Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο για να κερδίσετε χρήματα το 2024 (χωρίς εμπειρία)

2022-02-19

Επιτρέψτε μου να μαντέψω, είστε εδώ επειδή ακούσατε για ανθρώπους που κερδίζουν χρήματα απο ένα ιστολόγιο , και τώρα, θέλετε να κάνετε το ίδιο; Θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο και να κερδίσετε πολλά χρήματα.

Έχω δίκιο, έτσι δεν είναι;

Καταλαβαίνω απόλυτα. Το blogging μοιάζει με ονειρεμένη δουλειά, έτσι δεν είναι;

Απλώς δημιουργείτε ένα ιστολόγιο και ξεκινάτε να γράφετε πράγματα σε αυτό. Και τότε αρχίζετε να κερδίζετε 1.000 ευρώ το μήνα.

Λοιπόν... όχι ακριβώς.

Χρειάζεται πολύς χρόνος και δουλειά για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα.

Πριν ξεκινήσετε το ιστολόγιό σας, πρέπει να ξέρετε ΓΙΑΤΙ το ξεκινάτε.

Θέλετε να κερδίσετε χρήματα με το ιστολόγιό σας και να το μετατρέψετε σε επιχείρηση ή θέλετε απλώς να έχετε ένα blog για διασκέδαση;

Εάν ασχολείστε σοβαρά με το blogging και θέλετε να κερδίσετε χρήματα, πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη.

Αν έχετε διαβάσει μία από αυτές τις αναρτήσεις «Κέρδισα 10.000 ευρώ σε έναν μήνα blogging» θα απογοητευτείτε πολύ όταν σας το πω αυτό αλλά δεν θα βγάλετε 10.000 ευρώ τον πρώτο σας μήνα, πιθανώς ούτε τα πρώτα χρόνια του blogging σας. Δεν είναι όμως αδύνατο να συμβεί.

Αλλά θα πάρει χρόνο.

Θα χρειαστεί ΠΟΛΛΗ δουλειά και προσπάθεια.

Δεν είναι εύκολο και γίνεις πλούσιος γρήγορα, το ξέρεις ετσι δεν είναι;  

Χρειάζεται σκληρή δουλειά και επιμονή.

Για να απαντήσω στην ερώτησή σας, δεν πρέπει να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο εάν δεν είστε έτοιμοι να βάλετε την εργασία.

ΑΛΛΑ αν θέλετε να δουλέψετε σκληρά και να μάθετε, θα πρέπει 100% να ξεκινήσετε ένα blog το οποίο θα αποδώσει!

Απλά όχι αμέσως.

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να αποκτήσετε το δικό σας blog. Ίσως να σκέφτεστε, γιατί να θέλω να πληρώσω για ένα blog που φιλοξενείται μόνο του όταν υπάρχουν πολλές δωρεάν πλατφόρμες διαθέσιμες;

Και ειλικρινά, αυτή είναι μια μεγάλη ερώτηση.

Αλλά αν είστε σοβαροί με το blogging και θέλετε να το μετατρέψετε σε επιχείρηση μια μέρα, πρέπει να το αντιμετωπίσετε σαν επιχείρηση από την αρχή και να επενδύσετε σε αυτό!

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα blog για να κερδίσετε χρήματα, πρέπει να έχετε κατά νου ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσετε χρήματα σε μια δωρεάν πλατφόρμα ιστολογίου.

Τα περισσότερα από αυτά δεν σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έσοδα από το blog σας (ή αν το κάνουν, είναι πολύ περιορισμένο).

Ένα άλλο πράγμα είναι ότι, έχοντας το δικό σας blog, λέτε στις εταιρείες ότι ασχολείστε σοβαρά με το blogging.

Είναι πιο πιθανό να σας πάρουν στα σοβαρά και να θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας εάν δουν ότι είστε σοβαροί με το blog σας.

Εντάξει, τώρα που ξέρετε γιατί πρέπει να επενδύσετε, ήρθε η ώρα να σας δείξω πώς να το ρυθμίσετε. (υπόδειξη - είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζετε 😉 )


Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο για να κερδίσετε χρήματα

1. Αποφασίστε το κοινό στόχο

Πρώτα, πρέπει να επιλέξετε ποιό θα είναι το κοινό στόχος για το blog σας.

