Χαμηλού κόστους μικρές επιχειρηματικές ιδέες που μπορείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι το 2024

2021-12-11

Ποια είναι μια καλή επιχείρηση για να ξεκινήσετε το 2024; 

Εδώ θα βρείτε τις τέλειες χαμηλού κόστους μικρές επιχειρηματικές ιδέες που μπορείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι και να τις μετατρέψετε σε χρήματα!

Εάν βρίσκεστε εδώ, είναι επειδή ψάχνετε για μικρές επιχειρηματικές ιδέες με χαμηλό κόστος εκκίνησης που μπορείτε να ξεκινήσετε από την άνεση του σπιτιού σας.

Και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω.

Να ξεκινήσω με μια ερώτηση:

Πού βλέπετε τον εαυτό σας σε πέντε χρόνια;

Μια καλύτερη εκδοχή της ερώτησης μπορεί να είναι, τι ονειρεύεστε; Είναι η ελευθερία να ταξιδεύεις; Να δουλεύεις λιγότερο και να περνάς περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου; Να βγάλεις περισσότερα χρήματα; Ίσως ονειρεύεστε να είστε το αφεντικό του εαυτού σας;

Μάντεψε? Σε έναν όλο και πιο συνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο, δεν ήταν ποτέ πιο δυνατό να πραγματοποιηθούν αυτά τα όνειρα.

Αλλά δεν είμαι επιχειρηματίας, μπορεί να σκέφτεστε, δεν θα ήξερα καν από πού να ξεκινήσω.

Καλά νέα, γι' αυτό ακριβώς είμαι εδώ!

Πριν από λίγα χρόνια, ήμουν ακριβώς εκεί που είσαι. Αναζητώντας επιχειρηματικές ιδέες που θα μπορούσα να ξεκινήσω στον ελεύθερο χρόνο μου. Googling "Πώς μπορώ να ξεκινήσω με μια επιχειρηματική ιδέα ενώ εργάζομαι με πλήρη απασχόληση;". Ονειρεύομαι μια διαδικτυακή επιχείρηση που θα μπορούσε να μου δώσει την ελευθερία να εργάζομαι λιγότερο, ενώ κερδίζω περισσότερα και με τους δικούς μου όρους.

Ξεκίνησα αυτό το blog ως δευτερεύουσα επιχείρηση ενώ εργαζόμουν.

Είτε βλέπετε τον εαυτό σας ως ελεύθερο επαγγελματία που διευθύνει μια επιτυχημένη επιχείρηση, είτε απλώς αναζητάτε παράπλευρες επιχειρηματικές ιδέες για να βγάλετε λίγα επιπλέον χρήματα, σας έχω καλύψει.

Παρακάτω είναι οι καλύτερες ιδέες για μικρές επιχειρήσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι αυτή τη στιγμή, με λίγα έως καθόλου χρήματα!

Ξεκίνα το δικό σου blog

Είναι απλό. Αν θέλετε να μετατρέψετε την αγάπη για το γράψιμο σε μια κερδοφόρα επιχείρηση, ξεκινήστε ένα blog!

Φυσικά, διαβάζετε το αρθρο μου αυτή τη στιγμή, και για αυτό, σας ευχαριστώ. 

Πίστεψε με, αν μπορώ να το κάνω, μπορείτε και εσείς!

Ξέρω τι σκέφτεστε.

Όταν γράφετε για ένα περιοδικό, μια επιχείρηση ή ένα άτομο, προφανώς, σας πληρώνουν. Τι γίνεται όμως με ένα blog; Πώς κερδίζετε πραγματικά χρήματα από το blogging?


Το μυστικό είναι δύο μικρές λέξεις - το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Εν ολίγοις, το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι όταν κερδίζετε μια προμήθεια για να προτείνετε προϊόντα ή υπηρεσίες στους αναγνώστες σας. Οι επιχειρήσεις θα πληρώνουν εσάς, τη θυγατρική, κάθε φορά που η σύστασή σας οδηγεί σε πώληση.

Λειτουργεί πραγματικά αυτό; Φυσικά!

