την στρατηγική Hashtag, αλλά μην τους εμπιστεύεσε ως εμπειρογνώμονες.

 Όρισε τον εαυτό σου ξεχωριστά, να είσαι μοναδικος /η, επέλεξε ετικέτες για την επιχείρησή σου και το ακροατήριό σου.

 Μην επιλέγεις hashtags βάσει μιας μόνο φωτογραφίας ή χρησιμοποιείς νέα hashtags για κάθε φωτογραφία. 

Ανακατέψε τις ετικέτες που έχεις ήδη. Η συνέπεια είναι το κλειδί και η επιλογή των hashtags.

 Χρησιμοποίησε λέξεις-κλειδιά και πάτησε λέξεις-κλειδιά της βιομηχανίας.

 Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να προσελκύσεις όχι μόνο τους συνομηλίκους σου αλλά και  την αγορά-στόχο! 

Σκεψου για κάθε hashtag που χρησιμοποιείς .. 

Θα ανταποκριθεί η αγορά-στόχος με αυτό; 

Αν όχι, μην το χρησιμοποιείς.

 Χρησιμοποίησε όλα τα 30 hashtags που περιγράφουν το περιεχόμενο και ανακάτεψε σε τακτική βάση.

 Όταν χρησιμοποιείς hashtags που περιγράφουν το περιεχόμενό σου, απέφυγε να παραπλανήσεις τους επισκέπτες σου. 

Κάθε hashtag εκθέτει το λογαριασμό σου σε ποικίλους δυνητικούς οπαδούς (και πελάτες!).

 Όσο περισσότερη έκθεση παίρνεις, τόσο το καλύτερο, σωστά;

 Μην περιορίζεις τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας πολύ λίγες ετικέτες. (Μην ακούτε τους haters που λένε ότι οσοι χρησιμοποιούν 30 ετικέτες είναι απελπισμένοι!

 Δημιούργησε διάφορα σύνολα hashtags που θα λειτουργούν για κάθε εικόνα στη ροή σου.

 Επιλέγοντας ένα συνδυασμό ετικετών που περιγράφει το περιεχόμενο που μοιράζεσε τακτικά και ετικέτες που πιστεύεις ότι η αγορά-στόχος σου αναζητά, θα προσελκύσεις εύκολα το σωστό κοινό στη ροή σου, κάθε φορά που δημοσιεύεις. 

Αποθήκευσε αυτές ως σημείωση στο τηλέφωνό σου, ώστε να μπορείς εύκολα να τις αντιγράφεις και να τις επικολλάς στις δημοσιεύσεις σου.

 Αλλαξε !

Αν νομίζεις οτι τα σύνολα hashtags δεν σου δίνουν πλέον καλή δέσμευση ή καθόλου, σκεψου να αλλάξεις το σετ σου.

 Ξεκίνα αλλάζοντας 10 για να δείς αν αυτό θα κάνει τη διαφορά.

 Ένας καλός τρόπος για να μάθεις ποια hashtags δουλεύουν για εσένα είναι να ελέγξεις ποιά είναι αυτά που κάνουν "κορυφαίες θέσεις". Αυτά θα σου δώσουν επιμήκη έκθεση, ώστε να τα κρατήσεις. Αντικατέστήσε τα άλλα μέχρι να βρεις και τα 30!


Μπορείς επίσης να προσθέσεις Hashtags στις ιστορίες του Instagram σου.

Η προσθήκη των hashtags στην ιστορία σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δώσεις στο περιεχόμενό σου μια πρόσθετη ευκαιρία να ανακαλυφθεί από νέα ακροατήρια. Όταν οι χρήστες αναζητούν ένα hashtag στο Instagram, αν είναι αρκετά δημοφιλές, θα είναι σε θέση να προβάλλουν ενεργές ιστορίες σε πραγματικό χρόνο στη σελίδα του hashtag - συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου.

Και αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν, θα μπορούσαν να χτυπήσουν ακόμη και να ακολουθήσουν το προφίλ σου!

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να προσθέσεις hashtags στις ιστορίες σου.

