Κερδίστε χρήματα απο το Blogging: Συμβουλές blogging για νέους bloggers

2022-03-03

Ίσως είστε νέος blogger ή ασχολείστε με το blog εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ακόμη δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να κερδίσετε τουλάχιστον 1000 ευρώ το μήνα.

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός γράφτηκε για εσάς! Είναι γεμάτος από αρχικές συμβουλές για το blogging και για να κερδίσετε χρήματα!

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον Οδηγό για αρχάριους για τη δημιουργία εσόδων από ένα νέο ιστολόγιο και ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα αμέσως!

 Οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει ένα blog! Αν ξεκινάς τώρα σίγουρα θα σε βοηθήσει το άρθρο μου Τι χρειάζεται για να φτιάξω μια ιστοσελίδα

Μπορεί κάποιος να κερδίσει χρήματα με ένα blog;

Τώρα αυτό, φίλε μου, είναι μια διαφορετική ερώτηση.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν 1000 ιστολόγια που ξεκινούν κάθε μέρα, αλλά δεν βγάζουν όλα χρήματα.

Μερικοί άνθρωποι είναι εντάξει έχοντας ένα blog για χομπυ, αλλά οι περισσότεροι το κάνουν για τα χρήματα.

Αν θέλετε να κάνετε blog για χρήματα, τότε πρέπει να το κάνετε με τον σωστό τρόπο!

Μπορεί να εκπλαγείτε αλλά μπορείτε να κερδίσετε ΠΟΛΛΑ χρήματα από το blogging!

Σωστά, μπορείτε να κάνετε ένα 7ψήφιο εισόδημα μόνο κάνοντας blogging!

Τούτου λεχθέντος, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση blogging.

Το blogging είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Όπως κάθε άλλη επιχείρηση, χρειάζεται χρόνος για να αναπτυχθεί.

Το εκπληκτικό με το blogging είναι ότι είναι η μόνη επιχείρηση που έχει τόσο μικρό κόστος εκκίνησης, αλλά δεν υπάρχουν όρια στα κέρδη!

Το blogging μπορεί να φαίνεται σαν μια αντισυμβατική επιλογή, αλλά με τη σωστή νοοτροπία και αφοσίωση, μπορείτε να πετύχετε με το ιστολόγιό σας.

Πρώτα απο όλα, εάν δεν έχετε ήδη ξεκινήσει ένα ιστολόγιο, μεταβείτε στο webnode και ξεκινήστε το δωρεάν. Σου προτείνω να δεις το βιντεο. Δείχνω ακριβώς πως θα το κατασκευάσεις.

Πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται που βγάζω εισόδημα πλήρους απασχόλησης από το blogging.

Αν είχα μια δεκάρα για όλες τις φορές που με έχουν ρωτήσει "πώς βγάζουν χρήματα οι μπλόγκερ;" τότε μάλλον δεν θα χρειαζόταν καν να κάνω blog.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με το ιστολόγιό σας.

Φυσικά, δεν θα ξεκινήσετε αμέσως να βγάζετε πολλά χρήματα, ΑΛΛΑ, εάν ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες, θα αρχίσετε να βλέπετε ένα κέρδος από το ιστολόγιό σας.

Εάν έχετε ερευνήσει πώς να κερδίσετε χρήματα από το blogging, τότε είμαι βέβαια ότι έχετε συναντήσει εκατοντάδες αναφορές εισοδήματος ιστολογίου.

Είναι τόσο εύκολο να χαθείτε στη θάλασσα όλων των αναρτήσεων !

Ίσως έχετε ακόμη χαθεί στα λόγια του SEO, του μάρκετινγκ συνεργατών και των ονομάτων αμέτρητων εφαρμογών που προτείνουν άλλοι bloggers.

Πριν ξεκινήσω το «blogging», διάβασα εκατοντάδες δημοσιεύσεις για το πώς άλλοι άνθρωποι έβγαζαν χρήματα από το blogging.

Ήταν εξαντλητικό!

Κάποιες αναρτήσεις ήταν πραγματικά χρήσιμες, άλλες ήταν χάσιμο χρόνου.

Εάν είστε νέος blogger, τότε το να διαβάζετε για τις ιστορίες επιτυχίας και τις τακτικές κερδοφορίας άλλων γνωστών blogger μπορεί να είναι αποθαρρυντικό.

