Social Media Marketing: 6 τρόποι να ξεχωρίσεις στα κοινωνικά μέσα

2019-05-21

Είσαι νέος στον κόσμο των κοινωνικών μέσων;

 Θέλεις να ξεχωρίσεις;

Όταν ξεκινήσαμε την οικοδόμηση της επιχείρησής μας online, έμοιαζε τόσο δύσκολη! Θέλαμε αποτελέσματα και τα θέλαμε χτες.

Σήμερα έχουμε την εμπειρία και θα σου τη μεταφέρουμε!

Πώς να ξεχωρίσεις στα κοινωνικά μέσα όταν ξεκινάς

# 1: Μοιράσου την ιστορία σου

Ίσως να πιστεύεις ότι η ιστορία σου δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι! Και αν θέλεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του ακροατηρίου σου, πρέπει να τους πείς ποιος είσαι!

Νιώθεις νευρικός; Αυτό είναι φυσιολογικό! Ειδικά στην αρχή, όταν ανησυχούμε για το τι λένε οι υπάρχοντες φίλοι μας γι 'αυτό. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος της διαδικασίας.

 Θυμήσου: Πίστεψε οτι θα τα καταφέρεις και να είσαι όσο το δυνατόν πιο αυθεντικός!

# 2: Δημιουργία βίντεο

Μήπως η ιδέα της λήψης βίντεο σε τρομάζει; Ολοι νιώθουμε το ίδιο. Αλλά το σημαντικό είναι να το κάνουμε ούτως ή άλλως!

Όταν δημιουργήσαμε βίντεο, ήταν απαίσια. Δεν είχαμε ενέργεια, ο φωτισμός δεν ήταν τόσο καλός και μερικές φορές ήταν δύσκολο να ακούσουμε τι λέγαμε!

Έτσι, διαγράψαμε κάποια από τα πρώτα μας βίντεο ... 

Συμβουλή: μην το κάνεις αυτό! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κοιτάξεις πίσω, να γελάσεις με τα λάθη σου και να εκτιμήσεις πόσο μακριά έχεις φτάσει!

Και αν είσαι ακόμα νευρικός, φαντασου ότι το έχεις ήδη κάνει. Τι βίντεο θα 'εκανες και πώς θα συμπεριφερόσουν αν γνώριζες ότι 10.000 άτομα πρόκειται να συντονιστούν μαζί σου;

# 3: Δημιουργία σχέσεων

Δημοσιεύεις και δεν έχεις ανταπόκριση;

Με πόσα άτομα έχεις μιλήσει την περασμένη εβδομάδα; Τι γίνεται με τον τελευταίο μήνα; Αυτοί οι αριθμοί θα σου πουν εάν το κάνεις καλά ή όχι. Επειδή η οικοδόμηση σχέσεων είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για την επιχείρησή σου!

Αν θέλεις να επιτύχεις, πρέπει να μιλήσεις στους ανθρώπους! Ακόμη και αν δεν αγοράζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, να έχεις πάντα τη νοοτροπία ότι σε κάποιο στιγμή, θα το κάνουν!

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσεις συνομιλίες και να ασχοληθείς με τους ανθρώπους είναι μέσω του Story-telling. Χρησιμοποίησε τις Ιστορίες του Facebook  ή του Instagram ! Με αυτόν τον τρόπο θα σε γνωρίσουν,  και θα σε εμπιστευθούν. Και ξέρεις που οδηγεί αυτό, έτσι; Θα μεγαλώσεις την επιχείρησή σου και θα κάνεις πολλά χρήματα!

# 4: Πρόσεχε τι λες

Λες ένα πράγμα, αλλά κάνεις άλλο;

Αν θέλεις οι άνθρωποι να σε ακολουθούν, πρέπει να τους δείξεις και να το κάνεις! Είναι τόσο απλό.

# 5: Μείνε συνεπείς

Πόσο συχνά κοινοποιείς; Μια φορά την ημέρα? Ή μια φορά την εβδομάδα;

Αυτό που συνιστούμε είναι να δοκιμάσεις ένα πλάνο για  30 συνεχόμενες ημέρες, ώστε να μπορέσεις να βρείς τη φωνή σου και να αποφασίσεις το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις. 

# 6: Κάνε Συνεντεύξεις

Ρώτησε τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, αν θα ήθελαν να παραυρεθούν μαζί σου σε ένα live. Θα εκπλαγείς πόσοι θα έλεγαν «ναι»! Στη συνέχεια, ετοίμασε μερικές ερωτήσεις και απλά βγες Live! Το ακροατήριό σου θα απολαύσει απόλυτα την αξία! Και αυτό θα τους κάνει να επιστρέψουν ξανά και ξανά!

Θυμήσου: έχεις φτάσει πολύ μακριά, οπότε βεβαιώσου ότι συνεχίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση!

Ποια συμβουλή θα εφαρμόσεις πρώτα; Ενημέρωσε  μας στα σχόλια παρακάτω! Και αν βρίσκεις αξία σε αυτό  το άρθρο, κοινοποιησέ το! 

Θέλεις να μάθεις ποια εργαλεία χρησιμοποιούμε για να χτίσουμε την επιχείρησής μας και την επωνυμίας μας;

 Αν θες να μάθεις τις καλύτερες στρατηγικές και τεχνικές για να μεγαλώσεις το brand σου, να προβάλλεις την επιχείρηση σου, να γίνεις influencer, η απλά να πάρεις followers στο Instagram τότε θα πρέπει να σε ενημερώσω πως οι προεγγραφές για να γίνεις instagram expert ανοιξαν. Κάνε κλίκ ε΄δώ για να εγραφείς δωρεάν! 

Για την ελευθερία σας !

Θα σας δω στην κορυφή!

Υ.Γ Αν δεν έχεις ακόμη δικό σου website σου έχουμε τη λύση.Διάβασε εδώ