Τι είναι το κοινό στόχος; ...μπορεί να ρωτήσετε.

Είναι ένα τμήμα μέσα σε μια αγορά που στοχεύει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Που σημαίνει ότι, αντί να γράφετε ένα blog για τα πάντα και για όλους, πρέπει να βρείτε ένα πράγμα για να γράψετε.

Πρέπει να γράψετε για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Πρέπει να καταλάβετε για ποιον θέλετε να γράψετε πρώτα και μετά να δείτε για το τι θα γράψετε.

Πρέπει να ορίσετε τον ιδανικό αναγνώστη σας (το άτομο για το οποίο θέλετε να γράψετε) και στη συνέχεια να μάθετε ποια είναι τα ενδιαφέροντά του, ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα και οι αγώνες του. Γράψτε περιεχόμενο που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν αυτά τα πράγματα.

Γιατί πρέπει να το κάνετε.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να κολλήσετε, αλλά θα αναφέρω μερικούς που είναι πιο σημαντικοί.

Πρώτον, είναι απίστευτα σημαντικό για το SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης).

Βλέπετε, όταν γράφετε για ένα θέμα στο blog σας, η Google σας βλέπει ως «ειδικό» σε αυτόν τον τομέα, επομένως, θα εμφανίζει τις αναρτήσεις σας υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Δεύτερον, σκεφτείτε τους αναγνώστες σας.

Αν κάποιος έρθει στο blog σας για να διαβάσει μια συνταγή για ψωμί και δει ότι έχετε επίσης δημοσιεύσεις σχετικά με την κηπουρική ή τα παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο, απλώς θα δει αυτή τη συνταγή και θα φύγει.

Πιθανότατα δεν θα επιστρέψουν ποτέ ξανά ή δεν θα σκεφτούν ξανά το ιστολόγιό σας καθώς δεν ενδιαφέρονται για τα άλλα θέματα.

Γιατί να επιστρέψουν σε ένα ιστολόγιο όπου 1 στα 10 άρθρα είναι κάτι που δεν τους ενδιαφέρει;

Από την άλλη πλευρά, αν δουν ότι έχετε επίσης μια συνταγή μαγειρικής ή για μπισκότα σοκολάτας, θα ψάξουν στο blog σας για να δουν τι άλλες συνταγές έχετε.

Μπορεί ακόμη και να σας ακολουθήσουν ή να εγγραφούν στη λίστα email σας.

Εκεί είναι χρήσιμο το κοινό στόχος!

Όταν γράφετε για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν στο ιστολόγιό σας και να το ακολουθήσουν, καθώς γνωρίζουν ότι οι αναρτήσεις σας είναι σχετικές με αυτούς.

Επίσης χρήσιμο για εσάς, καθώς διευκολύνει τη δημιουργία περιεχομένου.

Όταν γράφετε για πολλά διαφορετικά θέματα και δεν έχετε περιορισμούς, μπορεί να μπερδευτείτε. Όταν έχετε πολλές διαφορετικές επιλογές, είναι δύσκολο να αποφασίσετε για μία.

Όταν επιλέγετε το κοινό στόχο, είναι σημαντικό να μην είναι πολύ μικρό, καθώς μπορεί να καταλήξετε να μην έχετε αρκετά πράγματα για να γράψετε.

Γι' αυτό αναρωτηθείτε αν είναι κάτι για το οποίο δεν θα ξεμείνετε από πράγματα για να γράψετε.

2. Επιλέξτε ένα όνομα για το blog σας 

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε ένα όνομα για το blog σας.

Όταν επιλέγετε ένα όνομα, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας μερικά πράγματα. Θέλετε να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο (κανείς δεν θα θυμάται ένα όνομα ιστολογίου 10 λέξεων), κάτι που είναι πιασάρικο και εύκολο να το θυμάστε. Εάν έχετε κολλήσει και δεν έχετε ιδέα πώς να ονομάσετε το ιστολόγιό σας, μην πανικοβληθείτε , έρχομαι να σας σώσω. Εδώ είναι μια εξαιρετικά απλή και αποτελεσματική μέθοδος που χρησιμοποίησα για να βρω το όνομα του ιστολογίου μου. Ετοιμος?

