Πως να διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας και να είστε παραγωγικοί στο instagram

2022-04-25

Υπάρχουν πάντα αυτά τα δύο πολικά αντίθετα όταν πρόκειται για το instagram. Οι άνθρωποι είτε το λατρεύουν είτε το μισούν και για να είμαι δίκαιη, έχω βρεθεί και στα δύο άκρα αυτού του φάσματος. Αλλά μόλις πριν από λίγο συνειδητοποίησα ένα σημαντικό γεγονός. Το να είσαι παραγωγικός στο instagram σημαίνει να το χρησιμοποιείς σαν συνταγογραφούμενο φάρμακο, όχι σαν έναν μπουφέ που μπορείς να φας.

Γνωρίζω επίσης ότι σαν ατομική επιχείρηση αποφασίζω πώς να χρησιμοποιήσω το χρόνο μου. Μπορώ να επιλέξω να με κυριεύει ο αριθμός των εργασιών που έχω στη διάθεσή μου. Ή μπορώ να πάρω μια βαθιά ανάσα, να καταρτίσω ένα πλάνο για την επόμενη μέρα και την εβδομάδα και να καταλάβω πώς ο χρόνος μου στα social media ξοδεύεται μόνο σε αυτό που θα με βοηθήσει στην επιχείρησή μου.

Έχετε ακούσει ποτέ για το ρητό, "αν νομίζετε ότι κάνετε αρκετά, μάλλον δεν κάνετε;" Λοιπόν, αν και το ρητό μπορεί να είναι ένα δύσκολο χάπι για να το καταπιούμε, είναι επίσης κάτι που πρέπει να έχουμε κατά νου. Το θέμα είναι ότι ξοδεύουμε πάρα πολύ χρόνο κάνοντας κύλιση και έλεγχο της δουλειάς άλλων ανθρώπων και όχι επενδύοντας στη δική μας επιχείρηση όταν πρόκειται για το Instagram. 

Στον κόσμο των επιχειρηματιών, είναι πάντα συνετό να παραμένετε ένα βήμα μπροστά και να είστε διεξοδικοί και λεπτομερείς στην εκτέλεση της επιχείρησής σας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώνετε όλη την ώρα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - είμαι μεγάλος υπέρμαχος της χρήσης του χρόνου σας με έξυπνο τρόπο. Απλά πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να σκεφτεί έξω από το κουτί.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πώς να το κάνετε αυτό:

Ημερολόγιο Google; Ναι!

Ο καλύτερος τρόπος για να μην χάνετε χρόνο στο Instagram είναι να γράψετε πόσο από τον χρόνο σας θα αφιερώσετε στην πλατφόρμα. Ας υποθέσουμε ότι κάνετε μια ανάρτηση σήμερα: μπορείτε να ρυθμίσετε το ημερολόγιό σας στις 12 μ.μ., για παράδειγμα, και ένα χρονόμετρο για 30 λεπτά για να δημοσιεύσετε και να αλληλεπιδράσετε. Πιστέψτε με, μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό στην αρχή, αλλά το να έχετε μπλοκάρει τον χρόνο στο πρόγραμμά σας θα σας κάνει πολύ πιο παραγωγικούς. Δοκιμάστε το και δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εξοικονομήσετε στο Instagram!

Προετοιμασία

Γράψτε τις λεζάντες σας εκ των προτέρων. Ναι, μπορείτε να είστε δημιουργικοί κατά παραγγελία! Αν και ομολογώ ότι δεν είναι το πιο εύκολο, γίνεται ευκολότερο με τον χρόνο και την εξάσκηση. Επίσης, να γράφετε πάντα τις ιδέες σας στην εφαρμογή σημειώσεων στο τηλέφωνό σας ή να έχετε πάντα μαζί σας ένα σημειωματάριο για ιδέες που προκύπτουν ενώ κάνετε ντους, γυμνάζεστε ή ακούτε ένα podcast.

Σύρετε προς τα επάνω!

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις ιστορίες Instagram, προσθέστε μια γρήγορη διαφημιστική παρουσίαση για τον ιστότοπό σας. Είτε πρόκειται για έναν σύνδεσμο προς ένα προϊόν στον ιστότοπό σας είτε για μια εξαιρετική πηγή παρακολούθησης για κάτι που ίσως αναφέρατε σε προηγούμενη ανάρτηση, αυτό θα δημιουργήσει επισκέψεις στον ιστότοπό σας, ενώ θα αξιοποιήσει επίσης τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει ήδη το Instagram. 

