Ιδέες για επιχειρήσεις που μπορώ να ανοίξω με μικρό κεφάλαιο το 2024

2021-02-09

Αναρωτιέσαι τι επιχείρηση μπορείς να ξεκινήσεις με μικρό κεφάλαιο το 2024 Διαβασε εδώ το νέο μου άρθρο για το τι επιχειρηση να ανοίξεις το 2024.

Ξέρεις οτι η μόνη επιλογή που μπορεί να σε σώσει από το ωράριο του 9 - 5 είναι να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση και να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου.

Το καλό της υπόθεσης με την έναρξη είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλη τη δημιουργικότητά σου και να είσαι παραγωγική /ος.

Αν και οι περισσότεροι από εμάς βαρεθήκαμε με τις συνήθεις δουλειές και θέλουμε να ξεκινήσουμε μια επιχείρηση, υπάρχουν αρκετές σκέψεις στο μυαλό μας που μας εμποδίζουν να εφαρμόσουμε την ιδέα μας.

Μερικές από αυτές τις σκέψεις που ισως σε εμποδίζουν να ξεκινήσεις μια επιχείρηση είναι συνήθως έλλειψη κινήτρων, χωρίς χρόνο, έλλειψη καλής ιδέας ή δεν έχουμε χρήματα. Μεταξύ αυτών των προβλημάτων αυτό που σε ανησυχεί πολύ, ενώ θέλεις να ξεκινήσεις μια επιχείρηση είναι η έλλειψη χρημάτων.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρειάζονται χρήματα για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν προχωρούν λόγω αυτού, παρά το ότι διαθέτουν όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Δεν είναι καλή δικαιολογία.

Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια online επιχείρηση και θέλεις να μάθεις ποιά είναι τα βασικά βήματα σου προτείνω να δεις εδώΥπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, όπως δάνεια, επιχορηγήσεις και άλλες ενέργειες συγκέντρωσης χρημάτων, όπως το crowdfunding που μπορούν να σε βοηθήσουν να συγκεντρώσεις την απαιτούμενη επένδυση. Πάνω απ 'όλα, υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που μπορείς να ξεκινήσεις χωρίς μετρητά.

Σε αυτό το άρθρο, θα σου δώσω μια λίστα και θα σου εξηγήσω με ακρίβεια ορισμένες από τις επιχειρήσεις που μπορείς να ξεκινήσεις με πολύ λίγα χρήματα.

Αν και οι επιχειρηματικές ιδέες που πρόκειται να σου δώσω μπορούν να ξεκινήσουν χωρίς χρήματα, υπάρχουν μερικά πιο σημαντικά πράγματα, όπως ο σχεδιασμός, η επιχειρηματική άδεια, ένα όνομα τομέα, ένας ιστότοπος, το μάρκετινγκ, ο εξοπλισμός και το προϊόν που απαιτούνται για οποιαδήποτε κοινή επιχείρηση .

Θα σου παρουσιάσω μια λίστα επιχειρηματικών ιδεών που δεν σε επιβαρύνουν σημαντικά τους παραπάνω τομείς.

Οι ιδέες που αναφέρονται παρακάτω είναι νόμιμες και εύκολες για οποιονδήποτε να ξεκινήσει. Επέλεξε την καλύτερη για εσένα!1. Ανεξάρτητος συγγραφέας:

Το να γίνεις ανεξάρτητος συγγραφέας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση χωρίς χρήματα. Απλά πρέπει να είσαι παθιασμένη / ος με το γράψιμο.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους συγγραφείς στο Διαδίκτυο να πουλήσουν τα άρθρα και τα βιβλία τους.

Αν σου αρέσει να γράφεις τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δεξιότητές σου για να κερδίσεις χρήματα. Η ζήτηση είναι πολύ υψηλή για τους συγγραφείς και μπορείς να ξεκινήσεις αυτήν την επιχείρηση χωρίς να επενδύσεις ούτε ένα ευρώ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις το χρόνο σου και να εργαστείς με πάθος.

Μια απο τις διαδικτυακές πλατφόρμες από όπου μπορείς να βρείς πελάτες είναι η Fiverr. Μπορείς να συμμετάσχεις ελεύθερα και να αρχίσεις να εργάζεσαι ως ανεξάρτητος /η συγγραφέας. Κάνε την εγγραφή σου σήμερα και καλή τύχη με τα κέρδη σου.

2. Social Media Influencer :

Είσαι συχνά ενεργός / ή σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το Pinterest, το Tik Tok; Έχεις καλό αριθμό οπαδών σε αυτές τις πλατφόρμες; Στη συνέχεια, μπορείς να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα από αυτές τις πλατφόρμες.