Πάρτε ένα στυλό και ένα κομμάτι χαρτί και σχεδιάστε έναν χάρτη μυαλού. Καταγράψτε διαφορετικές λέξεις-κλειδιά. Γράψτε τα θέματα για τα οποία θα γράψετε, μερικές πληροφορίες για τον εαυτό σας, όπως το όνομά σας, την ηλικία σας, μια λέξη που σας περιγράφει καλύτερα, κ.λπ. Αφού γράψετε μερικές λέξεις-κλειδιά, αρχίστε να παίζετε με τις λέξεις για να δείτε τι μπορείτε να βρείτε.

Εάν δεν είστε λάτρης της σχεδίασης σε χαρτί, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν χάρτη μυαλού στο Canva. Έχουν τόσα πολλά προκατασκευασμένα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να δημιουργήσετε τα δικά σας. Επίσης αν θέλετε ένα πολύ οικονομικό αλλά απο επαγγελματία γραφίστα logo για την ιστοσελίδα σας, σας προτείνω το Fiverr

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα μπορούσε να επιλέξει να πάρει ένα λογότυπο από το Fiverr:

  1. Οικονομικότητα: Στο Fiverr, μπορείς να βρεις λογότυπα σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς οι σχεδιαστές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε διαφορετικά επίπεδα τιμών, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

  2. Ποικιλία: Στο Fiverr, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδιαστών από διαφορετικές χώρες με διαφορετικά στυλ, οπότε μπορείς να βρεις κάποιον που ταιριάζει με τις προτιμήσεις και το στυλ της επιχείρησής σου.

  3. Γρήγορη παράδοση: Πολλοί σχεδιαστές στο Fiverr προσφέρουν γρήγορες παραδόσεις, οπότε μπορείς να έχεις το λογότυπό σου σε λίγες μόλις ημέρες.

  4. Προσαρμογή: Οι σχεδιαστές στο Fiverr είναι συνήθως ευέλικτοι και πρόθυμοι να προσαρμόσουν το σχέδιο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.

Παρ' όλα αυτά, πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι η ποιότητα μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον σχεδιαστή που επιλέγεις, οπότε είναι σημαντικό να εξετάσεις το πορτφόλιο τους και τις κριτικές των προηγούμενων πελατών πριν κάνεις την επιλογή σου.

Αφού καταλήξετε σε ένα όνομα, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ληφθεί.

3. Επιλέξτε έναν πάροχο φιλοξενίας Ιστού

Ένας πάροχος φιλοξενίας Ιστού είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε έναν ιστότοπο στο Διαδίκτυο. Βασικά σας νοικιάζουν χώρο αποθήκευσης στο Διαδίκτυο όπου αποθηκεύονται όλα τα αρχεία, οι πληροφορίες και τα δεδομένα σας.

Ο πάροχος φιλοξενίας που θα συνιστούσα σε κάθε αρχάριο blogger είναι της webnode.

Η webnode είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και εύκολη στη χρήση και επίσης έχει φιλική υποστήριξη στη γλώσσα μας δηλαδή στα ελληνικά. Γι' αυτό πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για αρχάριους (η ρύθμισή του διαρκεί κυριολεκτικά μερικά μόνο κλικ).

Ένα άλλο πράγμα που το κάνει τέλειο για αρχάριους είναι η τιμή του. Τα πακέτα φιλοξενίας ιστοτόπων τους ξεκινούν από μόνο 5,50 ευρώ/μήνα, τα οποία είναι εξαιρετικά προσιτά (και πολύ φθηνότερα από άλλους οικοδεσπότες).

Παίρνετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα με την αγορά σας και πολλά άλλα πράγματα.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε τη Webnode

Λαμβάνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα.

Λαμβάνετε ένα δωρεάν email.

Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή.

Είναι αξιόπιστη.