Υπάρχουν όμως πολλοί άλλοι τρόποι για να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας, ανάλογα με το στάδιο του ιστολογίου σας και την προσέγγιση που θέλετε να ακολουθήσετε:

Διαφήμιση

Πώληση φυσικών προϊόντων

Πώληση ψηφιακών προϊόντων

Πληρώνεστε για χορηγία προϊόντων ή υπηρεσιών

Φιλοξενία διαδικτυακών σεμιναρίων

Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή της Revolut ή της Tap για να μπορειτε να δεχεστε τις πληρωμες απο τις εταιρειες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την έναρξη του δικού σας blog; Ρίξτε μια ματιά στον αναλυτικό οδηγό μου για το blogging, στον οποίο μοιράζομαι όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε ένα επιτυχημένο blog που κερδίζει χρήματα.

Δημιουργήστε έναν εξειδικευμένο ιστότοπο

Ποια είναι η διαφορά με ένα blog, σας ακούω να ρωτάτε;

Λοιπόν, κατ 'αρχήν, δεν υπάρχει διαφορά. Και οι δύο είναι ένας τύπος ιστότοπου με άρθρα σχετικά με συγκεκριμένα θέματα. Ωστόσο, οι εξειδικευμένοι ιστότοποι στοχεύουν συνήθως ένα πολύ πιο συγκεκριμένο σύνολο λέξεων-κλειδιών.

Ο στόχος είναι να καταγράψετε ακριβώς αυτό που θέλετε να πουλήσετε και να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας γύρω από αυτά τα προϊόντα ή τις προσφορές συνεργατών ακολουθώντας κερδοφόρες λέξεις-κλειδιά.

Οι εξειδικευμένοι ιστότοποι δημιουργούν συνήθως περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για την Google και μόλις εγκατασταθούν, μπορούν να παρέχουν μια εξαιρετική πηγή παθητικού εισοδήματος.

Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε έναν εξειδικευμένο ιστότοπο, ρίξτε μια ματιά εδώ

Graphic designer

Είστε οπτικός τύπος ανθρώπου;

Γνωρίζατε ότι πάνω από το 20% των μικρών επιχειρήσεων στις προσλαμβάνουν ανεξάρτητους γραφίστες;

Στην πραγματικότητα, μόνο η βιομηχανία σχεδιασμού λογότυπων αξίζει πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με άλλα λόγια, υπάρχει μια τεράστια αγορά εκεί έξω για τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Μια ακμάζουσα βιομηχανία γραφικών σχεδίων είναι η ευκαιρία σας να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις και τους παράγοντες επιρροής να αναπτύξουν την επωνυμία τους ενώ το κάνουν από την άνεση του σπιτιού ή οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο!

Ως ελεύθερος επαγγελματίας γραφίστας, μπορείτε να εργαστείτε σε:

Σχεδιασμός λογότυπου

Infographics

Μπροσούρες και Αφίσες

Συσκευασία προϊόντος

Web Design

Περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πώς όμως μπορείτε να ξεκινήσετε;

Αφού μάθετε βασικές δεξιότητες σε λογισμικό όπως το Adobe Photoshop και το Illustrator ή το Visme, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό χαρτοφυλάκιο των έργων σας.

Στη συνέχεια, προωθήστε τις δεξιότητές σας σε μικρές επιχειρήσεις ή αναζητήστε θέσεις εργασίας στο διαδίκτυο σε ιστότοπους όπως το Fiverr.

Ή σκεφτείτε να δημιουργήσετε το δικό σας έργο τέχνης (όπως εισαγωγικά και εκτυπώσεις) και να το πουλήσετε σε ιστότοπους όπως το Etsy.

Social Media Manager

Σας αρέσει να περνάτε ατελείωτες ώρες στο TikTok, το Instagram, το Facebook, το Pinterest ή το Twitter;

Τι θα λέγατε να πληρώνεστε για αυτό;

Πολλές μικρές επιχειρήσεις και νεοφυείς επιχειρήσεις βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρουν νέους πελάτες και να δημιουργήσουν τις επωνυμίες τους. Και συχνά αναζητούν ειδικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν περιεχόμενο και να αλληλεπιδράσουν με τους οπαδούς τους.

Ως διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η δουλειά σας θα είναι να φροντίζετε τα κοινωνικά κανάλια των επωνυμιών. Θα παρακολουθείτε, θα εποπτεύετε και θα απαντάτε στα σχόλια του κοινού. Επιπλέον, θα χρειαστείτε δημιουργικό μάτι για να σχεδιάζετε αναρτήσεις και να μοιράζεστε εικόνες στο διαδίκτυο.