Το να έχεις αρκετούς οπαδούς δεν αρκεί για να ξεκινήσεις τη δουλειά. Πρέπει να έχεις και να διατηρείς μια καλή προσωπική σχέση στο διαδίκτυο μαζί τους. Για να το πούμε ξεκάθαρα, πρέπει να μπορείς να επηρεάσεις με τις δημοσιεύσεις και τις ιδέες σου.
Εάν είσαι σε θέση να τα κάνεις όλα αυτά, τότε μπορείς να γίνεις κατάλληλος Influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι επωνυμίες λατρεύουν να συνεργάζονται με αυτούς τους παράγοντες επιρροής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια τάση και να ενθαρρύνουν τους οπαδούς τους να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα.
Έτσι, εάν έχεις τη δυνατότητα να προσελκύσεις την κίνηση προς οποιοδήποτε συγκεκριμένο πράγμα, τότε σίγουρα μπορείς να κάνεις πολλές προωθημένες προσφορές για κορυφαίες μάρκες.
Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κερδίσεις χρήματα χωρίς καμία επένδυση μέσω των κοινωνικών μέσων. Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα να ξεκινήσεις μια επιχείρηση χωρίς χρήματα. 

Κατέβασε στο κινητό σου την εφαρμογή της Revolut ή της Tap για να μπορεις να δεχεσαι τις πληρωμες απο τις εταιρειες,


Αν ξεκινάς τώρα και έχεις απογοητευτεί λίγο γιατι δεν ξέρεις πως να πάρεις followers, δεν ξέρεις πως να προσεγγίσεις μεγάλα Brand, μη σκας! Σε έχω καλύψει. Δημιούργησα τα καλύτερα online μαθήματα που θα σου μάθουν πως να γίνεις micro influencer.


Θα μάθεις :

 1. Πως να κάνεις βελτιστοποίηση του Instagram προφίλ σου ώστε να μεγαλώσεις την επωνυμία σου και να μετατρέψεις τους ακολούθους σου σε πελάτες που πληρώνουν.
 2. Πως θα προσελκύσεις 10.000 πραγματικούς στοχευμένους ακολούθους στο λογαριασμό σου στο Instagram.
 3. Πως να σκέφτεσαι σαν επαγγελματίας και πως να χτίσεις ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκειο. Θα δημιουργήσεις το δικό σας media kit και θα μάθεις πως να το μοιράζεστε με ασφάλεια. 
 4. Πως να γράφεις κείμενα στις εταιρείες και να κλείνεις τις καλύτερες συμφωνίες
 5. Θα ανακαλύψεις τις 23 καλύτερες εταιρείες που θα σε φέρουν σε επαφή με τα μεγαλύτερα brand name. 
 6. Πως να τιμολογείς τη δουλεία σου και να μην εργάζεσεαι δωρεάν.
 7. Και όλα αυτά με την μεγαλύτερη έκπτωση που έγινε ποτέ! Μάθε περισσότερα εδώ 


3. Social Media Manager:

Το να γίνεις διαχειριστής κοινωνικών μέσων είναι ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση χωρίς χρήματα. Εάν έχεις καλές δεξιότητες διαχείρισης και εάν είσαι εξοικειωμένη / ος με όλες τις τελευταίες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, τότε αυτή η δουλειά είναι για εσένα.

Εάν θέλεις να διαχειριστείς προφίλ κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Pinterest, το Twitter, το Instagram, το Τικ Τοκ κ.λπ., τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δεξιότητές σου για να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση ως διαχειριστής κοινωνικών μέσων.

Πολλοί ιδιοκτήτες ιστολογίων και επιχειρήσεων που είναι απασχολημένοι με τα έργα τους προσλαμβάνουν τώρα διαχειριστές κοινωνικών μέσων για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν τους οπαδούς τους αφοσιωμένους.

Οι άνθρωποι που αγαπούν να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να κερδίσουν χρήματα χρησιμοποιώντας αυτόν τον τρόπο.

Καλό είναι να δημιουργήσεις έναν ιστότοπο για να αναφέρεις τις υπηρεσίες σου. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις ένα χαρτοφυλάκιο χρησιμοποιώντας τη Webnode και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος.

Μόλις ολοκληρώσεις τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου σου, μπορείς να προωθήσεις τις υπηρεσίες σου.4. Πώληση Γραφικών Σχεδίων:

Η δημιουργικότητα δεν έχει αντίπαλο. Εάν είσαι δημιουργική / ος, μπορείς να κερδίσεις ξεκινώντας την επιχείρησή σου ως σχεδιαστής γραφικών.

