Πως να βγάλω λεφτά εύκολα και γρήγορα απο τα social media το 2021

2021-01-05

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ξεκινούν το blogging, το youtube η μεγαλώνουν τους λογαριασμους τους στα social media αλλά o πιο σημαντικός που μας κρατά να γράφουμε, να κάνουμε βίντεο και να δημιουργούμε νέο περιεχόμενο είναι ότι ελπίζουμε να βγάλουμε λίγα χρήματα από τις προσπάθειές μας.

Πολλοί απο εσάς μου στέλνετε μηνύματα και μου λέτε πως έχετε ακολούθους στα social media αλλά δεν μπορείτε να βρείτε εταιρείες για να προωθήσετε τα προιόντα τους.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σου πω πώς να κερδίσεις χρήματα εύκολα και γρήγορα και με ποιά εταιρεία πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα.

Πώς να κερδίσεις χρήματα εύκολα και γρήγορα

Εάν θέλεις να κερδίσεις χρήματα, εξέτασε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσεις το δίκτυο ShareASale για να αποκομίσεις έσοδα από την προώθηση προιόντων.

Η ShareASale είναι ένα δίκτυο θυγατρικών που προσφέρει προγράμματα pay-per-sale, pay-per-lead και pay-per-click. Για να λάβεις μια πληρωμή από τη ShareASale, πρέπει να κερδίσεις τουλάχιστον 50 ευρώ. Οι πληρωμές αποστέλλονται μία φορά το μήνα.

Η ShareASale είναι το αγαπημένο μου δίκτυο προγραμμάτων θυγατρικών, λόγω της μεγάλης αγοράς που διαθέτει πάνω από 3.900 έμποροι (έχει αμέτρητα προγράμματα θυγατρικών και είναι εύκολα στη χρήση.

Ορισμένες από τις κατηγορίες εμπόρων που θα βρείτε στη ShareASale περιλαμβάνουν:

Φωτογραφία

Βιβλία

Επιχείρηση

Είδη ένδυσης

Υπολογιστές και ηλεκτρονικά

Εκπαίδευση

Οικογένεια

Φαγητό και ποτό

Παιχνίδια και παιχνίδια

Δώρα

Υγεία και φυσική κατάσταση

Σπίτι και κήπος

Ταξίδι

Γάμος

και πολλά άλλα

Πώς μπορείτε να ξεκινήσεις με τη ShareASale:

1. Επισκεψου τον ιστότοπο ShareASale και κάνε κλικ στο σύνδεσμο [ affiliate sign up ].

2. Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σου, ήρθε η ώρα να αναζητήσεις εμπόρους.

3. Όταν είσαι συνδεδεμένη, τοποθέτησε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα Έμπορος [ search for merchants ] και κάνε κλικ στην Αναζήτηση εμπόρων.

4. Μπορείς να αναζητήσεις απευθείας εμπόρους ή κατηγορίες χρησιμοποιώντας το πλαίσιο αναζήτησης ή μπορείς να περιηγηθείς σε μεμονωμένες κατηγορίες στην περιοχή πλευρικής γραμμής. Επιπλέον, μπορείς επίσης να επιλέξεις από τα δημοφιλή προγράμματα θυγατρικών που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της πλευρικής γραμμής κατηγοριών.


5. Κάθε φορά που κάνεις κλικ σε ένα πρόγραμμα συνεργατών, θα βρείς όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι σχετικά με το πρόγραμμα συνεργατών, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας των cookies και της προμήθειας ανά πώληση.


6. Μόλις βρείς ένα πρόγραμμα συνεργατών που σε ενδιαφέρει, απλά κάνε κλικ στο κουμπί Συμμετοχή στο πρόγραμμα. Τα περισσότερα προγράμματα θυγατρικών στη ShareASale απαιτούν έγκριση από τον έμπορο. Μπορείς να περιμένεις να λάβεις ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σε ενημερώνει εάν έχεις εγκριθεί ή απορρίφτηκες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Μόλις εγκριθείς για ένα πρόγραμμα συνεργατών, ήρθε η ώρα να προσθέσεις συνδέσμους . Για να βρείτε τους μοναδικούς συνδέσμους ή τα banner, στην αρχική σελίδα της ShareASale, τοποθέτησε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα "Σύνδεσμοι" και κάνε κλικ στο Λήψη συνδέσμου / banner.

Σε αυτήν τη σελίδα, κάνε κλικ στην επιλογή εμπόρου και επέλεξε το πρόγραμμα συνεργατών που θέλεις. Μόλις κάνεις κλικ σε έναν έμπορο, θα βρείς συνδέσμους κειμένου, banner, κουπόνια και μπορείς ακόμη και να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο.

Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μην διστάσεις να μου γράψεις στα σχόλια. Μπορώ να κάνω ένα βίντεο στο youtube κανάλι μου που θα σου δείχνω ακριβώς πως να το κάνεις.

Η δεύτερη εταιρεία που χρησιμοποιώ είναι η Digistore24. Μπορεις να κερδίσεις τα πρώτα σου χρήματα χωρις να έχεις εμπειρία στο marketing εύκολα και γρήγορα. Η Digistore24 είναι η μόνη εταιρεία που σου δίνει online μαθήματα για να κερδίζεις χρήματα. Αυτή τη στιγμή έχει προσφορά και μπορεις να δεις τα μαθήματα τους μόνο με ένα ευρώ. Καταπληκτικό τι λες! Θα τη βρεις εδώ

Αν πάλι σου άρεσε η όλη ιδέα αλλά δεν έχεις πολλούς ακολούθους και θέλεις να μεγαλώσεις το Instagram σε έχω καλύψει και εδώ. Έχω ετοιμάσει μια σειρά μαθημάτων ''Πως να γίνεις Instagram Expert'' Μπορείς να παρακολουθήσεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ

Life is Grand!

Θα σε δω στην κορυφή!

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε στο Instagram