Ναι, είναι εμπνευσμένα και παρακινητικά, αλλά δεν μπορείτε να συγκρίνετε ένα νέο ιστολόγιο με ένα καθιερωμένο ιστολόγιο. Έχουν ήδη υψηλότερη εξουσία τομέα, επισκεψιμότητα και οπαδούς.

Φυσικά και βγάζουν λεφτά!

Αυτό που χρειάζονται οι νέοι blogger είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για το πώς να αποκομίσουν κέρδη από ένα «νέο» ιστολόγιο. Το γράφω λοιπόν τώρα!

Εάν έχετε ήδη ξεκινήσει το ιστολόγιό σας, τότε αυτός ο οδηγός είναι για εσάς, εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε πως να ξεκινήσετε ένα blog, τότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Λοιπόν, είστε ολοκαίνουργιος blogger, ή ίσως έχετε ένα blog για λίγο καιρό αλλά δεν έχετε βγάλει χρήματα, είστε στο σωστό μέρος!

Θα σας καθοδηγήσω βήμα-βήμα για το πώς να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από το blog σας!

Εδώ είναι οι 4 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα σε ένα νέο ιστολόγιο:

1. Διαφημίσεις

2. Affiliate Marketing

3. Χορηγίες

4. Προϊόντα

Δεν είναι μυστικό ότι οι blogger κερδίζουν χρήματα με τις διαφημίσεις. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα με διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Οι εταιρεία διαφημίσεων που προτείνω για όλα τα νέα ιστολόγια είναι το Google Adsense

Δημιουργία εσόδων με το μάρκετινγκ συνεργατών

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας.

Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει συνδέσμους σε άλλα ιστολόγια για προϊόντα που προτείνουν, και αυτοί είναι σύνδεσμοι συνεργατών.

Αυτοί οι blogger πληρώνονται κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και κάνει μια αγορά.

Όταν προτείνετε προϊόντα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε, τότε οι αναγνώστες σας μπορεί να είναι πιο διατεθειμένοι να το δοκιμάσουν επίσης. Να είστε ειλικρινείς και να προτείνετε μόνο πράγματα που θα χρησιμοποιείτε.

Αυτό δημιουργεί εμπιστοσύνη στους αναγνώστες σας για να εκτιμήσουν τη γνώμη σας και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να αγοράσουν περισσότερα προϊόντα που προτείνετε στο μέλλον.

H θυγατρική εταιρεία στην οποία πρέπει να εγγραφούν όλοι οι νέοι blogger είναι η ShareASale

H ShareASale είναι δωρεάν για να κάνεις εγγραφή και θα βρει εκατοντάδες εταιρείες για να προωθήσεις τα προιόντα τους. Διαφορετικά μπορείτε να ψάξετε στη google για τυχόν άλλες εταιρείες που μπορεί να έχουν affiliate προγράμματα. Μόλις βρείτε έναν ιστότοπό, ψάξτε στην αρχική τους σελίδα για έναν σύνδεσμο για συνεργάτες και εγγραφείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε έναν σύνδεσμο, στείλτε τους email και ρωτήστε τους πώς θα μπορούσατε να είστε συνεργάτης για να προωθήσετε το προϊόν τους. 

Μια ακόμη εταιρεία απο τις πολλές που προσφέρει πρόγραμμα συνεργατων είναι το Fiverr. Θα βρεις πληροφορίες εδώΤο Fiverr έχει το δικό του πρόγραμμα συνεργασίας, γνωστό ως το Fiverr Affiliate Program. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει σε ιστοσελίδες, bloggers, επαγγελματίες του digital marketing και σε άλλους διαδικτυακούς επιχειρηματίες να κερδίζουν προμήθειες προωθώντας τις υπηρεσίες του Fiverr.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και ανοικτή για όλους. Μόλις εγγραφείτε, λαμβάνετε έναν μοναδικό σύνδεσμο αναφοράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προώθηση των υπηρεσιών του Fiverr. Όταν κάποιος χρήστης κάνει αγορά ή εγγραφή μέσω του συνδέσμου σας, κερδίζετε προμήθεια από το ποσοστό των εσόδων του Fiverr που προέρχεται από αυτήν τη συναλλαγή.

Εκτός από το Fiverr, υπάρχουν πολλά άλλα προγράμματα συνεργασίας στο διαδίκτυο που προσφέρουν τη δυνατότητα κέρδους προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα Amazon Associates, το eBay Partner Network, το ClickBank, το Commission Junction και πολλά άλλα. Η επιλογή του προγράμματος συνεργασίας εξαρτάται από το κοινό στο οποίο στοχεύετε και τις προτιμήσεις σας. Κάνε την έρευνα σου σε εταιρείες που πραγματικά αγαπάς. Κατέβασε στο κινητό σου την εφαρμογή της Revolut ή της Tap για να μπορεις να δεχεσαι τις πληρωμες απο τις εταιρειες.

