Πως να στήσω μια online επιχείρηση το 2021 Αυτά είναι τα 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις

2020-11-30

Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις όταν ξεκινάς μια μικρή επιχείρηση στο διαδίκτυο. Έχω δει χιλιάδες ανθρώπους να ξεκινούν και να αναπτύσσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις κάνοντας τα εξής:

1. Βρες την κατηγορία προιόντων που θέλεις να προωθείς σύμφωνα με τα κενά της αγοράς

Οι περισσότεροι άνθρωποι που μόλις ξεκινούν κάνουν το λάθος να αναζητούν πρώτα το προϊόν και μετά ελέγχουν τον ανταγωνισμό στην αγορά. Για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σου, ξεκίνησε πρώτα με την αγορά. Το κόλπο είναι να βρεις μια ομάδα ανθρώπων που αναζητούν λύση σε ένα πρόβλημα, αλλά δεν βρίσκουν πολλά αποτελέσματα. Το Διαδίκτυο διευκολύνει αυτό το είδος έρευνας αγοράς: Επισκεψου διαδικτυακά φόρουμ για να δείς ποιες ερωτήσεις θέτουν οι άνθρωποι και ποιά προβλήματα προσπαθούν να λύσουν. Κάνε έρευνα λέξεων-κλειδιών για να βρείς λέξεις-κλειδιά που αναζητούν πολλά άτομα, αλλά δεν έχουν τόνο ανταγωνισμού με άλλους ιστότοπους. Ελέγξε τους πιθανούς ανταγωνιστές σου, επισκέπτοντας τους ιστότοπούς τους και σημειώσε τι κάνουν για να καλύψουν τη ζήτηση. Στη συνέχεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό, τι έχεις μάθει και να δημιουργήσεις ένα προϊόν για μια αγορά που υπάρχει ήδη - και να το κάνεις καλύτερα από τον ανταγωνισμό.

2. Σχεδίασε και δημιούργησε έναν εύκολο στη χρήση ιστότοπο. 

Καλά αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα! Σου έχω μιλήσει και σε άλλα άρθρα για την δύναμη του να χειρίζεσαι το website σου μονος / νη. Μπορείς να διαβάσεις εδώ γιατι πρέπει να κατασκευάσεις το website σου στην πλατφόρμα της webnode. Αλλά το πιο σημαντικό είναι οτι μπορείς να το κατασκευάσεις δωρεάν.

3. Οδήγησε κόσμο στο website σου

Η διαφήμιση με πληρωμή ανά κλικ είναι ο ευκολότερος τρόπος για την επισκεψιμότητα σε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο. Ξέρω όμως ότι ίσως δυσκολεύεσαι οικονομικά. Ξέρεις ποιος είναι ο καλύτερος και δωρεάν τρόπος για να έχεις επισκεψιμότητα; Μα φυσικά τα social media! Σου έχω τη λύση! Θα βρεις ότι χρειάζεσαι στο κανάλι μου στο youtube!

4. Χτίσε το όνομα σου Branding Name

Το όμομα μας είναι πολύ σημαντικό και ένα μεγάλο κομμάτι είναι η αισθητική του website αλλα και των social media. Χρησιμοποίησε το Stencil αν μπορείς να σχεδιάσεις μόνος / νη τα γραφικά και το logo σου, διαφορετικά επισκέψου το Fiverr. Θα βρεις  ειδικούς στο σχεδιασμό και στα γραφικά και ότι άλλο χρειαστείς. Αν πάλι χρειάζεσαι έναν ειδικό να τα αναλάβει όλα μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου

5. Μείνε σε επαφή με τους πελάτες σου μέσω email

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μετατρέψεις τους επισκέπτες σε αγοραστες. Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις τότε στο Fiverr σίγουρα θα βρεις κάποιον που μπορεί να σου χτίσεις funel - αυτοματισμούς

6. Αύξησε το εισόδημά σου μέσω πωλήσεων.

Μία από τις πιο σημαντικές στρατηγικές μάρκετινγκ Διαδικτύου είναι η ανάπτυξη της ζωής κάθε πελάτη. Τουλάχιστον το 36 τοις εκατό των ατόμων που έχουν αγοράσει από εσάς μια φορά θα αγοράσουν ξανά από εσάς, εάν τους 

α. Προσφέρετε προϊόντα που συμπληρώνουν την αρχική τους αγορά.

β. Στείλετε ηλεκτρονικά κουπόνια επιβράβευσης που μπορούν να εξαργυρώσουν στην επόμενη επίσκεψή τους.

7. Απέκτησε το τερματικό pos της SumUp

Ένας άλλος τρόπος να μην χάνεις πελάτες έστω και αν είσαι ηλεκρτονικό κατάστημα είναι να έχεις στην κατοχή σου το τερματικό pos της SumUp. Αυτό που έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές είναι πελάτες να μου τηλεφωνούν και να έρχονται στο σπίτι για να παραλάβουν τιε αγορές τους. Έχοντας το SumUp δεν χρειάζεται ο πελάτης να μπαινει στο website σου για να βρει το προιον και να κάνει την πληρωμή. Είναι μικρό, ελαφρύ και μπορεις να το έχεις πάντα μαζί σου. Είτε συμμετέχεις σε μια έκθεση, είτε κάνεις μια παρουσίαση των προιόντων σου σε φιλικο σπίτι, με το SumUp δεν θα χάσεις πελάτη. Χωρίς πάγια έξοδα, χωρις μηνιαίες χρεώσεις Θα το βρεις εδώ

Το Διαδίκτυο αλλάζει τόσο γρήγορα που ένα χρόνο στο διαδίκτυο ισούται με περίπου πέντε χρόνια στον πραγματικό κόσμο. Αλλά οι αρχές του πώς να ξεκινήσεις και να αναπτύξεις μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Εάν ξεκινάς μια μικρή επιχείρηση στο διαδίκτυο, ακολούθησε αυτήν την ακολουθία.

Αν τελικά θέλεις να ξεκινήσεις αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις το αντικείμενο, η Stavfashion εχει δημιουργήσει ένα καινούριο πρόγραμμα για την προώθησει κοσμημάτων. Θα το βρεις εδώ.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια με το instagram δες το παρακάτω βίντεο

Έστω και αν έχεις την καλύτερη επιχείρηση, αν δεν ξέρεις να την προβάλεις σωστά κανείς δεν θα σε μάθει! Αν το κοινό σου βρίσκετε στο  Instagram σε έχω καλύψει! Το πρόγραμμα μου ''Πως να γίνεις Instagram Expert'' είναι ετοιμο και μπορείν να παρακολουθήσεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ

 Online μαθήματα οπου θα μάθετε πως να

1. Αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας
2. Καθιερώσετε την επωνυμία σας
3. Μείνετε στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσετε τις πωλήσεις σας
7. Γινετε Influencer
8. Κάνετε προώθηση περιεχομένου
9. Γίνετε viral
10.
Μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας

Θα μάθετε στο δικό σας χρόνο, μέσα απο το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή σας να χειρίζεστε το λογαριασμό σας στο Instagram.

Θα μάθετε τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για να πάρετε followers, να προβάλετε την επιχείρηση σας, να γίνετε influencer!

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε στο instagram