 Ο πρώτος είναι χρησιμοποιώντας το αυτοκόλλητο του hashtag (μπορείς να προσθέσεις μόνο ένα hashtag με αυτή τη μέθοδο) και ο δεύτερος χρησιμοποιώντας το εργαλείο κειμένου και απλά πληκτρολογώντας τα hashtag σου (μπορείς να προσθέσεις έως και 10 hashtags χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο).

Ωστόσο, μπορούν επίσης να καταστρέψουν την αισθητική μιας ιστορίας Instagram και να φαίνονται "spammy" αν δημοσιεύσεις έναν τόνο σε κάθε ιστορία.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά κόλπα για αυτό!


Αυτό που είναι τόσο σπουδαίο για αυτό το χαρακτηριστικό είναι ότι κάνει το προφίλ σου ακόμα πιο λειτουργικό - μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα hashtags για τα πάντα, προωθώντας την κοινότητα Instagram σου για να επισημάνεις το επώνυμο περιεχόμενό σου και να ανακοινώσεις τις καμπάνιες σου.

Συμπεριλαμβανομένου του επώνυμου hashtag στο βιογραφικό σου είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσεις ακολούθους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπεριλάβεις ένα "#" πριν από οποιαδήποτε λέξη στο βιογραφικό σου και αυτόματα θα γίνει ένας σύνδεσμος με δυνατότητα κλικ που θα οδηγεί τους επισκέπτες σε εκείνο το hashtag.

Η χρήση του hashtags στο Instagram είναι ακόμα ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείς με τους πελάτες σου, να βρείς περιεχόμενο που δημιουργήθηκε για εσένα από τους οπαδούς σου και να δημιουργήσεις μακροχρόνιες σχέσεις με σημαντικούς συνεργάτες!


ΒΗΜΑ 1: 

Αναζήτηση 30 ναι 30 #hastags που στοχεύουν στο κοινό σου


ΒΗΜΑ 2:

 Πάρε τη λίστα που έχεις δημιουργήσει και βρες το website: www.hashtagify.me και δοκιμάστε την! 

Θα σoυ δείξει πόσο δημοφιλές είναι ένα hashtag και σου δίνει και παρόμοια που λειτουργούν καλά. Όπως πάντα, σε ενθαρρύνω να το εξειδικεύσεις ώστε να είναι πιο συγκεκριμένο για την αγορά σου.

Έλεγξε πόσο συναρπαστική είναι η λίστα σου:

 πήγαινε στη διεύθυνση www.ritetag.com και εισήγαγε τα hashtag που έχεις δημιουργήσει ή χρησιμοποιούσες. Θα αξιολογήσει κάθε hashtag με βάση πόσο κακό, καλό είναι, κλπ. Τα ποσοστά βασίζονται στην πυκνότητα των θέσεων και σε βοηθούν να δείς ότι χρησιμοποιείς αποτελεσματικά hashtags!


ΒΗΜΑ 3: 

Αντέγράψε και επικόλλησε τη λίστα στην ενότητα σημειώσεις του τηλεφώνου σου, μην ξεχάσεις να προσθέσεις 5 κουκκίδες, με κάθε κουκίδα σε ξεχωριστή γραμμή.

 Τα hashtags πρέπει να κάθονται σε μια νέα γραμμή κάτω από την τελευταία 5η κουκίδα. 

Η λίστα είναι τώρα έτοιμη για να αντιγράψεις και να επικολλήσεις άμεσα τα σχόλιά σου όταν μεταφορτώνεις στο instagram.

Εγώ σου προτείνω να δεις και τα βίντεο για περισσότερες πληροφοριές!

Όπως πάντα σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Αν θέλεις να μάθεις ποιές είναι οι τεχνικές μας και οι στρατηγικές μας που χρησιμοποιούμε για να αναπτύξουμε την επιχείρηση μας κάνε κλίκ στη λέξη εργαλεία

Αν θέλεις να αναπτύξεις τους followers σου αυτό το e book το έχω ετοιμάσει ειδικά για σένα. Κάνε κλίκ εδώ για να το λάβεις

Επίσης να σε ενημερώσω οτι το πρόγραμμα μου ''Πως να γίνεις Instagram Expert'' είναι έτοιμο και μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν το πρώτο μάθημα εδώ

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου! Θα σε αγαπούν διπλά!

Για την ελευθερία σου!

θα σε δω στην κορυφή!

Life is grand!