Πως να κάνεις instagram stories για να πάρεις followers

2022-04-19

Η διατήρηση μιας παρουσίας στο Instagram μπορεί να είναι δύσκολη.

Κάποιες μέρες δεν δημοσιεύω επειδή είμαι απασχολημένη ή εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα δεν είναι καλή για το instagram ή απλώς επειδή δεν έχω περιεχόμενο να μοιραστώ. Ωστόσο, κάθε μέρα που είστε ανενεργοί στο Instagram επιβαρύνει τον λογαριασμό σας για δύο λόγους:

1. Οι τρέχοντες ακόλουθοί σας μπορεί να αρχίσουν να σας ξεχνούν ή να χάνουν το ενδιαφέρον τους.

2. Επειδή δεν είστε ενεργοί στο Instagram, οι πιθανοί ακόλουθοι δεν θα ανακαλύψουν τον λογαριασμό σας.


Πώς παραμένετε συνδεδεμένοι;

Η απάντηση: Ιστορίες Instagram.

Το καλύτερο πράγμα για τα IG Stories είναι ότι εμφανίζονται στην κορυφή της ροής! Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους ακόλουθούς σας και να προσελκ΄υσετε νέους.

Όσον αφορά τη σειρά με την οποία το Instagram εμφανίζει τις ιστορίες, φαίνεται ότι ευνοούν τους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν ιστορίες συχνά, οπότε βεβαιωθείτε ότι δίνετε στο Instagram την ευκαιρία να προωθήσει τη δική σας.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, πώς κερδίζετε οπαδούς με τα Instagram Stories;

Παρακολουθήστε ιστορίες Instagram άλλων λογαριασμών. Δημοσιεύετε ιστορίες στον δικό σας λογαριασμό καθώς και να παρακολουθείτε τις ιστορίες άλλων λογαριασμών! Επομένως, μην δημοσιεύετε απλώς ιστορίες στο Instagram, παρακολουθήστε τις κι εσείς!

Δημοσιεύστε ιστορίες κάθε δύο ώρες. Αυτό σημαίνει ότι οι νέοι χρήστες θα μπορούν να ανακαλύψουν τον λογαριασμό σας μόνο από τη δημοσίευση ιστοριών. Όσο περισσότερες δημοσιεύετε ιστορίες, τόσο περισσότεροι θα εμφανίζονται θα αλληλεπιδρά το κοινό σας και τόσο περισσότερους ακόλουθους θα έχετε.

Χρησιμοποιήστε την ετικέτα τοποθεσίας. Κάθε φορά που προσθέτετε ετικέτα σε μια τοποθεσία (κάτω από αυτοκόλλητα) στο Instagram Story σας, θα εμφανίζεται στις ιστορίες της συγκεκριμένης τοποθεσίας. Για παράδειγμα, όταν επισκέφτηκα τη Γερμανία, έβαλα ετικέτα στις ιστορίες μου. Ως αποτέλεσμα, πάνω από 200 τυχαία άτομα τις είδαν. Αυτά είναι 200 ​​επιπλέον άτομα που έχουν πλέον ανακαλύψει το @stav_fashion_swiss και μπορεί να αποφασίσουν να ακολουθήσουν.

Χρησιμοποιήστε hashtags. Παρόμοια με την ετικέτα τοποθεσίας, όταν χρησιμοποιείτε ένα hashtag στο Instagram Story σας, έχει την ευκαιρία να εμφανίζεται στην ιστορία του συγκεκριμένου hashtag. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 10 hashtags ανά ιστορία και θα συνιστούσα να τα χρησιμοποιήσετε όλα. Όσο περισσότερα hashtags χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχετε να το δει κάποιος νέος. Μπορεί να σκέφτεστε, "Αλλά όλα αυτά τα hashtags δεν θα αποσπάσουν την προσοχή από την ίδια την ιστορία;". Ακολουθεί ένα μικρό κόλπο για να κρύψετε αυτά τα hashtag της ιστορίας: Μόλις γράψετε το hashtag, μπορείτε να ελέγξετε πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η γραμματοσειρά με το εργαλείο στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Ωστόσο, αν θέλετε να το κάνετε μικρότερο, απλώς κρατήστε δύο δάχτυλα γύρω από το hashtag και μετακινήστε τα δάχτυλα πιο κοντά μεταξύ τους στην οθόνη. Μπορείτε να κάνετε το hashtag μικροσκοπικό για να μην το δει κανείς. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα διαφορετικά χρώματα του κειμένου για να προσπαθήσετε να το ταιριάξετε με το φόντο της ιστορίας. Το κάνετε αυτό πατώντας το εικονίδιο ζωγραφικής και, στη συνέχεια, σύροντάς το στο φόντο μέχρι να βρείτε ένα χρώμα που θα κάνει το hashtag δυσδιάκριτο.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Instagram ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα που δημιούργησα για να γίνετε κι εσείς Instagram Expert.

Θα μάθετε πως να

1. Αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας
2. Καθιερώσετε την επωνυμία σας
3. Μείνετε στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσετε τις πωλήσεις σας
7. Γινετε Influencer
8. Κάνετε προώθηση περιεχομένου
9. Γίνετε viral
10.
Μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας

Θα μάθετε στο δικό σας χρόνο, μέσα απο το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή σας να χειρίζεστε το λογαριασμό σας στο Instagram.

Θα μάθετε τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για να πάρετε followers, να προβάλετε την επιχείρηση σας, να γίνετε influencer!

Και για να σας ευχαριστήσω που με διαβάζετε θα σας κάνω το πρώτο μάθημα δωρεάν. Βάλτε εδώ το email σας για να το παρακολουθείσετε.

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε στο instagram