Πως να κανω yoga στο σπιτι Μαθηματα yoga online

2021-03-19

Η Yoga Download είναι ένα διαδικτυακό στούντιο γιόγκα που σας προσφέρει ό, τι είναι σημαντικό... για να πάρετε τη γιόγκα οπουδήποτε! Αν και ορισμένοι λένε ότι προτιμούν να παρακολουθούν ζωντανά μαθήματα γιόγκα, εδώ είναι 5 λόγοι για τους οποίους τα διαδικτυακά μαθήματα γιόγκα από τη Yoga Download θα σας ωφελήσουν είτε έχετε μια πολυάσχολη μέρα είτε όχι.

1. Γιόγκα - όποτε και όταν θέλετε.

Βρίσκετε ότι τα μαθήματα γιόγκα στα στούντιο γιόγκα πραγματοποιούνται συχνά σε ακατάλληλες στιγμές; Πείτε αντίο σε σταθερές ώρες και εξασκηθείτε στη γιόγκα όταν ταιριάζει καλύτερα στην καθημερινή σας ρουτίνα! Το πρωί, μισή ώρα μετά το ξύπνημα, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος ή το βράδυ μετά από μια κουραστική μέρα. Η γιόγκα σου, η ώρα σου. Μπορείτε να συνδυάσετε όσα μαθήματα από το Yoga Download θέλετε και να τα πάρετε ότΙ σας ταιριάζει καλύτερα.

2. Γιόγκα λήψη - όπου θέλετε

Με τα διαδικτυακά βίντεο γιόγκα, δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στο σπίτι, σε διακοπές ή σε επαγγελματικό ταξίδι: Χρειάζεστε μόνο ιντερνετ και έχετε πάντα μαζί σας τους καθηγητές και τα βίντεό σας.

3. Λήψη γιόγκα - με τον τρόπο που σας αρέσει

Η γιόγκα πρέπει να σας ταιριάζει και όχι το αντίστροφο! Είτε πρόκειται για Hatha Yoga, Vinyasa, Kundalini ή Yin Yoga, είτε είναι γιόγκα για την πλάτη σας, για καλύτερο ύπνο ή για τον αυχένα: Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της διαδικτυακής γιόγκα είναι ότι μπορείτε να εξασκηθείτε στη γιόγκα όπως τη χρειάζεστε σήμερα. Εσείς επιλέγετε το θέμα σας. Εκτός από το ότι στο διαδικτυακό στούντιο Yoga Download μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν θέλετε μουσική στο παρασκήνιο ή όχι.

4. Αντίο πίεση απόδοσης!

Δεν υπάρχει πίεση να κάνετε όλες τις ασκήσεις γιόγκα. Αλλά σοβαρά, πόσο συχνά δεν κοιτάζετε το γιόγκιν στο γειτονικό χαλί, ο οποίος ρέει με ευκολία! Στο σπίτι, είστε μόνο εσείς: Μετατρέψτε τις πόζες γιόγκα - οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί στα διαδικτυακά μας βίντεο Yoga Download θα σας πουν εναλλακτικές λύσεις. Κάντε διαλείμματα στο Balasana, Child's Pose, αν είναι πολύ κουραστικό - μπορείτε απλώς να θέσετε σε παύση το βίντεο.

5. Τα στούντιο γιόγκα είναι ακριβά - τα διαδικτυακά μαθήματα γιόγκα δεν είναι

Μπορείτε εύκολα να ξοδέψετε 150 δολάρια για μια κάρτα 10 τάξεων σε στούντιο γιόγκα. Εάν αποφασίσετε να λάβετε μέρος στο YogaDownload, θα πληρώσετε μόνο μια μικρή χρέωση για τη λήψη ή τη ζωντανή ροή του μαθήματος, ξεκινώντας από ακόμη και λιγότερα από 5 δολάρια. Τι άλλο περιμένεις;

Η γιόγκα είναι αναμφίβολα η καλύτερη υγειονομική περίθαλψη στην οποία μπορείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας. Μέσω του βέλτιστου συνδυασμού asanas, αναπνοής και διαλογισμού, επιτυγχάνονται συγκεκριμένες θετικές επιπτώσεις στην υγεία. Θα εκπλαγείτε πόσο ασταθής και εύκολη είναι η ζωή σας με την απλή συμμετοχή στην διαδικτυακή ομάδα λήψης γιόγκα!

Εξασφαλίστε έκπτωση 50% σε μηνιαία πακέτα γιόγκα Elite Online με κωδικό YDL-50ME

Αν σου αρέσει ο διαλογισμός, οι ήχοι της φύσης και η χαλαρωτική μουσική έχω να σου προτείνω το youtube κανάλι Entspannungsgeräusche 

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε στο instagram