3 τρόποι να κερδίσεις χρήματα στο instagram χωρις να είσαι influencer 

2022-03-18

To Instagram χρησιμοποιείται για πολλά διαφορετικά πράγματα, από προσωπικό επίπεδο έως μια πλήρη βιτρίνα, εξυπηρετεί πολλά διαφορετικά είδη ανθρώπων για μια μεγάλη ποικιλία λόγων. Εάν έχετε το Instagram για προσωπικούς λόγους και όχι για επαγγελματικούς, πιθανότατα δεν χρησιμοποιείτε αυτές τις δυνατότητες, αλλά αν είστε επιχειρηματίας ή θέλετε να βουτήξετε στον κόσμο του Instagram και να κερδίσετε χρήματα, αυτό το άρθρο είναι για εσάς ! 

Εάν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε χρήματα στο Instagram αλλά να μην ακολουθήσετε τη διαδρομή των Influencer, τότε μπορείτε να το πετύχετε με 3 τρόπους.


Coaching

Είστε επίδοξος Coach υγείας ή επιχειρηματικής ανάπτυξης; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δημοφιλείς θέσεις Coaching εκεί έξω, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα! Το Instagram είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να αποκτήσετε τους πρώτους σας πελάτες καθοδήγησης ή να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να κερδίσετε χρήματα.

Μια επιτυχημένη επιχείρηση Coaching στο Instagram χρειάζεται μερικά πράγματα για να αναπτυχθεί: Ένα συναρπαστικό/δραστικό βιογραφικό, περιεχόμενο που αξίζει να παρακολουθήσετε και να ασχοληθείτε με αυτό, και ακόλουθους που μετατρέπονται σε πελάτες - κάτι που είναι το κλειδί για να κερδίσετε χρήματα στο Instagram.

Η πραγματοποίηση πωλήσεων στο Instagram είναι σαν να πραγματοποιείτε πωλήσεις σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Αν μόλις ξεκινάτε, το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να μεταφέρετε τυχόν τρέχοντες ακόλουθους ή φίλους από άλλες πλατφόρμες στον λογαριασμό σας στο Instagram, όπου μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες καθοδήγησης και τελικά να εγγραφούν μέσω του συνδέσμου στο βιογραφικά ή μέσω DM.

Θα θελήσετε πραγματικά να εστιάσετε στην ανάπτυξη μιας στρατηγικής περιεχομένου για να χρησιμοποιήσετε τις αναρτήσεις και τις ιστορίες για να μοιραστείτε τις προσφορές καθοδήγησης σας. Αυξήστε τις σχέσεις που έχετε δημιουργήσει με τους ακόλουθούς σας, ώστε να στοχεύσετε αυτούς τους δυνητικούς πελάτες και να πραγματοποιήσετε την πώληση!

Η απόκτηση των πρώτων σας πελατών καθοδήγησης θα είναι μια καμπύλη εκμάθησης και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος... Αλλά στο τέλος, θα έχετε μια επιχείρηση που κερδίζει χρήματα απευθείας μέσω του λογαριασμού σας στο Instagram!

Διαδικτυακά μαθημάτα

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πουλάτε διαδικτυακά προϊόντα στο Instagram και δεν χρειάζεται να είστε γνώστες της τεχνολογίας ή ακόμη και ιδιοκτήτης επιχείρησης για να το κάνετε!

Ο πρώτος τρόπος με τον οποίο έχω δει ανθρώπους να βγάζουν χρήματα από τις πωλήσεις στο Instagram είναι στις αναρτήσεις ή τις ιστορίες τους. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο η ανάρτηση μιας φωτογραφίας παλιών ρούχων από τα οποία θέλετε να απαλλαγείτε, γράφοντάς μια λεζάντα με την τιμή και «Στείλτε DM». 

Μπορείτε να γράψετε: το πρώτο άτομο που θα σχολιάσει θα είναι ο νικητής. Έπειτα μπορείτε να στείλετε DM στο άτομο με τον σύνδεσμο απο το προιόν σας- Μόλις κάνατε πώληση!

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πουλήσετε διαδικτυακά προϊόντα στο Instagram είναι να προσφέρετε μαθήματα. Αν υποθέσουμε ότι έχετε αποκτήσει κάποιους followers στο Instagram γύρω από μια συγκεκριμένη θέση και έχετε μια καλή ισορροπία θεμάτων περιεχομένου που μοιράζονται συχνά, τότε θα πρέπει να αποφασίσετε για ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να προσφέρετε το μάθημά σας προς πώληση. Μοιραστείτε προωθητικές αναρτήσεις, οδηγώντας τους ακόλουθούς σας να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο στο βιογραφικό σας για να αγοράσουν.

