Τι χρειάζεται για να φτιάξω μια ιστοσελίδα το 2021

2020-11-12

Εάν σκέφτεσαι να φτιάξεις τον δικό σου ιστότοπο, αλλά απλά δεν έχεις ιδέα από πού να ξεκινήσεις, τότε αυτός ο οδηγός είναι για εσένα.

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο.

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να δημιουργήσεις το προσωπικό σου ιστολόγιο ή το δικό σου eshop και να προσελκύσεις πελάτες!

Λοιπόν, τι περιμένεις;

Υπάρχουν μόνο 4 γρήγορα βήματα για τη δημιουργία του δικού σου ιστότοπου! Ας ξεκινήσουμε τώρα!

Κυριολεκτικά, οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο το 2021. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα για την κωδικοποίηση, το σχεδιασμό ιστοτόπων ή την ανάπτυξη ιστού. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κίνητρο και η προσπάθεια να χτίσεις κάτι καταπληκτικό για εσένα ή την επιχείρησή σου. Με τα σωστά εργαλεία και πόρους μπορείς να έχεις τον δικό σου ιστότοπο σε διάστημα μόλις 1 έως 2 ωρών, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα σε ελεύθερους επαγγελματίες, γραφεία σχεδιασμού ιστοσελίδων ή ακριβό λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων.

Πράγματα που χρειάζεσαι για  να δημιουργήσεις τον ιστότοπό σου

1. Επιλέξτε σε ποια πλατφόρμα θέλεις να οικοδομηθεί ο ιστότοπός σου.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις σε ποια πλατφόρμα θα δημιουργήσεις τον ιστότοπό σου. Σου προτείνω να επιλέξεις την ίδια με αυτην που χρησιμοποιώ κι εγώ! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη άλλωστε δεν θα σου την πρότεινα Θα τη βρεις εδώ

2 . Αποφάσισε ένα όνομα τομέα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βρουν τον ιστότοπό σου, το blog σου ή το eshop σου

Σου προτείνω να δεις το παρακάτω βίντεο για το πως μπορεις να επιλέξεις όνομα για την επιχείρηση σου

3 . Σου προτείνω και το Fiverr που είναι μια πολύ οικονομική λύση οτι αφορά το logo σου

4 . Ρύθμισε τον ιστότοπό σου, επέλεξε ένα θέμα, προσάρμοσε το σχεδιασμό και κάνε το να φαίνεται υπέροχο!

Κάνε τον νέο σου ιστότοπο να φαίνεται καταπληκτικός! - Επέλεξε ένα θέμα. Ήρθε η ώρα να κάνεις τον ιστότοπό σου να φαίνεται επαγγελματικός / φοβερός / δροσερός, ή ό, τι 'αλλο θέλεις. Αυτό το κομμάτι είναι τόσο εύκολο και θα λειτουργήσει σε χρόνο μηδέν!

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατονταδες θέματα για να διαλέξεις.

Επέλεξε ανάμεσα σε εκατό προσεκτικά σχεδιασμένα και εύκολα στην προσαρμογή templates.

5 . Προσθήκη περιεχομένου στον νέο ιστότοπό σου

Μπράβο. Τώρα ήρθε η ώρα να ζωντανέψεις τον ιστότοπό σου δημιουργώντας περιεχόμενο για αυτόν.

Θα το κρατήσω πραγματικά απλό και θα καλύψω τα βασικά, ώστε να μπορείς να μεταβείς απευθείας προσθέτοντας περιεχόμενο στον ιστότοπό σου.

Η πρώτη σελίδα που συνήθως δημιουργούν τα άτομα όταν δημιουργούν έναν ιστότοπο είναι η σελίδα "Σχετικά με εμάς" ή "Σελίδα επικοινωνίας". Συμπληρώνεις τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που θέλεις και απο εκεί και ύστερα προσθέτεις ότι άλλο χρειάζεται.

Θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για το πως θα το κάνεις. Υπάρχει υποστήριξη στη γλώσσα σου δηλαδή στα ελλήνικά και ένα πολύ έμπειρο προσωπικό που θα σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς. Είναι διαθέσιμο 5 μέρες την εβδομάδα.

Είναι πραγματικά φανταστικό!

  1. Κάνε εγγραφή - θα σου πάρει μόνο ένα λεπτό
  2. Επέλεξε το σχέδιο που προτιμάς
  3. Πρόσθέσε εικόνες, κείμενα και άλλα περιεχόμενα.
  4. Δημοσίεύσε την ιστοσελίδα σου με ένα κλικ.

Σου προτείνω επίσης να διαβάσεις και το άλλο μου άρθρο θα το βρεις εδώ όπου εκεί σου εξηγώ πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα ιστότοπο που τον χειρίζεσαι εσύ και μόνο εσύ!

Μην καθυστερείς, οι εποχές είναι πολύ δύσκολες ειδικά λόγω καραντίνας και όλοι είναι σε ένα υπολογιστή ή σε ένα κινητό όπως ακριβώς εσύ τώρα!

Εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις! Ξέρω όμως οτι θα με χρειαστείς αφού ότι και να ξεκινήσεις χρειάζεται να έχεις παρουσία στα social media!

Θα με βρεις στο Youtube  και αν προσπαθείς να μεγαλώσεις ήδη τα social media σε έχω καλύψει ήδη! 

Το πρόγραμμα μου ''Πως να γίνεις Instagram Expert'' είναι έτοιμο και μπορείς να παρακολουθήσεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ

 Online μαθήματα οπου θα μάθετε πως να

1. Αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας
2. Καθιερώσετε την επωνυμία σας
3. Μείνετε στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσετε τις πωλήσεις σας
7. Γινετε Influencer
8. Κάνετε προώθηση περιεχομένου
9. Γίνετε viral
10.
Μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας

Θα μάθετε στο δικό σας χρόνο, μέσα απο το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή σας να χειρίζεστε το λογαριασμό σας στο Instagram.

Θα μάθετε τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για να πάρετε followers, να προβάλετε την επιχείρηση σας, να γίνετε influencer!


Life is Grand!

Θα σε δω στην κορυφή!

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε σστο instagram


Υ.Γ Έχεις μάθει για το καινούριο πρόγραμμα συνεργατών που έχω ετοιμάσει εγώ και η ομάδα μου για ανθρώπους που θέλουν να να ξεκινήσουν επιχείρηση με κοσμήματα; Θα βρεις πληροφορίες εδώ και σου προτείνω να δεις το παρακάτω βίντεο