Συντόμευση προς την επιτυχία: 3 συμβουλές για να πετύχετε τους στόχους σας γρήγορα!

2019-04-24

Μερικές φορές βλέπετε επιτυχημένους ανθρώπους και σκέφτεστε: "Είναι τόσο τυχεροί!"

Η αλήθεια είναι ότι η τύχη συμβαίνει όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία.Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι δεν έφτασαν εκεί που είναι απο τη μια μέρα στην άλλη. Όχι, δούλεψαν πολύ και σκληρά. Ακόμα και αν φαίνεται ότι εκτοξεύονται από το πουθενά, είναι μόνο επειδή έχουν ήδη δουλέψει.

Προτιμούμε να ακούσουμε 1000 ΟΧΙ παρα ένα σου το είπα!!!
Προτιμούμε να ακούσουμε 1000 ΟΧΙ παρα ένα σου το είπα!!!

Αλλά έχουμε εκπληκτικά νέα για εσάς! Υπάρχει μια συντόμευση!

Σωστά! Υπάρχει ένας τρόπος για να περικόψετε χρόνια αμφιβολίας και ανασφάλειας!

Θέλετε να δημιουργήσετε την επιτυχία που σας αξίζει;

Θέλετε να επιτύχετε τους στόχους που έχετε ορίσει για εσάς;

Θέλετε να είστε αφεντικό του εαυτού σας;

Αν φωνάζετε "ΝΑΙ! 100 φορές ΝΑΙ! ", Τότε ας ξεκινήσουμε!

Συμβουλή # 1: Στρατηγική και Ψυχολογία

Γνωρίζατε ότι το 80% της επιτυχίας σας είναι η ψυχολογία και μόνο το 20% είναι η στρατηγική; Πόσο τρελό είναι αυτό ;!

Σίγουρα, όταν αισθανόμαστε ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην καριέρα μας, συνήθως στρέφουμε την προσοχή μας στη στρατηγική, διότι φαίνεται να είναι η πιο λογική κίνηση. Αλλά εδώ είναι η συμφωνία: μπορεί να έχουμε όλα τα εργαλεία και όλα τα πως και τις λύσεις αλλά εάν η νοοτροπία μας δεν είναι στη σωστή θέση, ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις στρατηγικές.

Γιατί; Λόγω των 3 καθοριστικών παραγόντων!

# 1: Δυναμικό

Έχετε ακούσει ποτέ την έκφραση "Μην ερωτευτείτε τις δυνατότητες των ανθρώπων"; Αυτό συμβαίνει επειδή ο καθένας από εμάς είναι ικανός να είναι υπέροχος και να έχει εκπληκτική επιτυχία. Αλλά ... δεν το κάνουμε όλοι.

Επειδή το δυναμικό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να λάβουμε μέτρα που θα μας οδηγήσουν στα αποτελέσματα που θέλουμε να έχουμε!

# 2: Γλώσσα

Χρησιμοποιείτε ποτέ λέξεις και φράσεις όπως "Θα προσπαθήσω ...", "Ελπίζω ...", "Δεν μπορώ ..."; Αυτό λέμε "αδύναμη γλώσσα" και πρέπει να τις βγάλουμε από το λεξιλόγιό μας!

Κάθε φορά που λέμε μια αδύναμη λέξη, το σώμα μας κλείνει φυσικά. Και χρειάζεται πολύς χρόνος για να ανακάμψει. Γιατί λοιπόν το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας; Αντικαταστήστε τις αδύναμες λέξεις με ισχυρές και θα παρατηρήσετε πώς η νοοτροπία σας θα αλλάξει!

# 3: Ανθεκτικότητα

Γνωρίζετε την ιστορία του κυνηγού θησαυρού που βρήκε το χρυσό του 16 χρόνια μετά την αναζήτηση;

Σωστά! Έπρεπε να πάρει δάνεια, έχασε τους φίλους στην πορεία, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψε. Τελικά, βρήκε τον θησαυρό που αναζητούσε και ανταμείφθηκε για όλα τα χρόνια κακουχίας.

Το ερώτημα είναι: θα επιμείνετε μέχρι να βρείτε τον θησαυρό;

Συμβουλή # 2: Βεβαιότητα

Πόσο βέβαιοι είστε ότι θα πετύχετε;

Μας πήρε πολλά χρόνια για να σπάσουμε τους αριθμούς στο μάρκετινγκ. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που συναντήσαμε στην πορεία, αλλά οι περισσότεροι δεν το έκαναν. Γιατί λοιπόν; Τι μας έκανε διαφορετικούς;

Ήμασταν 100% βέβαιοι ότι θα το καταφέρουμε.