Θυμηθείτε, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν να κάνουν με την επικοινωνία. Και θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιείτε διαφορετική φωνή για κάθε επωνυμία για την οποία εργάζεστε. Πρέπει να μετατρέψετε τους θαυμαστές σε πελάτες και να τους κάνετε να ερωτευτούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προωθείτε.

Τώρα που μιλάμε για το Instagram να σε ενημερώσω οτι το πρόγραμμα ''Πως να γίνεις Instagram Expert'' είναι έτοιμο και μπορείς να δεις το πρώτο μάθημα δωρεάν εδώ

Ξεκινηστε ένα online shop

Πάνω από 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι αγόρασαν κάτι διαδικτυακά το 2024.

Ναι, ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου ανθεί, πλησιάζοντας τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσιες πωλήσεις παγκοσμίως.

Θέλετε να συμμετέχετε στη δράση;

Στη συνέχεια, θέλετε να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα χωρίς προκαταβολική επένδυση. Ναι αλήθεια!

Το μυστικό είναι το dropshipping.

Δείτε πώς λειτουργεί: Καταχωρίζετε ένα προϊόν στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, λαμβάνετε παραγγελίες από πελάτες και, στη συνέχεια, στέλνετε τις παραγγελίες σε έναν τρίτο προμηθευτή, τον αποστολέα, ο οποίος δημιουργεί το προϊόν και το στέλνει στον πελάτη.

Σωστά, πραγματοποιείτε πωλήσεις χωρίς να ξοδεύετε χρήματα για απόθεμα!

Ποιος θα πίστευε ότι η έναρξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες χαμηλών επενδύσεων εκεί έξω;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε το κατάστημά σας σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου όπως η Webnode για να ξεκινήσετε.

Εκτύπωση κατά παραγγελία

Αλλά γίνεται καλύτερο.

Στο dropshipping, υπάρχει μια δημοφιλής υποκατηγορία γνωστή ως print-on-demand. Εκεί, οι drop shippers θα εκτυπώσουν το σχέδιό σας σε οποιοδήποτε αριθμό προϊόντων, από πουκάμισα μέχρι κούπες και όχι μόνο.

H Redbubble έχει δεκάδες προϊόντα που περιμένουν την προσαρμογή σας!

Το Print-on-demand είναι το σημείο όπου οι καλλιτέχνες και οι φωτογράφοι μπορούν να δημιουργήσουν έσοδα από τη δουλειά τους, όπου είναι ακόμη δυνατό να ξεκινήσετε τη δική σας σειρά ρούχων.

Πούλησε τα δικά σου βιβλία

Φαίνεται ότι ο πολύκροτος θάνατος του βιβλιοπωλείου ήταν υπερεκτιμημένος. Στην πραγματικότητα, ενώ τα μεγάλα, προσωπικά βιβλιοπωλεία έχουν υποχωρήσει, τα μικρά και τα εξειδικευμένα καταστήματα στην πραγματικότητα αναπτύσσονται - αυξήθηκαν κατά 15% το 2020, σύμφωνα με το Wired.

Ναι, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πουλώντας τα δικά σας βιβλία στο Διαδίκτυο!

Θα σου πω το βρώμικο μυστικό. Υπήρξε ένας θάνατος, αλλά δεν είναι του βιβλιοπωλείου. είναι του παραδοσιακού εκδοτικού μοντέλου.

Όχι μόνο είναι επίπονη η διαδικασία της έκδοσης από έναν μεγάλο εκδοτικό οίκο, αλλά και τα κέρδη είναι ελάχιστα και η υποστήριξη ανύπαρκτη.

Η απάντηση είναι αυτοδημοσίευση.

Βιβλία μυθοπλασίας και μη λογοτεχνικά βιβλία

Απλά κοιτάξτε τον Άνταμ Νέβιλ.

Συγγραφέας για 20 χρόνια με 19 παραδοσιακά δημοσιευμένα βιβλία στο όνομά του, συμπεριλαμβανομένου ενός, The Ritual, το οποίο διασκευάστηκε σε ταινία του Netflix, ο Adam εγκατέλειψε πρόσφατα τους μεγάλους εκδότες για να αρχίσει να αυτοεκδίδει.