Η υποστήριξη πελατών είναι χρήσιμη και γρήγορη.

Το σύστημά διατίθεται σε 24 διαφορετικές γλώσσες, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας στη γλώσσα με την οποία αισθάνεστε άνετα. Ναι και στα ελληνικά.

Χάρη στα ενσωματωμένα εργαλεία SEO, οι πελάτες σας δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να σας βρουν στο διαδίκτυο. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα από οποιαδήποτε συσκευή. 

Όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργούνται μέσω της Webnode έχουν ενεργοποιημένο το SSL και χρησιμοποιούν HTTPS για ασφαλή περιήγηση. 

Μοντέρνα templates. Τα templates σχεδιάζονται σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις. Όλα έχουν μια ξεκάθαρη δομή που βοηθά τους επισκέπτες σας να περιηγούνται και να βρίσκουν κάθε πληροφορία εύκολα.

Δωρεάν επαγγελματικές φωτογραφίες. Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά στυλ της συλλογής φωτογραφιών και παρουσιάστε τις εικόνες σας. Μπορείτε να τις προσθέσετε ως φόντο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο επιθυμείτε.

Εγγραφή μελών. Περιορίστε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να κλειδώσετε επιλεγμένες σελίδες ή όλη την ιστοσελίδα σας, απαιτώντας εγγραφή. Οι επισκέπτες σας θα βλέπουν τη φόρμα εγγραφής και εισόδου στη σελίδα.

4.Πώς να ρυθμίσετε το Webnode

Η ρύθμιση του είναι εξαιρετικά γρήγορη και απλή. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά.

Απλώς πηγαίνετε στην αρχική τους σελίδα και κάνετε κλικ στο "Έναρξη".

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε ένα temblate για το blog σας.

Θα λάβετε μια λίστα με θέματα και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση σε διάφορες κατηγορίες όπως ιστολόγιο, φαγητό και ποτά, ειδήσεις κ.λπ. και επιλέξτε ένα θέμα που σας αρέσει περισσότερο.

5. Ρύθμιση σημαντικών σελίδων

Ηρθε η ώρα να δημιουργήσετε μερικές σελίδες.

Υπάρχουν κάποιες σελίδες που πρέπει να έχει κάθε blog.

Αυτές είναι

σχετικά με τη σελίδα

σελίδα επικοινωνίας

νομικές σελίδες

Για τη σελίδα σας σχετικά, γράψτε μερικές παραγράφους λέγοντας στους αναγνώστες σας ποιοι είστε και τι είναι το ιστολόγιό σας.

Στη σελίδα επικοινωνίας σας, γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όπου οι άλλοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας ή να προσθέσουν μια φόρμα επικοινωνίας.

Η πολιτική απορρήτου είναι μια δήλωση που ενημερώνει τους αναγνώστες σας για όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγετε από αυτούς.

Και πιστέψτε με, ΘΑ συλλέγετε τα προσωπικά τους δεδομένα ακόμα κι αν δεν το γνωρίζετε (π.χ. μέσω του Google Analytics ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάποιου όταν αφήνει ένα σχόλιο στο ιστολόγιό σας).

Γι' αυτό πρέπει να προσθέσετε μια πολιτική απορρήτου στο ιστολόγιό σας ΠΡΙΝ το ξεκινήσετε.

6. Γράψτε κάποιο περιεχόμενο

Τώρα που το blog σας έχει τελειώσει και έχετε τις νόμιμες σελίδες σας, ήρθε η ώρα να γράψετε μερικές αναρτήσεις.

Σχεδιάστε και γράψτε τουλάχιστον 5 διαφορετικές αναρτήσεις που θα αναρτηθούν όταν ο ιστότοπός σας δημοσιοποιηθεί.

Γράψτε 5 δημοσιεύσεις που αντιπροσωπεύουν καλύτερα εσάς και τον ιστότοπό σας για να δείξετε στους ανθρώπους τι μπορούν να περιμένουν από εσάς.