Μοιραστείτε το στο Facebook και το Twitter

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τις αναρτήσεις σας στο Instagram στο Facebook και στο Twitter μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού; Όταν πρόκειται να πατήσετε κοινή χρήση στο Instagram, φροντίστε να ενεργοποιήσετε τις καρτέλες Facebook και Twitter.

Θα συνεχίσει να σας ρωτά εάν θέλετε να κάνετε αυτόματα κοινή χρήση σε αυτές τις πλατφόρμες, κάτι που πρέπει οπωσδήποτε! Δημιουργείτε περισσότερη τηλεθέαση υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους στο Facebook και στο Twitter ότι δεν τους ξεχνάτε, ενώ παράλληλα τους παρουσιάζετε τι έχει να προσφέρει το Instagram σας.

Επικεντρωθείτε στην οργανική δέσμευση

Αυτό είναι κάτι που έμαθα αφού επινόησα τη στρατηγική μου. Οι αριθμοί δεν σημαίνουν τίποτα, εάν δεν μετατρέπονται σε ένα από τα τρία πράγματα: αναγνώστες, συνδρομητές ή πελάτες. Στην περίπτωσή μου, και οι τρεις είναι σημαντικές μετρήσεις.

Γι' αυτό δεν ανησυχώ για τις προβολές σελίδων κάθε μέρα. Μάλλον, επικεντρώνομαι στην ποιότητα της δέσμευσης, τόσο στο blog μου όσο και στα social media.

Αλλά από την εμπειρία μου, οι αριθμοί δεν έχουν σημασία. Η ποιότητα της δέσμευσης εχει. Σκέψου το. Θα προτιμούσατε να έχετε 10 αφοσιωμένους συνδρομητές ή 100 οπαδούς, που απλά είναι ένας αριθμό ; Σωστά?

Η αλήθεια είναι οτι σε όλα αυτά με βοήθησε η Kirstin O' Donovan. Η Kirstin είναι προπονήτρια παραγωγικότητας, και ιδρύτρια του TopResultsCoaching. Έχει 11 χρόνια εμπειρίας και μπορεί πολύ εύκολα να σας βοηθήσει να ελευθερώσετε ώρες την εβδομάδα και να πετύχετε πολλά περισσότερα με το χρόνο σας!

Να είστε λιγότερο αγχωμένοι, να αισθανθείτε περισσότερο τον έλεγχο και να βιώσετε περισσότερη επιτυχία!

Να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους νωρίτερα και να δημιουργήσετε την ισορροπία ζωής που σας αξίζει!

Να γίνετε κύριος σχεδιαστής, ένας τεράστιος υπεύθυνος δράσης και να ενισχύσετε την επιτυχία σας!

Το καλό νέο είναι οτι διοργανώνει ένα πολύ σημαντικό masterclass που δεν θέλεις με τίποτα να χάσετε!

Σε αυτό θα μάθετε τι σας εμποδίζει πραγματικά και τι μπορείτε να κάνετε για να απελευθερωθείτε επιτέλους.

Να δημιουργήσετε μια νοοτροπία προσανατολισμένη στην απόλυτη παραγωγικότητα και επιτυχία.

Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα τον εαυτό σας για να διαχειριστείτε καλύτερα τον χρόνο σας.

Πώς τα συναισθήματά σας επηρεάζουν την παραγωγικότητά σας και πώς να κυριαρχήσετε τα συναισθήματά σας για επιτυχία.

Θα μάθετε πώς να κυριαρχείτε στον προγραμματισμό και την εκτέλεσή σας και πώς να αξιοποιείτε το χρόνο σας.

Μπορείτε να βρείτε το link εδώ και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το app απο το play store εδώ και για το app store εδώ

Μερικές φορές, όταν αισθάνεστε κολλημένοι, είναι επειδή υπάρχει ένα μικρό κενό γνώσης εκεί που περιμένει να καλυφθεί.

Μην το βάζετε κάτω!

Υ.Γ 'Ελα να συνδεθούμε στο instagram