Πως να γίνω διάσημη στο Tik Tok το 2020

2020-03-14

Αν προσπαθείς να καταλάβεις πως λειτουργεί το Τικ Τόκ, θα έχεις ήδη δει πολλά προφίλ Tik Tok που είναι διάσημα και δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί! 

Λοιπόν, είναι τρελό, ο καθένας μπορεί να γίνει διάσημος στο Tik Tok! 

Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο ή εμφάνιση. Αλλά, παρά το ότι δεν χρειάζεται τίποτα, είναι δύσκολο να γίνεις νούμερο 1.

Γιατί; 

Επειδή είναι πραγματικά μια μοναδική πλατφόρμα. 

Ενώ μπορείς να ανεβάσεις χρήσιμα πράγματα στο YouTube και να γίνεις διάσημη ή να μεταφορτώσεις μερικές εκπληκτικές εικόνες στο Instagram και να γίνεις διάσημη, το Tik Tok λειτουργεί διαφορετικά. 

Το Tik Tok είναι γεμάτο με σύντομα βίντεο (λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, συνήθως λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα) τα οποία είναι διασκεδαστικά με ηχητικά και φίλτρα του Tik Tok.

Αυτό που πραγματικά οδηγεί κάποιους στις πρώτες θέσεις είναι το πόσο ενδιαφέρον είναι τα βίντεό τους.

Λαμβάνοντας υπόψη την ουσία του τι συμβαίνει στο Tik Tok, ας δούμε λεπτομερή σημεία για το πώς μπορείς να γίνεις διάσημ στο Τικ Τοκ  το 2020.

Hashtag:

Το Tik Tok περιστρέφεται γύρω από τα challenge. 

Κάποιος αρχίζει μια πρόκληση που στη συνέχεια το κάνουν και άλλοι χρήστες του Tik Tok που ξεκινούν και αυτοί τη δικής τους έκδοσης της πρόκλησης. 

Καθώς οι τακτικοί χρήστες του Tik Tok παρακολουθούν τα βίντεο που σχετίζονται με μια πρόκληση, το βίντεό σου έχει περισσότερες πιθανότητες να ανακαλυφθεί εάν δημιουργείς βίντεο σχετικό με προκλήσεις.

Κάνε ό, τι κάνουν οι διασημοι:

Εάν μπορείς να κάνεις το ίδιο βίντεο αλλα με το δικό σου στυλ, είναι ένα νέο βίντεο στο Tik Tok. Για να κάνεις το προφίλ σου στο Tik Tok ενδιαφέρον και να κερδίσεις, κάνε ό, τι κάνουν οι διάσημοι στο Tik Tok με το δικό σου στυλ.

Επέλεξε το στυλ σου:

Για το Tik Tok, επέλεξε το δικό στυλ σου. 

Το στυλ σου στο Tik Tok θα μπορούσε να είναι βίντεο με συγχρονισμό ή βίντεο με ένα συγκεκριμένο χορό. Αλλά, χρειάζεσαι ένα θέμα για να κερδίσεις οπαδούς και να οικοδομήσεις την κοινότητά σου στην πλατφόρμα.

Ρίξε μια ματιά στο Tik Tok του διάσημου Zachking, θα δεις τα βίντεο του έχουν θέμα τη μαγεία". Έχει εκατομμύρια οπαδούς στο Tik Tok . Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι χρησιμοποιεί όλες τις δυνατότητες του Tik Tok και δημιουργεί μικρά βίντεο με μαγεία και κάνει τα βίντεο του πολύ ενδιαφέροντα.

Χρησιμοποίησε τη σελίδα "Για σας":

Η σελίδα "Για σας" του Tik Tok είναι η σελίδα που σου παρουσιάζει τα πιο πρόσφατα βιντεο που τείνουν στο Tik Tok. Ρίξε μια ματιά στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα trend hashtag για να πάρεις μια ιδέα για το πώς να δημιουργήσεις το δικό σου βίντεο. 

Όσο περισσότερο αρέσουν και σχολιάζουν το βίντεο σου, τόσο το καλύτερο. Βεβαιωσου ότι έχεις προσθέσει τα hashtag στο βίντεό σου πριν το δημοσιεύσεις.

Δημοσίευσε αστείο περιεχόμενο και χρησιμοποίησε δημοφιλή τραγούδια, hashtags, φίλτρα για να έχεις αποτέλεσμα. Θα σε βοηθήσει πολύ ένα ring light. Αν δεν ξέρει τι είναι διάβασε εδώ

Βεβαιωσου ότι έχεις δημιουργήσει περιεχόμενο με τον δικό σου τρόπο για μέγιστη δημοτικότητα.

Εγώ σου εύχομαι να το απολαύσεις ανεξαρτήτα αν γίνεις δημοφιλείς ή όχι!

Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου θα σε αγαπούν διπλά!

Για να αναπτύξεις το Τικ Τοκ σου έχω ετοιμάσει έναν δωρεάν οδηγό όπου θα μάθεις ''γιατι πρεπει να κανεις το λογαριασμο σου επαγγελματικο, πως να βρισκεις τα trend και ποιο συστημα πρεπει ν ακολουθησεις για να παρεις like και followers '' 

Θα τον βρεις εδώ

Έλα να συνδεθούμε στο instagram