Ο σχεδιασμός γραφικών έχει πολύ υψηλή ζήτηση. Οι περισσότερες εταιρείες προσλαμβάνουν άτομα που μπορούν να παρέχουν δημιουργικά έργα γραφικών.

Τα περισσότερα άτομα με ιστολόγια και επιχειρήσεις χρειάζονται υπηρεσίες γραφιστικής για τις επιχειρηματικές τους προσφορές. Επομένως, αν έχεις καλές δεξιότητες σχεδιασμού γραφικών τότε, μπορείς να κερδίσεις χρήματα.

Αυτή η δουλειά χρειάζεται κάποιες δεξιότητες και προηγούμενη εμπειρία, αλλά δεν είναι δύσκολο να μάθετε αν θέλετε να ξεκινήσετε.

Δεύτερον, πρέπει να δημιουργήσεις ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας σου και να λάβεις μερικές μαρτυρίες από άτομα που αγόρασαν τις υπηρεσίες σου.

Στη συνέχεια, ξεκιίνα να προωθείς τις υπηρεσίες σου σε πλατφόρμες όπως το Fiverr που παρέχουν ανεξάρτητες θέσεις εργασίας και σε προφίλ κοινωνικών μέσων για να λάβεις περισσότερες προσφορές.5. Σχεδιασμός σε μπλουζάκια :

Είσαι καλός / ή στο σχεδιασμό; Έχεις καλές καλλιτεχνικές δεξιότητες;

Στη συνέχεια, μπορείς να κερδίσεις χρήματα δημιουργώντας και ανεβάζοντας τα σχέδιά σου για εκτύπωση.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την εκτύπωση και τη διαδικασία αποστολής, η εταιρεία θα κάνει αυτά τα πράγματα για εσένα όταν παραλάβει τις παραγγελίες για τα σχέδιά σου. Μια εταιρεία με την οποία μπορείς να ξεκινήσεις τελείως δωρεάν είναι η Redbubble

Η εταιρεία Θα μοιραστεί επίσης τα κέρδη μαζί σου. Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους και καλύτερους τρόπους για να κερδίσεις χρήματα.

Μια απο τις πλατφόρμες που μπορείς να δημιουργήσεις σχέδια είναι η Stencil. 6. Κανάλι YouTube:

Το κανάλι στο YouTube είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξερευνήσεις το πάθος σου και επίσης να κερδίσεις χρήματα.

Αυτή είναι επίσης μια δωρεάν ευκαιρία να ξεκινήσεις και χρειάζεσαι μόνο το τηλεφωνο σου.

Μπορείς να ανεβάσεις βίντεο ψυχαγωγίας, γυρίσματα τουριστικών χώρων, σεμινάρια όπως "Πώς να μαγειρέψετε" ή "Μάθετε Photoshop" και άλλα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κερδίσεις χρήματα στο YouTube, όπως η προβολή διαφημίσεων Google, η προώθηση προϊόντων και πολλά άλλα

Το κανάλι στο YouTube είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος για να ξεκινήσεις την επιχείρησή σου χωρίς καμία επένδυση. Δες το δικό μου κανάλι για να καταλάβεις πως διαφημίζω τα προιόντα μου.

7. Affiliate Marketing :

Το Affiliate Marketing έχει να κάνει με την προώθηση και πώληση προϊόντων κάποιου άλλου. Και θα λάβεις προμήθειες για αυτό.

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες στο Διαδίκτυο για να ξεκινήσεις το Affiliate Marketing. Μια απο τις καλύτερες πλατφόρμες που μπορεις να βρεις χιλιαδες επιχειρήσεις για να προωθήσεις τα προιόντα τους είναι η Shareasale.   

8. Πώληση κοσμημάτων

Τα κοσμήματα είχαν πάντα μεγάλες πώλησεις στο διαδίκτυο και σήμερα αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορείς να ξεκινήσεις με πολύ μικρό κεφάλαιο και είμαι εδώ για να σε βοηθήσω! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη γαι τις πωλήσεις! Όλα τα άλλα θα σου τα μάθω εγώ! Μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα σου αποσταλεί το marketing plan της εταιρείας.


Το πιο σημαντικό απο όλα είναι πως δεν χρειάζεται να έχεις το δικό σου website οτι αφορά την πώληση προιόντων ή τον σχεδιασμό γραφικών. Μπορεις να ανεβάζεις τα όμορφα σχέδια σου στα social media και να στέλνεις ένα link πληρωμής στον πελάτη σου. Πως ; Χρειάζεσαι μόνο μια μαγική συσκευή που θα το κάνει αυτή για εσένα. Διάβασε στο άρθρο μου τα οφέλη και έχω καρφιτσώσει και βίντεο που σου δείχνω πως να την χειρίζεσαι εύκολα και γρήγορα. Θα βρεις το άρθρο εδώ

9. Δημιουργία διαδικτυακων μαθημάτων

Τα διαδικτυακά μαθήματα έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι λαμβάνουν πληροφορίες και μαθαίνουν νέα πράγματα. Οι άνθρωποι αναζητούν έναν ευθύ δρόμο για να λύσουν τα προβλήματά τους και ένα διαδικτυακό μάθημα είναι ένα προσεγμένο μικρό πακέτο που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους γρήγορα.

