Πως Να Πουλήσεις Τις Χειροποίητες Κατασκευές Σου Στο Etsy

2024-03-04

Το Etsy είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα e-commerce που εστιάζει σε χειροποίητα προϊόντα και τέχνη. Για πολλούς δημιουργούς και καλλιτέχνες, το Etsy αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να προβάλουν και να πουλήσουν τις κατασκευές τους σε ένα ευρύ και παγκόσμιο κοινό. Αν είστε ένας δημιουργικός άνθρωπος που επιθυμεί να αξιοποιήσει το Etsy για την πώληση των χειροποίητων κατασκευών σας, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να επιτύχετε τους στόχους σας.

1. Δημιουργήστε Ένα Εντυπωσιακό Κατάστημα:

 • Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα προφίλ και ένα κατάστημα στο Etsy.
 • Χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες για να προβάλετε τα προϊόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 • Συμπληρώστε λεπτομερείς περιγραφές για κάθε προϊόν σας, συμπεριλαμβάνοντας υλικά, διαστάσεις και οποιεσδήποτε ειδικές λεπτομέρειες.

2. Κατασκευάστε Μια Αναγνωρίσιμη Μάρκα:

 • Αναπτύξτε ένα αναγνωρίσιμο λογότυπο και σχεδιασμό που θα αντιπροσωπεύει την ταυτότητα του καταστήματός σας. Για να φτιάξετε ένα όμορφο λογότυπο με τον πιο οικονομικό τρόπο σας προτείνω την πλατφόρμα Fiverr 
 • Δημιουργήστε μια συνεπή εικόνα και στυλ σε όλες τις φωτογραφίες και τις περιγραφές των προϊόντων σας.

3. Αναπτύξτε την Παρουσία σας στα Social Media:

 • Χρησιμοποιήστε τα social media για να προωθήσετε το κατάστημά σας και τα προϊόντα σας σε νέους πελάτες. Εχω δημιουργήσει το πρόγραμμα Πως να γίνεις instagram expert για ανθρώπους που θέλουν να προβληθούν σωστά στα social media και να μεγαλώσουν τις πωλήσεις τους. Σας προσφέρω το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ 
 • Κατασκευάστε μια κοινότητα φίλων και ακολούθων που να αγαπούν τη δουλειά σας και να την υποστηρίζουν.

4. Προϊόντα που Εντυπωσιάζουν:

 • Δημιουργήστε μοναδικές και εντυπωσιακές κατασκευές που θα ξεχωρίζουν στο Etsy.
 • Παράγγειλε υλικά υψηλής ποιότητας και επενδύστε στην προσεκτική και ακριβή κατασκευή των προϊόντων σας. Χρησιμοποίηστε την κάρτα της Revolut για να έχετε επιστροφές χρημάτων απο τις αγορές σας. Θα την βρείτε εδώ

5. Παρέχετε Άψογο Εξυπηρέτηση Πελατών:

 • Απαντήστε άμεσα σε ερωτήσεις και αιτήματα από πελάτες.
 • Προσφέρετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και διατηρήστε μια θετική και επαγγελματική σχέση με τους πελάτες σας.

Ακολουθώντας αυτούς τους οδηγούς και τις συμβουλές, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας στο Etsy και να αναπτύξετε μια επικερδή επιχείρηση που βασίζεται στις χειροποίητες κατασκευές σας. Σας προσφέρω τα πρώτα 40 προιοντα που θα ανεβάσετε στο Etsy δωρεάν με το παρακάτω link εδώ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα πρέπει να επιλέξει το Etsy για να πουλήσει τα προϊόντα του. Ας δούμε μερικούς από τους σημαντικότερους:

 1. Κοινό-Στόχος: Το Etsy είναι μια πλατφόρμα που εστιάζει αποκλειστικά σε χειροποίητα και προσεκτικά κατασκευασμένα προϊόντα. Έτσι, το κοινό που επισκέπτεται το Etsy είναι συχνά ήδη ενδιαφερόμενο να αγοράσει προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικά σχεδιασμένα.

 2. Κοινότητα: Το Etsy διαθέτει μια ζεστή και φιλική κοινότητα δημιουργών και πελατών. Οι άνθρωποι που αγοράζουν από το Etsy συνήθως εκτιμούν την υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων και την αλληλεπίδραση με τους δημιουργούς.

 3. Διεθνής Αγορά: Το Etsy προσφέρει πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο κοινό. Αυτό σημαίνει ότι οι δημιουργοί έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες πώλησης.

 4. Ευκολία Χρήσης: Το Etsy προσφέρει μια εύχρηστη πλατφόρμα για τη δημιουργία καταστήματος και τη διαχείριση των προϊόντων. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο e-commerce για να ξεκινήσει κάποιος.

 5. Χαμηλό Κόστος: Το Etsy χρεώνει μικρή προμήθεια για κάθε πώληση, ενώ δεν υπάρχουν αρχικά κόστη για τη δημιουργία ενός καταστήματος. Αυτό καθιστά το Etsy προσιτό για μικρούς δημιουργούς που θέλουν να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους.

Συνολικά, το Etsy προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους δημιουργούς να προβάλουν και να πουλήσουν τις κατασκευές τους σε ένα ευρύ κοινό, συνδυάζοντας την παγκόσμια αγορά με τη φιλική κοινότητα και την ευκολία χρήσης.

Ελπίζω να βοήθησα για ακόμη μια φορά