Τα 5 κορυφαία οφέλη που μπορεί να φέρει ένα ασύρματο τερματικό pos στην επιχείρησή σου

2021-04-16

Είτε η επιχείρησή σου είναι μόνο σε μετρητά είτε ήδη δέχεται πιστωτικές κάρτες - πιθανότατα θα μπορούσες να επωφεληθείς από την εισαγωγή ενός ασύρματου τερματικού πιστωτικής κάρτας. Αυτά τα τερματικά μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις πωλήσεις, να βελτιώσεις την εξυπηρέτηση πελατών και ακόμη και να επεκτείνεις τις λειτουργίες. Αν πάλι τώρα ξεκινάς τώρα την έρευνα σου και αναρωτιέσαι ποιά είναι τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να ξεκινήσεις μια online επιχείρηση σου προτείνω να δεις εδώ

Θέλεις να μάθεις πώς; 

Σε αυτο το άρθρο θα διαβάσεις τα 5 κορυφαία οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένα τερματικό ασύρματης πιστωτικής κάρτας στην επιχείρησή σου. Σου παρουσιάζω λοιπόν το ασύρματο μηχανακι pos της SumUp

Επιτάχυνε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς

Οποιοσδήποτε καλός πωλητής γνωρίζει ότι πρέπει να χτυπήσει ενώ το σίδερο είναι ακόμη ζεστό. Αυτό σημαίνει γρήγορη εξασφάλιση μιας πώλησης. Δεν μπορείς να αφήσεις τους πελάτες σου να περιμένουν πολύ καιρό πριν πραγματοποιήσουν μια αγορά. Όταν συμβεί αυτό, ενδέχεται να αποφασίσουν ότι δεν χρειάζονται το προϊόν σου. Μπορείς εύκολα να εξαλείψεις αυτό το πρόβλημα εισάγοντας ένα τερματικό επεξεργασίας ασύρματης πιστωτικής κάρτας και να τους εξυπηρετήσεις σε περίπτωση που δεν έχουν μετρητά.

Τα εστιατόρια και οι καφετέριες μπορούν να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Οι διακομιστές που πρέπει να βιαστούν εμπρός και πίσω για να λάβουν παραγγελίες, να εκτυπώσουν λογαριασμό και να επιστρέψουν πιστωτικές κάρτες καθυστερούν τελικά τη διαδικασία πληρωμής Η χρήση του ασύρματου συστήματος POS της SumUp θα σε βοηθήσει να διεξάγεις τις διαδικασίες πιο γρήγορα.

Πραγματοποίησε πωλήσεις οπουδήποτε

Ένα ασύρματο τερματικό επεξεργασίας πιστωτικών καρτών σου δίνει την ελευθερία να πραγματοποιήσεις πληρωμές οπουδήποτε. Με άλλα λόγια, η επιχείρησή σου δεν περιορίζεται πλέον σε μία τοποθεσία. Μπορείς να επωφεληθείς από εμπορικές εκθέσεις, φορτηγά τροφίμων, αγορές αγροτών, εκθέσεις, εκδηλώσεις κοινότητας και άλλα. Μπορείς ακόμη να οργανώσεις τις δικές σου εκδηλώσεις. Οτιδήποτε από τις επαφές που έχεις καθημερινά έως τις διαφημιστικές δραστηριότητες μπορεί να είναι μια ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πωλήσεις. Τα ασύρματα συστήματα POS της SumUp σου επιτρέπουν να προσελκύσεις νέους πελάτες και να προωθήσεις την επιχείρησή σου. Θα μπορείς να επεκτείνεις τις λειτουργίες με ελάχιστο επιπλέον κόστος και χωρίς πάγια έξοδα. Είναι μικρό τόσο που χωράει ακόμη και στη τσέπη σου.

Στείλε απόδειξη πληρώμής στον πελάτη με email σε ένα λεπτό

Το να περιμένει ο πελάτης την απόδειξη του για κάτι που έχει αγοράσει είναι χάσιμο χρόνου και για εσένα αλλά και για αυτόν. Να μην αναφέρω την περίπτωση που έχει κολλήσει ο εκτυπωτής. Τι θα έλεγες αυτή τη διαδικασία να την κάνεις σε ένα λεπτό και να γλυτώσεις και χρόνο αλλά και χρήματα. Σε ένα λεπτό με το τερματικό μηχανάκι της SumUp μπορείς να αποστείλεις την απόδειξη αγοράς με email ή μήνυμα.

Απέκτησε το δικό σου website δωρεάν

Ξέρω ξέρω δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να φτιάξεις το δικό σου website μόνος σου και δωρεάν! Έτσι νόμιζα κι εγώ λίγο καιρό πριν. Με το SumUp είναι! Άν δεν με πιστεύεις δες το παρακάτω βίντεο που σου δείχνω πως να το κάνεις


Πούλησε μέσω των social media εστω και αν δεν έχεις το δικό σου website

Όλοι νομίζουν πως για να πουλήσουν στα social media πρέπει να έχουν το δικό τους website. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Με το SumUp μπορεις πολύ εύκολα να στείλεις σε κάποιο πελάτη που θα δει το προιόν σου στα social media, ενα link πληρωμής και να το αγοράσει έστω και αν βρίσκετε σε άλλη χώρα. 

Είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που χρησιμοποιώ κι εγώ στην επιχείρηση μου. Άλλωστε δεν θα σου το πρότεινα. Το κόστος αγοράς είναι πολύ μικρό δεν έχει πάγια μηνιαία έξοδα. Πληρώνεις μόνο 1,95% ανά συναλλαγή. Η εξόφληση των ποσών πληρωμής απο τους πελάτες σου γίνετε απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Είναι συμβατό με όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες και μπορείς να το συνδέσεις μέσω Bluetooth αφού είναι συμβατό με smartphone και tablet iOS / Android. Θα το βρεις εδώ  

Τώρα που είπαμε για Social Media αν το κοινό σου βρίσκετε στο Instagram να σε ενημερώσω οτι το πρόγραμμα μου ''Πως θα γίνεις Instagram Expert'' είναι έτοιμο και μπορεις να παρακολουθήσεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ

Αν θες να μάθεις πως λειτουργει το τερματικο pos της SumUp και πως μπορεις να το χρησιμοποιησεις για την επιχειρηση σου, σου προτείνω να δεις το παρακάτω βίντεο.  

Έστω και αν έχεις ήδη ένα μηχάνημα pos σε προκαλώ να κάνεις μια σύγκριση στα οφέλη.

Νομίζω αυτή η συσκευή σου λίνει τα χέρια και θα πρέπει να την μάθουν όλοι. Μοιράσου αυτό το άρθρο λοιπόν με όσους νομίζεις οτι το χρειάζονται.

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε το instagram 

Θα σε δω στην κορυφη!

Life is grand!

Υ.Γ Για περισσότερα tips οτι αφορά τα social media θα με βρεις στο youtube.