Πάρτε το χρόνο σας γράφοντας αυτά τα άρθρα, κάντε τα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Το να αφήνετε μια καλή πρώτη εντύπωση είναι το κλειδί για την επιτυχία, θέλετε να κάνετε τους ανθρώπους να θέλουν να επιστρέψουν, θέλετε να τους κάνετε να θέλουν περισσότερα.

Και πώς το κάνετε αυτό;

Με υπέροχες αναρτήσεις!

Γιατί το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!

7. Κάνετε το blog σας δημόσιο

Μπορείτε να κατασκευάσετε δωρεάν το blog σας και απλά όταν θα αποφασίσετε οτι είστε έτοιμοι και θέλετε να το κάνετε δημόσιο, τότε μόνο θα πληρώστε για την φιλοξενία.

Εκεί μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και να κάνετε κλικ στο «Επιλογή».

Το σχέδιο που πήρα είναι το Standart, αλλλα εσείς μπορείτε να επιλέξετε το Mini το οποίο είναι τέλειο για bloggers, καθώς είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Πώς μπορώ να αποκτήσω επισκεψιμότητα στο νέο μου blog;

Δημιουργήσατε το blog σας και το κάνατε δημόσιο. Και τώρα τι? Πώς προσελκύετε τους ανθρώπους στο ιστολόγιό σας; 

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα είναι:

Pinterest

SEO

Instagram

Και τώρα που σου μίλησα για το Instagram να σε ενημερώσω οτι το πρόγραμμα μου ''Πως να γίνεις Instagram Expert'' είναι έτοιμο Θα μάθεις πως να

1. Αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα της μάρκας σου
2. Καθιερώσεις την επωνυμία σου
3. Μείνεις στο μυαλό των ανθρώπων
4. Αυξήσεις την επισκεψιμότητα του ιστότοπου
5. Δημιουργήσεις δυνητικούς πελάτες
6. Αυξήσεις τις πωλήσεις σου
7. Γινεις Influencer
8. Κάνεις προώθηση περιεχομένου
9. Γίνεις viral
10.
Μάθεις περισσότερα για τους πελάτες σου

Θα μάθετε στο δικό σου χρόνο, μέσα απο το κινητό, το τάμπλετ, τον υπολογιστή να χειρίζεσαι το λογαριασμό σου στο Instagram.

Θα μάθεις τις καλύτερες στρατηγικές και πρακτικές για να πάρεις followers, να προβάλεις την επιχείρηση σου, να γίνεις influencer!

Μπορείς να δεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ

Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να προσελκύσετε άτομα στο ιστολόγιό σας όπως το Facebook, το email marketing κ.λπ., αλλά το Pinterest και το SEO είναι οι καλύτεροι.

Μάθετε πρώτα το Pinterest και το SEO και μετά μπορείτε να πειραματιστείτε με άλλα πράγματα.

Το Pinterest είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την προώθηση του blog σας. Απλά δημιουργήστε όμορφες εικόνες στον canva και καρφιτσώστε τες στο Pinterest αλλα το πιο σημαντικό είναι να βάλετε το λινκ που θα οδηγεί στο άρθρο σας.

Το επόμενο πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσετε είναι το Search Engine Optimization (SEO).

Χρειάζονται περίπου 6 μήνες για να αρχίσει ένα νέο ιστολόγιο να βλέπει οργανική επισκεψιμότητα, γι' αυτό θέλετε να αρχίσετε να εργάζεστε στο SEO σας το συντομότερο δυνατό.

Η οργανική κυκλοφορία είναι τόσο σημαντική και πολύτιμη και είναι κάτι στο οποίο πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε από την πρώτη μέρα.

Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να μαθαίνετε για το SEO και να βελτιστοποιείτε τις αναρτήσεις σας τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα.

Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα Blogging ως αρχάριος

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με ένα blog. Το καλύτερο για να ξεκινήσετε είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών. [ affiliate marketing ]

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι η διαδικασία απόκτησης χρημάτων μέσω της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες.

Βρίσκετε προϊόντα και υπηρεσίες για τις οποίες θέλετε να μιλήσετε και να εφαρμόσετε στα προγράμματα συνεργατών τους.

