Τι pos να πάρω Ποιο pos συμφέρει το 2024

2021-05-15

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου τερματικού pos για την επιχείρησή σου. [Αν τώρα ξεκινάς την έρευνα σου για το πως να ξεκινήσεις μια επιχείρηση online σου προτείνω να δεις εδώ]

Το αρχικό κόστος καθώς και σε εξέλιξη και η χρηστικότητα πρέπει να είναι κατά νου στην επιλογή του καλύτερου τερματικού pos.

Αυτός ο οδηγός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πρέπει να αναζητήσεις σε ένα μηχάνημα πιστωτικής κάρτας, ώστε να μπορείς να λάβεις τη σωστή απόφαση.10 δυνατότητες που πρέπει να έχει το τερματικό pos

Η επιλογή του καλύτερου μηχανήματος πιστωτικών καρτών μπορεί να φαίνεται σαν μια πολύ εύκολη υπόθεση. Απλώς πρέπει να λάβει πληρωμές, σωστά; Λοιπόν, και ναι και όχι. Για να βεβαιωθείς ότι έχεις την πιο αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική τεχνολογία που δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία για τους πελάτες σου, πρέπει να σκεφτείς κάτι περισσότερο από την πληρωμή.

Είτε θέλεις να αγοράσεις το πρώτο σου μηχάνημα πιστωτικής κάρτας είτε να μεταβείς σε νέο, ακολουθούν τα 10 πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξεις κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ευχρηστία:

Σκεψου πόσο χρήσιμο είναι το μηχάνημα πιστωτικής κάρτας. Αναζήτησε ένα μηχάνημα που είναι εύκολο στη χρήση και απαιτεί ελάχιστη εκπαίδευση. Αν είναι περίπλοκο για εσένα, την ομάδα σου και τους πελάτες σου να το καταλάβετε, θα δυσκολευτείτε και θα απογοητεύσετε τους πελάτες.

Χωρίς συμβόλαια ή κρυφές χρεώσεις:

Συχνά, τα μηχανήματα πιστωτικών καρτών απαιτούν συμβόλαια για να ξεκινήσουν την επεξεργασία πληρωμών. Μπορεί να σου ζητηθεί να υπογράψεις συμβόλαια όπως μια συμφωνία λογαριασμού εμπόρου και να πληρώσεις τέλη για πράγματα όπως εφαρμογές, αντιστροφές χρέωσης, συμμόρφωση, ανάκτηση, χρηματοδοτική μίσθωση υλικού και άλλα.

Συνδέεται με οποιοδήποτε POS:

Ανεξάρτητα από το σημείο πώλησης που χρησιμοποιείς, αναζήτησε ένα τερματικό που συγχρονίζεται και ασύρματα με οποιοδήποτε POS, ώστε να αποχαιρετήσεις τη μη αυτόματη τήρηση βιβλίων και να εστιάσεις στην επιχείρησή σου.

Ασφάλεια πληρωμών και συμμόρφωση PCI:

Η παραβίαση της συμμόρφωσης PCI μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές οικονομικές κυρώσεις και αφήνει εσένα και τους πελάτες σου ευάλωτους σε δόλιες χρεώσεις. Το μηχάνημα της πιστωτικής κάρτας πρέπει να συμμορφώνεται με το PCI για την αποφυγή οικονομικών παραβάσεων και παραβιάσεων ασφάλειας.

Συμβατότητα με EMV και NFC:

Το μηχάνημα της πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να μπορεί να δέχεται οποιονδήποτε τρόπο θέλουν να πληρώνουν οι πελάτες σου. Είτε με εισαγωγή κάρτας είτε απο απόσταση, επέλεξε pos που τα κάνει όλα.

Φορητότητα:

Δεν βρίσκεσε ποτέ στο ίδιο μέρος και ούτε το τερματικό pos θα έπρεπε να είναι. Αναζητησε ένα μηχάνημα πιστωτικής κάρτας που είναι φορητό και εύκολο να μετακινηθεί, ώστε να μπορείς να λαμβάνεις πληρωμές όπου κι αν βρίσκεσαι εσύ και οι πελάτες σου.

Αξιοπιστία:

Η πληρωμή είναι η ψυχή της επιχείρησής σου, επομένως μια αξιόπιστη μηχανή πιστωτικών καρτών για την πληρωμή είναι το κλειδί για την ομαλή λειτουργία όλων. Αναζήτησε ένα μηχάνημα πιστωτικών καρτών υψηλής ποιότητας που έχει καλή βαθμολογία για αξιοπιστία, επομένως δεν χρειάζεται ποτέ να χάσεις μια πληρωμή.

Συνδεσιμότητα:

Όπου και αν είσαι και ό, τι κι αν κάνεις, είναι σημαντικό το τερματικό pos να μπορεί πραγματικά να λαμβάνει πληρωμές και να παραμένει συνδεδεμένο όταν μετακινείσαι. Προσδιόρισε εάν το τερματικό pos μπορεί να συνδεθεί μέσω Wi-Fi ή στο ιντερνετ στην επιχείρησή σου και επέλεξε ένα μηχάνημα που επεξεργάζεται ανάλογα.

Περίοδος δοκιμής και εγγύηση:

Αναζήτησε ένα σύστημα που μπορείς να δοκιμάσεις (όπως με δοκιμή 30 ημερών) και το οποίο διαθέτει εγγύηση σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα. Θα πρέπει επίσης να αναζητήσεις ένα μηχάνημα που να περιλαμβάνει υποστήριξη, οπότε αν κάτι πάει στραβά, μπορείς να λάβεις βοήθεια γρήγορα.