Ναι, δεν είδαμε ποτέ τη ζωή μας να πάει με άλλο τρόπο εκτός από επάνω! Δεν ήταν πάντα εύκολο και δεν γνωρίζαμε πάντοτε τις απαντήσεις, αλλά πάντα εμπιστευόμασταν ότι θα το κάνουμε.

Έτσι λοιπόν τίθεται τώρα το ερώτημα: πώς αποκτάμε αυτή την βεβαιότητα;

# 1: Εμπειρία

Όσο περισσότερο εργαζόμαστε στις ικανότητές μας, τόσο μεγαλύτερη εμπιστοσύνη θα έχουμε. Και όσο περισσότερη εμπιστοσύνη θα έχουμε, τόσο πιο σίγουροι θα είμαστε για την μελλοντική μας επιτυχία!

# 2: Περιβάλλον

Όπως είπε ο Jim Rohn, "Είστε ο μέσος όρος των πέντε ανθρώπων που περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί τους". Έτσι ποιούς έχουμε γύρω μας; Εάν είμαστε περιτριγυρισμένοι από θετικότητα, η βεβαιότητά μας θα αυξηθεί!

# 3: Εκπαίδευση

Έχετε διαβάσει ποτέ κάποιο από τα βιβλία του Tony Robbins; Και ήσασταν ποτέ σε ένα από τα γεγονότα του;

Σίγουρα, η ανάγνωση βιβλίων και η παρακολούθηση διαδικτυακών σεμιναρίων, podcasts κ.λπ. είναι καταπληκτική (και απαραίτητη). Θα πάρετε όλη τη θετική στάση που χρειάζεστε για να συνεχίσετε, ακόμη και όταν αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις!

Συμβουλή # 3: Η πίστη

Τίποτα μεγάλο δεν θα συμβεί ποτέ χωρίς το μαγικό συστατικό της ... πεποίθησης!

Υπάρχουν 3 βασικά στοιχεία που πρέπει να πιστέψουμε με όλη μας την καρδιά για να τα καταφέρουμε!

# 1: Η επιτυχία είναι εκεί!

Ναι, μας περιμένει! Μετά από όλα, άλλοι άνθρωποι έχουν ήδη πετύχει, και οι ευκαιρίες είναι ήδη εκεί! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε και να τις αρπάξουμε!

# 2: Γιατι!

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος γύρω από αυτό. Η επιθυμία να πετύχουμε είναι σαν μια φωτιά που καίει μέσα μας και πρέπει να πάμε να την βρούμε! Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσουμε ότι θα επιμείνουμε μέχρι να ανακαλύψουμε τον θησαυρό μας!

# 3: Αξίζει!

Γνωρίζουμε ότι αυτό που περιμένει από την άλλη πλευρά για μας αξίζει απόλυτα όλες τις άγριες νύχτες, όλες τις αντιξοότητες και όλη τη θυσία!

Αυτές ήταν οι καλύτερες συμβουλές μας για τη δημιουργία μιας συντόμευσης στην επιτυχία!

Είδατε πόσο συνδεμένα είναι όλα μεταξύ τους;

Όταν αναλαμβάνουμε δράση με βάση τις δυνατότητές μας, θα έχουμε αποτελέσματα. Όταν θα έχουμε αποτελέσματα, θα αποκτήσουμε πεποίθηση και βεβαιότητα. Και όταν τα έχουμε, θα αρχίσουμε να δημιουργούμε περισσότερη επιτυχία από ότι φανταστήκαμε ποτέ!

Επειδή ας το παραδεχτούμε - έχουμε ένα θαύμα στο στόμα μας και το μήνυμά μας πεθαίνει να βγει εκεί έξω! Εάν μπορούν να το κάνουν άλλοι, μπορούμε κι εμείς!

Είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω όλες τις δικαιολογίες σας και να δείξετε στον κόσμο τη λαμπρότητα σας; 

Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω! 

Και αν σας άρεσε , μοιραστείτε το με τους φίλους σας - θα σας αγαπούν επιπλέον!

Ετοιμαστείτε να ροκάρετε σοβαρά on-line.Κατεβάσετ το νέο INSTAGRAM οδηγό μας για να μάθετε τα μυστικά μας για το πως μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τους Followers σας!

Πολλοί από τους φίλους μας θέλουνν να μάθουν τις στρατηγικές και τις τακτικές μας, και εμείς ποτέ δεν είμασταν τσιγκούνιδες σχετικά με την ανταλλαγή πληροφοριών.Αν θες να μάθεις ποιά εργαλεία χρησιμοποιούμε κάνε κλίκ 

Life is Grand!!!