Όταν γίνεστε αποδεκτοί σε ένα πρόγραμμα συνεργατών, λαμβάνετε έναν μοναδικό σύνδεσμο παρακολούθησης. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο στο ιστολόγιό σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και αγοράζει κάτι, λαμβάνετε προμήθεια.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο μάρκετινγκ συνεργατών είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεστε 1000 προβολές σελίδας ή ακόλουθους για να μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα.

Μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα με χαμηλή επισκεψιμότητα εάν το κάνετε σωστά.

Μια εταιρεία απο τις πολλές που προσφέρει πρόγραμμα συνεργατών είναι το Fiverr. Θα βρεις πληροφορίες εδώ. Το Fiverr έχει το δικό του πρόγραμμα συνεργασίας, γνωστό ως το Fiverr Affiliate Program. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει σε ιστοσελίδες, bloggers, επαγγελματίες του digital marketing και σε άλλους διαδικτυακούς επιχειρηματίες να κερδίζουν προμήθειες προωθώντας τις υπηρεσίες του Fiverr.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και ανοικτή για όλους. Μόλις εγγραφείτε, λαμβάνετε έναν μοναδικό σύνδεσμο αναφοράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προώθηση των υπηρεσιών του Fiverr. Όταν κάποιος χρήστης κάνει αγορά ή εγγραφή μέσω του συνδέσμου σας, κερδίζετε προμήθεια από το ποσοστό των εσόδων του Fiverr που προέρχεται από αυτήν τη συναλλαγή.

Εκτός από το Fiverr, υπάρχουν πολλά άλλα προγράμματα συνεργασίας στο διαδίκτυο που προσφέρουν τη δυνατότητα κέρδους προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα Amazon Associates, το eBay Partner Network, το ClickBank, το Commission Junction και πολλά άλλα. Η επιλογή του προγράμματος συνεργασίας εξαρτάται από το κοινό στο οποίο στοχεύετε και τις προτιμήσεις σας. Κάνε την έρευνα σου σε εταιρείες που πραγματικά αγαπάς.

Άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα κάνοντας Blogging το 2024

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ο καλύτερος τρόπος, αλλά δεν είναι ο μόνος.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα από το blogging μέσω αναρτήσεων με χορηγία. Μια χορηγούμενη ανάρτηση είναι μια ανάρτηση που δημιουργείται σε συνεργασία με μια εταιρεία. Μια εταιρεία σας πληρώνει για να γράψετε για αυτήν ή για τα προϊόντα/υπηρεσίες της.

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα είναι να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα. Μπορείτε να δημιουργήσετε φυσικά ή ψηφιακά προϊόντα και να τα πουλήσετε στο ιστολόγιό σας.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε κάποια επιπλέον μετρητά προσφέροντας υπηρεσίες όπως καθοδήγηση, συγγραφή, υπηρεσίες εικονικού βοηθού κ.λπ. Η ύπαρξη ενός ιστολογίου μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε τη δουλειά σας και να αποκτήσετε πελάτες.

Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή της Revolut ή της Tap για να μπορειτε να δεχεστε τις πληρωμες απο τις εταιρειες.

Τελικές σκέψεις

Ορίστε, έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε ένα blog το 2024!

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, σωστά; Τι γίνετε όμως με την προ΄ώθηση των άρθρων σας και την επισκεψημότητα του blog σας; Σας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο μου Πώς να προωθήσετε τη δημοσίευση του ιστολογίου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ελπίζω πραγματικά να βρήκατε αυτή την ανάρτηση χρήσιμη και εύκολη στην παρακολούθηση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια για την έναρξη του ιστολογίου σας, είμαι εδώ για εσάς!

Έλα να συνδεθούμε στο instagram

Θα σε δω στην κορυφή!

Life is Grand!

Υ.Γ Αν θέλεις να προωθήσεις το blog σου στα social media να σε ενημερώσω οτι θα με βρεις και στο youtube.Το κανάλι μου μιλάει για το πως μπορεις να προβληθείς στο instagram στο tik tok, στο pinterest οπότε πιστεύω οτι θα με χρειαστείς. Θα βρεις το κανάλι μου εδώ