Αν σκέφτεσαι να δημιουργήσεις τα δικά σου μαθήματα δύο είναι οι πλατφόρμες που μπορείς να τα φιλοξενήσεις και σου τις προτείνω. Διάβασε το άρθρο μου ' Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε και να πουλήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα '  και θα έχετε μια πληρη εικόνα για το τι πρεπει να κάνετε.

Το Instagram διαθέτει μια εξαιρετική πλατφόρμα για την αγορά διαφημίσεων για την προώθηση της επωνυμίας σας και των προϊόντων σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ετσι ώστε το κοινό-στόχος σας θα βλέπει εσάς και τι έχετε να του προσφέρετε.

Η πλατφόρμα διαφημίσεων Instagram μπορεί να χρησιμοποιηθεί για: Να οδηγήσει τους ανθρώπους στο διαδικτυακό σας μάθημα, να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, να  οδηγήσει τους ανθρώπους στον ιστότοπό σας και να αυξήσει τους ακόλουθούς σας.

Ένας άλλος τρόπος για να πουλήσετε στο Instagram είναι μέσω της λειτουργίας «Αγοράστε». Το κατάστημά σας είναι ένα μέρος για να πουλήσετε και να μοιραστείτε την ιστορία της επωνυμίας σας, όπου οι άνθρωποι μπορούν να περιηγηθούν σε προϊόντα και να εξερευνήσουν συλλογές. Οι συλλογές σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε το κατάστημά σας επιμελώντας προϊόντα σε θέματα, όπως νέες αφίξεις, δώρα, εποχιακές τάσεις και άλλα.

Μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε στο Instagram Shopping ρυθμίζοντας το κατάστημά σας στο Commerce Manager ή σε μια υποστηριζόμενη πλατφόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας μέσα από την εφαρμογή Instagram. Στη συνέχεια, θα συμπληρώσετε τα στοιχεία του καταστήματός σας στο Commerce Manager. Αρχικά, επιλέξτε πώς θέλετε οι πελάτες σας να ολοκληρώσουν την αγορά τους επιλέγοντας μια μέθοδο ολοκλήρωσης αγοράς. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα κανάλια πωλήσεών σας επιλέγοντας εάν θα έχετε το κατάστημά σας στο Instagram, στο Facebook ή και στα δύο. Προσθέστε προϊόντα στο κατάστημά σας συνδέοντας τον υπάρχοντα κατάλογο προϊόντων σας ή δημιουργώντας έναν νέο. Τέλος, ελέγξτε το κατάστημά σας και μετά υποβάλετέ το στο Instagram για έλεγχο!Affiliate marketing

Πρώτα απ 'όλα, ίσως αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα στο Instagram χωρίς να είστε influencer. Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένα μοντέλο διαφήμισης στο οποίο μια εταιρεία αποζημιώνει για τη δημιουργία επισκεψιμότητας ή τους οδηγούς στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Πώς λοιπόν ρυθμίζετε ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ συνεργατών στο Instagram;


Βήμα #1: 

Επιλέξτε ένα Δίκτυο Συνεργατών - και επιλέξτε αυτά που προσφέρονται μέσω ενός τρέχοντος προϊόντος, προγράμματος που ήδη χρησιμοποιείτε. Εάν το αγαπάτε ήδη, θα είναι εύκολο να μιλήσετε και να το μοιραστείτε.

Βήμα #2: 

Ορίστε τα ποσοστά προμήθειας. Αυτές οι τιμές είναι μερικές φορές τυπικές για κάθε συγκεκριμένο δίκτυο, αλλά πάντα ρωτάτε εάν υπάρχει χώρος για διαπραγμάτευση ή προώθηση.

Βήμα #3: 

 Δημιουργήστε ένα Συναρπαστικό Πρόγραμμα Συνεργατών. Δημιουργήστε και αποφασίστε πώς θα προωθήσετε και θα διαφημιστείτε. 

Βήμα #4:

Ανάλυση και προσαρμογή. Εκτελέστε το promo για λίγο και αναλύστε την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου σας, την επιθυμία του κοινού σας για την υπηρεσία του δικτύου που εκπροσωπείτε. 