Το έκανε επειδή ήθελε μεγαλύτερο έλεγχο του τρόπου συσκευασίας και διάθεσης των βιβλίων του και επειδή ήθελε περισσότερα από τα κέρδη.

Αλλά δεν είμαι συγγραφέας 19 βιβλίων, ίσως σκέφτεστε.

Μάλλον όχι. Αλλά θυμηθείτε, το Fifty Shades of Grey ήταν αρχικά αυτοδημοσιευμένο, έργο ενός άπειρου συγγραφέα που είχε κατακερματίσει την ιδέα να γράψει φαντασία θαυμαστών του Twilight.

Μέχρι σήμερα, το Fifty Shades έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει μετατραπεί σε ταινία.

Αυτοδημοσίευση χαμηλού περιεχομένου

Για όλους τους μη συγγραφείς εκεί έξω, ξέρατε ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πουλώντας βιβλία χωρίς τίποτα μέσα;

Οχι πραγματικά.

Ονομάζεται δημοσίευση χαμηλού περιεχομένου ή χωρίς περιεχόμενο.

Σκεφτείτε τα περιοδικά και τα ημερολόγια, τις κρεμ, λευκές, κενές σελίδες τους. εικονογραφημένα καθημερινά σχέδια και βιβλία ζωγραφικής, βιβλία με σταυρόλεξα και παιχνίδια. σκεφτείτε ακόμη και το χαρτί με γραμμώσεις που χρησιμοποιούν οι μαθητές ή το χαρτί σύνθεσης που χρησιμοποιούν οι μουσικοί.

Ναι, οι άνθρωποι βγάζουν πολλά χρήματα πουλώντας αυτά.

Άνθρωποι σαν τον Ρον Κάμπον.

Ένας 51χρονος Βρετανός που ζει την καλύτερη ζωή του στην Ταϊλάνδη, ο Ρον κερδίζει σχεδόν 4.000 δολάρια το μήνα από τα βιβλία χαμηλού και χωρίς περιεχόμενο του 2000 περίπου που πουλά στο Διαδίκτυο.

Όπως είπε ο ίδιος, «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι άνθρωποι θα ξόδευαν 6,99 δολάρια σε ένα λευκό χαρτόδετο χαρτόδετο με εκατό σελίδες, αλλά το κάνουν».

Δημιουργήστε ψηφιακά προϊόντα

Συχνά η πώληση βιβλίων μέσω διαδικτύου σημαίνει πώληση ηλεκτρονικών βιβλίων. Ωστόσο, τα eBook αντιπροσωπεύουν μόνο ένα από τα πολλά ψηφιακά προϊόντα που θα μπορούσατε να πουλήσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Διευρύνετε τη σκέψη σας! Μερικά μόνο από τα ψηφιακά προϊόντα που θα μπορούσατε να πουλήσετε στο κατάστημά σας περιλαμβάνουν:

Ψηφιακά στοιχεία: συμπεριλαμβανομένων γραφικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εικονιδίων, γραφημάτων πληροφοριών ή γραμματοσειρών.

Πρότυπα: για ιστοσελίδες, PowerPoint, βιογραφικά, ακόμη και σχέδια ραπτικής ή πλεξίματος.

Περιεχόμενο ήχου: όπως ηχητικά εφέ, μετατροπές κειμένου σε ήχο ή φωνητικές εκφωνήσεις.

Εκτυπώσιμα: προγραμματιστές γευμάτων, οργανωτές ή πρότυπα προϋπολογισμού.

Διαδικτυακά μαθήματα

Φυσικά, πρέπει να αναφέρουμε την πιο ακμάζουσα θέση ψηφιακών προϊόντων από όλες.

Ο κλάδος της ηλεκτρονικής μάθησης αναμένεται να έχει αξία 325 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2025.

Αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που το Forbes διακήρυξε, «δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη ευκαιρία να συμμετάσχετε στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία της ηλεκτρονικής μάθησης», αποκαλώντας την «μια τεράστια ευκαιρία για τους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν να δημιουργούν τα δικά τους διαδικτυακά μαθήματα».

Σκεφτείτε το: οι άνθρωποι ξοδεύουν πολλά χρήματα σε πανεπιστήμια και κολέγια για να μορφωθούν. Oι εταιρείες στέλνουν υπαλλήλους σε ακριβά μαθήματα για να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Στην εποχή της πληροφορίας, οι άνθρωποι μπαίνουν στο διαδίκτυο για να γίνουν ειδικοί στα χόμπι τους.