Δημιουργία εσόδων με χορηγίες

Πολλοί blogger πληρώνονται καλά για να κάνουν αναρτήσεις με χορηγία. Βασικά, γράφετε μια αποκλειστική ανάρτηση στο ιστολόγιό σας ή ακόμα και μια ανάρτηση στα social media που προωθεί μια εταιρεία ή ένα προϊόν.

Μια μικρή αναζήτηση στο google για "χορηγίες ιστολογίου" μπορεί να σας οδηγήσει σε εταιρείες στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε για να κερδίσετε χορηγίες.

Εάν θέλετε να προωθήσετε μια επωνυμία, απλώς απευθυνθείτε σε αυτήν και ρωτήστε. Ποτέ δεν ξέρεις!

Μην φοβάστε, προχωρήστε!

Ο Walt Disney απορρίφθηκε 302 φορές προτού λάβει την έγκριση να χρηματοδοτήσει την Disney Corporation.

Δημιουργία εσόδων με προϊόντα

Πολλοί bloggers βγάζουν χρήματα πουλώντας τα δικά τους προϊόντα. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα που πωλούν οι bloggers είναι τα ψηφιακά προϊόντα.

Τα ψηφιακά προϊόντα είναι τόσο εύκολα επειδή δεν υπάρχει απόθεμα ή έξοδα αποστολής .

Δύο από τα πιο δημοφιλή ψηφιακά προϊόντα είναι τα eBook και τα eCourses. Εγώ τα έχω και τα δύο. Και τα δύο δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο ακούγονται. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά εύκολα. Το καλό με τα eBook είναι ότι είναι σύντομα και εύστοχα! Μπορούν εύκολα να γίνουν συνδυάζοντας πολλές αναρτήσεις που μπορεί να έχετε ήδη γράψει στο ιστολόγιό σας. Αφού αποφασίσετε τι θα γράψετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα όπως το Canva για να φτιάξετε ένα εξώφυλλο βιβλίου. Αν θέλετε να είναι λίγο πιο φανταχτερό, μπορείτε να πληρώσετε σε κάποιον 5 $ στο Fiverr.com για να σχεδιάσει το εξώφυλλο και ακόμη και μια ρεαλιστική μακέτα για εμφάνιση στον ιστότοπό σας.

Το απλό πράγμα με τα ηλεκτρονικά μαθήματα είναι ότι σας επιτρέπουν να διδάξετε σε άλλους αυτό που ήδη γνωρίζετε.

Πιστεύω ότι ΟΛΟΙ έχουν κάτι που μπορούν να διδάξουν!

Καθώς όλα γίνονται ψηφιακά, το eLearning είναι εδώ για να μείνει!

Η διαδικτυακή μάθηση έχει μεγάλη ζήτηση, κάτι που είναι υπέροχο νέο αν θέλετε να ζήσετε μοιράζοντας τα ταλέντα σας σε ένα ηλεκτρονικό μάθημα.

Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, κατευθυνθείτε στο Thinkific. Προσφέρουν ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε και να φιλοξενήσετε το ηλεκτρονικό σας μάθημα ΔΩΡΕΑΝ.

Έχουν επίσης μερικά εξαιρετικά μαθήματα για το πώς να ξεκινήσετε. Οι περισσότεροι bloggers χρησιμοποιούν το Thinkific για να φιλοξενήσουν τα ηλεκτρονικά τους μαθήματα επειδή είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη.

Άλλη πλατφόρμα για τα online μαθηματά σου είναι η Teachable Μέσα σε λίγα λεπτά, θα έχετε πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να πουλήσετε διαδικτυακά μαθήματα.

Τώρα που μιλάμε για μαθήματα να σε ενημερώσω πως το πρόγραμμα μου '' Πως να γίνεις ''Instagram expert'' εχει ξεκιν΄ησει και μπορείς να βρεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ

Ένα άλλο εύκολο στην κατασκευή ψηφιακό προϊόν που τείνουν να πουλούν οι μπλόγκερ είναι τα ebook. Τα ebook είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνουν σε ένα πρόγραμμα όπως το Canva. Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις κάποια ebook και να τα δίνεις στους αναγνώστες για να μεγαλώσεις τη λίστα των email σου. Μια λίστα με email είναι πραγματικά περιουσιακό στοιχείο. Μπορείς να συνδεθείς με τους ανθρώπους, να τους προτείνεις πράγματα να προωθήσεις τα προιόντα σου. (Αν δεν έχετε ρυθμίσει ακόμα το email σας, πηγαίνετε στο mailerLite!