Μια εταιρεία που έχει μάρκετινγκ θυγατρικών είναι το FiverrΤο Fiverr είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που λειτουργεί ως αγορά freelance υπηρεσιών. Στο Fiverr, οι άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν και να αγοράζουν διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες, όπως γραφιστική, σχεδιασμό ιστοσελίδων, μουσική παραγωγή, μετάφραση, ανάπτυξη λογισμικού, marketing, επεξεργασία βίντεο, γραφή περιεχομένου και πολλά άλλα.

Το όνομα "Fiverr" προέρχεται από το γεγονός ότι αρχικά οι υπηρεσίες προσφέρονταν με μια τιμή εκκίνησης των $5, αλλά τώρα οι πωλητές μπορούν να ορίσουν τις τιμές τους σύμφωνα με την αξία της υπηρεσίας που προσφέρουν.

Οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν στον ιστότοπο του Fiverr για να βρουν τις υπηρεσίες που χρειάζονται ή να δημιουργήσουν ένα προφίλ ως πωλητές για να προσφέρουν τις δικές τους υπηρεσίες. Οι πληρωμές και οι επικοινωνίες μεταξύ αγοραστών και πωλητών γίνονται μέσω της πλατφόρμας του Fiverr, παρέχοντας μια ασφαλή και εύκολη διαδικασία για όλα τα μέρη.

Το Fiverr έχει γίνει δημοφιλές εργαλείο για επαγγελματίες αλλά και για εκείνους που αναζητούν υπηρεσίες, προσφέροντας μια ευέλικτη και προσιτή λύση για τις ψηφιακές ανάγκες τους.

Το Fiverr έχει το δικό του πρόγραμμα συνεργασίας, γνωστό ως το Fiverr Affiliate Program. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει σε ιστοσελίδες, bloggers, επαγγελματίες του digital marketing και σε άλλους διαδικτυακούς επιχειρηματίες να κερδίζουν προμήθειες προωθώντας τις υπηρεσίες του Fiverr.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και ανοικτή για όλους. Μόλις εγγραφείτε, λαμβάνετε έναν μοναδικό σύνδεσμο αναφοράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προώθηση των υπηρεσιών του Fiverr. Όταν κάποιος χρήστης κάνει αγορά ή εγγραφή μέσω του συνδέσμου σας, κερδίζετε προμήθεια από το ποσοστό των εσόδων του Fiverr που προέρχεται από αυτήν τη συναλλαγή.

Εκτός από το Fiverr, υπάρχουν πολλά άλλα προγράμματα συνεργασίας στο διαδίκτυο που προσφέρουν τη δυνατότητα κέρδους προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα Amazon Associates, το eBay Partner Network, το ClickBank, το Commission Junction και πολλά άλλα. Η επιλογή του προγράμματος συνεργασίας εξαρτάται από το κοινό στο οποίο στοχεύετε και τις προτιμήσεις σας.

Λατρεύω το πώς ένας επιχειρηματίας μπορεί να δείξει όλες τις πτυχές της επιχείρησής του στην πλατφόρμα του instagram. Το Instagram είναι μια απίστευτα ελκυστική πλατφόρμα - και ιδανική για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να κερδίζουν χρήματα. Εάν δεν θέλετε να γίνετε influencer, αλλά θέλετε να κερδίσετε χρήματα από την άνεση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας το Instagram, ελπίζω ότι αυτές οι 3 μέθοδοι ήταν διορατικές.

Είτε θέλετε να γίνετε influencer είτε όχι σας προτείνω να μεγαλώσετε το λογαριασμό σας στο Instagram. Το ένα που μπορώ να σας προτείνω είναι να κατεβάσετε τον δωρεάν οδηγό που ετοίμασα και θα μάθετε όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά των instagrammer. Θα τον βρείτε εδώ

Σας προτείνω επίσης να ρίξετε μια ματιά στο πρόγραμμα μου ' Πως να γίνεις Instagram expert ' Είναι ένα πρόγραμμα που μετά απο την παρακολούθηση του θα μπορείτε πολύ εύκολα να μεγαλώσετε το λογαριασμό σας, να μεγαλώσετε την επιχείρηση σας, να γίνετε influencer εφόσων το επιθυμείτε ακομη και social media manager με ειδίκευση στο Instagram. Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν. Θα το βρείτε εδώ

Έλα να συνδεθούμε στο instagram

Εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις!

Θα σε δω στην κορυφή!

Life is Grand!

Υ.Γ Αν θέλεις να κατεβάσεις απο το Instagram φωτογραφίες και βίντεο δωρεάν μπορείς να επισκεφτείς το καινούριο μου website. Θα βρεις δωρεάν μαρκετινγκ εργαλεία που θα σε βοηθήσουν. Κάνε κλικ εδώ