Δυνατότητα εκτύπωσης αποδείξεων:

Εάν είναι σημαντικό για την επιχείρησή σου, η εκτύπωση αποδείξεων είναι ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό ενός τερματικού που είναι κατάλληλο για εσένα. Ορισμένα μηχανήματα πιστωτικών καρτών διαθέτουν ενσωματωμένο εκτυπωτή, ενώ άλλα πρέπει να είναι συνδεδεμένα σε ξεχωριστό εκτυπωτή απόδειξης.

Πώς να αξιολογήσετε το κόστος

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι το κόστος. Υπάρχουν δύο κύριοι παράγοντες που καθορίζουν το κόστος του μηχανήματος της πιστωτικής κάρτας: κόστος υλικού και κόστος επεξεργασίας. Αυτά τα κόστη με τη σειρά τους θα αντικατοπτρίζουν την τιμή του μηχανήματος της πιστωτικής κάρτας.

Κόστος υλικού

Αναφέρεται επίσης ως κόστος εξοπλισμού, το κόστος υλικού περιλαμβάνει την τιμή αγοράς ή μίσθωσης του πραγματικού μηχανήματος πιστωτικής κάρτας και τυχόν πρόσθετα αξεσουάρ που μπορεί να χρειαστείς, όπως ξεχωριστό εκτυπωτή απόδειξης, σαρωτή ή φορτιστή. Είναι εύκολο να ξεχάσεις, αλλά φρόντισε να συμπεριλάβεις τα αξεσουάρ στην τελική τιμή του μηχανήματός.

Κόστος επεξεργασίας

Κάθε φορά που οι πελάτες σου κάνουν μια πληρωμή, αυτή γίνεται από διάφορα μέρη. Αυτό κοστίζει χρήματα και οι χρεώσεις ανά τύπο κάρτας και ανά συναλλαγή μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με το μηχάνημα πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείς.

Οι χρεώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν τέλη όπως τέλη εκκίνησης, τέλη δήλωσης, μηνιαία τέλη, τέλη επιστροφής χρημάτων, τέλη συμμόρφωσης με PCI, τέλη επαγγελματικής κάρτας ή χρεώσεις μίσθωσης υλικού.

Βεβαιωσου ότι γνωρίζεις πόσα θα πληρώσεις για επεξεργασία, τόσο εκ των προτέρων όσο και σε συνεχή βάση.Η καλύτερη μηχανή πιστωτικών καρτών για την επιχείρησή σου

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική. Ποιό είναι το καλύτερο μηχάνημα πιστωτικής κάρτας για την επιχείρησή σου είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις.

Το SumUp 3G είναι ο τερματικός σταθμός επόμενης γενιάς και εκτυπωτής απόδειξης που επιτρέπει στους εμπόρους να αποδεχτούν οποιαδήποτε μορφή πληρωμής και όλα αυτά σε μία συσκευή. Είναι μια σύγχρονη συσκευή βελτιστοποιημένη για εύκολες, επαγγελματικές και αξιόπιστες πληρωμές.

  • Μεταφέρετε τη δουλειά σou παντού χάρη στη φορητότητα της συσκευής  και της σύνδεσής της στο διαδίκτυο. Χωρίς ενοχλητικά καλώδια
  • Μπορείς να εκτυπώσεις αποδείξεις εν κινήσει και να έχεις το τερματικό POS φορτισμένο ανά πάσα στιγμή
  • Έχει μια κομψή βάση που σίγουρα ταιριάζει στον πάγκο σου

Απλά χρεώνεις, πατάς, εκτυπώνεις. Οι πληρωμές γίνονται ακόμη πιο ευέλικτες.

Αποδεξου πληρωμές με κάρτα και εκτύπωσε αποδείξεις όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς να χρειάζεσαι τηλέφωνο. Ποτέ μην χάσεις την ευκαιρία και δώσε στους πελάτες σου μια υπέροχη εμπειρία.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα μοντέλα σε περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει να εκτυπώνεις αποδείξεις.Θα τα βρεις εδώ


Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά. Θα βρεις περισσότερες πληροφορίες στη κεντρική ιστοσελίδα. Κάνε κλίκ εδώ.

Υ.Γ Αν θέλεις να προβάλεις την επιχείρηση σου στα social media και το κοινό σου βρίσκετε στο Instagram να σε ενημερώσω οτι το πρόγραμμα μου ''Πως να γίνεις Instagram Expert'' είναι έτοιμο και μπορείς να βρεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ

 Online μαθήματα οπου θα μάθετε πως να

1. Αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας
2. Καθιερώσετε την επωνυμία σας
3. Μείνετε στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσετε τις πωλήσεις σας
7. Γινετε Influencer
8. Κάνετε προώθηση περιεχομένου
9. Γίνετε viral
10.
Μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας

Θα μάθετε στο δικό σας χρόνο, μέσα απο το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή σας να χειρίζεστε το λογαριασμό σας στο Instagram.

Θα μάθετε τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για να πάρετε followers, να προβάλετε την επιχείρηση σας, να γίνετε influencer!

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε στο instagram

MillionaireMatch.com - the best millionaire dating site for sexy, successful singles!
MillionaireMatch.com - the best millionaire dating site for sexy, successful singles!