Είναι οι καλύτεροι!

Μέχρι 1000 άτομα στη λίστα των email σου είναι δωρεάν. Πάνω απο 1000 εώς και 2.500 είναι 15 ευρώ το μήνα.

Άλλοι πάροχοι email χρεώνουν γελοία ποσά όταν έχετε πάνω από 1000 άτομα.

Το  mailerLite είναι εξαιρετικά εύκολο στη διαχείριση και σας βοηθά να κάνετε εύχρηστες επιλογές.

Τωρα που σου είπα για ebook εχω ετοιμάσει 2 δωρεαν για να μεγαλώσεις το instagram και το tik tok Mπορείς να τα κατεβάσεις.

Μην πέσετε ποτέ στην παγίδα να πιστεύετε ότι το blogging είναι νεκρό! Το blogging εξακολουθεί να είναι κερδοφόρο το 2022.

Φυσικά, αν δεν έχετε καν αρχίσει να γράφετε, τότε είστε στην αρχή.

Τούτου λεχθέντος οι αρχάριοι blogger έχουν ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Μπορούν να κάνουν blog για κάτι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το blogging για χρήματα, γονείς, φαγητό, ταξίδια ή ακόμα και το blogging για το blogging, μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρα πεδία.

Είναι επίσης πολύ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ.

Εάν σκοπεύετε να γράψετε blog για κάποιο από αυτά τα θέματα, τότε θα αντιμετωπίσετε έναν έντονο ανταγωνισμό.

Επιτρέψτε μου να σας πω, αυτοί οι bloggers είναι εδώ και μακροπρόθεσμα και ξέρουν τι κάνουν.

Είναι εντάξει αν θέλετε να κάνετε blog για αυτό, ΑΛΛΑ εάν μπορούσατε να κάνετε blog για κάτι διαφορετικό, τότε μπορεί να έχετε ένα πραγματικό πλεονέκτημα.

Εάν επιλέξετε μια διαφορετική θέση, τότε σας δίνει το πλεονέκτημα να κυριαρχείτε στο πεδίο.

Ξέρω κάποιον που απλώς κάνει blog για καφέ, ναι, μόνο καφέ.

Τους κατέχουν πλέον το πεδίο, η Google πιστεύει ότι είναι οι γνώστες του καφέ και τώρα είναι 7ψήφιοι blogger!

Κάθε θέμα έχει κοινό, απλά πρέπει να το βρείτε. Θυμηθείτε ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ να κερδίσετε χρήματα από το blogging! Αφήστε την προσπάθεια, την επιμονή και το να είστε διαφορετικοί να είναι τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα. 

Ένας καλός τρόπος να μεγαλώσεις το blog σου είναι το instagram. Δημιούργησα ένα πρόγραμμα το οποίο αποτελείτε απο 80 μαθήματα για να γίνεις κι εσύ Instagram Expert

Θα μάθεις πως να

1. Αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σου
2. Καθιερώσεις την επωνυμία σου
3. Μείνεις στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσεις την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσεις δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσεις τις πωλήσεις σου
7. Γινεις Influencer
8. Κάνεις προώθηση περιεχομένου
9. Γίνεις viral
10.
Μάθεις περισσότερα για τους πελάτες σου

Θα μάθεις στο δικό σου χρόνο, μέσα απο το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή να χειρίζεσαι το λογαριασμό σου στο Instagram.

Θα μάθεις τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για να πάρεις followers, να προβάλεις την επιχείρηση σου, να γίνεις influencer!

Και για να σε ευχαριστήσω που με παρακολουθείς θα σου κάνω το πρώτο μάθημα δωρεάν. Βάλε εδώ το email σου για να το παραλάβεις. 

Τώρα, πηγαίνετε να γράψετε αυτό το ιστολόγιο που βγάζει χρήματα!

Έλα να συνδεθούμε στο instagram

Υ.Γ Αν θέλεις να κατεβάσεις απο το Instagram φωτογραφίες και βίντεο δωρεάν μπορείς να επισκεφτείς το καινούριο μου website. Θα βρεις δωρεάν μαρκετινγκ εργαλεία που θα σε βοηθήσουν. Κάνε κλικ εδώ