Έχετε τις δικές σας μοναδικές εμπειρίες και οράματα που μπορείτε να μοιραστείτε με ανθρώπους και να δημιουργήσετε έσοδα ταυτόχρονα. Ένα διαδικτυακό μάθημα είναι επίσης ένα επαναχρησιμοποιήσιμο στοιχείο, καθώς είναι ένα ηλεκτρονικό προϊόν που μπορείτε να πουλάτε ξανά και ξανά. Μόλις το δημιουργήσετε, είναι ένας πόρος που μπορεί να συνεχίσει να αποφέρει έσοδα, ακόμα και όταν δεν εργάζεστε.

Πολύ καλές πλατφόρμες για να επιλέξεις είναι η Thinkfic [ Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις δωρεάν πρόσβαση στο Thinkific Pro Plan για ένα μήνα ] και η Teachable 

Αν θες να μάθεις τις καλύτερες στρατηγικές και τεχνικές για να μεγαλώσεις το brand σου, να προβάλλεις την επιχείρηση σου, να γίνεις influencer, η απλά να πάρεις followers στο Instagram τότε θα πρέπει να σε ενημερώσω πως το πρόγραμμα μου ''Πως να γίνεις ''Instagram expert'' είναι έτοιμο και μπορείς να δεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ .  

θα μάθεις

 1. Τεχνικές και εφαρμογές για να βελτιστοποιήσεις το προφίλ σου και να αυξήσεις την απήχηση σου.
 2. Τεχνικές για να βρεις το κοινό στόχο για την επιχείρηση σου.
 3. Τεχνικές και εφαρμογές για να φτιάχνεις τα post και τα story σου για να ξεχωρίζεις.
 4. Στρατηγικές και τακτικές για να προβάλεις την επιχείρηση σου και να αυξήσεις τους ακολούθους σου.
 5. 50 website με δωρεαν βίντεο και φωτογραφίες.
 6. Όλη η μεθοδολογία για τα Instagram reels. Εφαρμογές για να βρίσκεις viral περιεχόμενο και 60 ιδέες για βίντεο.
 7. Όλη η μεθοδολογία των Hashtags και πως να τα χρησιμοποιείς.
 8. Όλη τη μεθοδολογία για να γίνεις Micro Influencer. Πως να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό media kit. 23 πλατφόρμες για να βρεις Brands και να συνεργαστείς μαζί τους. Κείμενα για να προσεγγίσεις τις εταιρείες. Πως να τιμολογήσεις τις υπηρεσίες σου.
 9. Πως να μετατρέψεις τους followers σε πελάτες με την δύναμη του email marketing.
 10. Πως να βάζεις διαφήμιση στο Instagram και να έχεις την μεγαλύτερη απήχηση με τα λιγότερα χρήματα.  
Το πρόγραμμα Instagram expert αποτελείται απο διαδικτυακά βιντεομαθήματα [e-learning course]. Έχετε πρόσβαση αυτόματα με την εγγραφή σας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο δικό σας χρόνο. Είναι διαθέσιμο για εσάς ανα πάσα στιγμή και μπορείτε να το παρακολουθήσετε απο κινητό, υπολογιστή ή τάμπλετ.

 

Μετά την εγγραφή σας θα έχετε πρόσβαση επ αόριστον.

Το Instagram Expert είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν την επιχείρηση τους μεσω του Instagram, να χτίσουν την επωνυμία της επιχείρησης τους και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της. Είναι για αγόρια και κορίτσια που θέλουν να γίνουν micro influencer και για ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν το personal brand τους.Αν λοιπόν βαρέθηκες να πειραματίζεσαι και δεν θέλεις να χάσεις και άλλο πολύτιμο χρόνο τότε το ''Instagram Expert'' είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να παρακολουθήσεις.  

Ελπίζω για ακόμη μια φορά να σε βοήθησα!  

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε στο instagram


Υ.Γ Life is Grand!

Θα σε δω στην κορυφή!

MillionaireMatch.com - the best millionaire dating site for sexy, successful singles!
MillionaireMatch.com - the best millionaire dating site for sexy, successful singles!