Δημιουργήστε το δικό σας μάθημα

Έχετε μια συγκεκριμένη ικανότητα ή μια συγκεκριμένη γνώση που δεν έχουν οι άλλοι;

Σιγουρα το κάνεις.

Δημιουργήστε και πουλήστε ένα διαδικτυακό μάθημα που διδάσκει τους ανθρώπους γι' αυτό!

Οι δημοφιλείς κατηγορίες διαδικτυακών μαθημάτων περιλαμβάνουν:

Μαγείρεμα

Εμπορία

Γλώσσες

Φωτογραφία

Τεχνολογία

Προσωπική ανάπτυξη

ΜΟΥΣΙΚΗ

Λογισμικό

Πώς πουλάτε το διαδικτυακό σας μάθημα; Διάβασε το άρθρο μου ΄΄.Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε και να πουλήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα΄΄.

Αν και είναι βεβαίως δυνατό να δημιουργήσετε το μάθημά σας σε πλατφόρμες όπως το Thinkfick και να το πουλήσετε απευθείας μέσω του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ή τα social media. Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις δωρεάν πρόσβαση στο Thinkific Pro Plan για ένα μήνα. Μια άλλη πλατφόρμα είναι η TeachableΜέσα σε λίγα λεπτά, θα έχετε πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να πουλήσετε διαδικτυακά μαθήματα και καθοδήγηση

Ακόμα δεν πουλήθηκε;

Σκεφτείτε την ιστορία του Τζόζεφ Μάικλ, ενός πατέρα που δίδαξε τον εαυτό του πώς να χρησιμοποιεί το λογισμικό γραφής Scrivener ενώ ζούσε από μισθό σε μισθό. Έχοντας αποκτήσει αυτή τη γνώση και απελπισμένος για «έξτρα 400 ή 500 ευρω το μήνα», δημιούργησε ένα μάθημα για να διδάξει σε άλλους πώς να χρησιμοποιούν το λογισμικό. Έκανε 25.000 σε ένα απόγευμα.

Διδάξτε διαδικτυακά

Και αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε ακόμα το δικό σας μάθημα, αλλά απλώς απολαμβάνετε τη διδασκαλία, τι θα λέγατε να διδάξετε διαδικτυακά σε παιδιά;

Η διαδικτυακή διδασκαλία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο και από το σπίτι.

Και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την επανάσταση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα φορητό υπολογιστή και μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας μικρή επιχείρηση διδασκαλίας σήμερα.

Εάν επιλέξετε τις κατάλληλες τάξεις για να διδάξετε, θα μπορούσατε να κερδίσετε πολλά χρήματα το μήνα διδασκαλία μέσω Διαδικτύου.

Και δεν χρειάζεται να είστε παραδοσιακά καταρτισμένος δάσκαλος.

Μέρη όπως το Outschool σάς επιτρέπουν να διδάξετε οποιοδήποτε είδος μαθήματος: μπορείτε να διδάξετε κλασικά μαθήματα όπως αγγλικά και μαθηματικά ή διασκεδαστικά μαθήματα όπως μαγειρική, υποκριτική ή τραγούδι.

Οι καθηγητές στο Outschool κερδίζουν κατά μέσο όρο 35 $ ανά διδακτική ώρα.

Η καταχώριση στην κατηγορία είναι δωρεάν. Θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της αναγραφόμενης τιμής και θα αποφασίσετε πόσοι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος σε κάθε μάθημα. Το Outschool θα λάβει το 30% των κερδών σας για τις υπηρεσίες υποστήριξής του. Μόλις ξεκινήσει το μάθημά σας, θα λάβετε πληρωμή μέσω PayPal.

Φωτογράφος

Η αγάπη για τη φωτογραφία μπορεί να είναι το θεμέλιο μιας επιτυχημένης επιχείρησης στον τρόπο ζωής.

Έχετε πάει ποτέ σε γάμο; Μάλλον υπήρχε ένας φωτογράφος εκεί που τραβούσε φωτογραφίες...και πληρωνόταν για αυτό!

Αλλά δεν είναι μόνο γάμοι. Καθημερινά, προσλαμβάνονται φωτογράφοι για να τραβήξουν διάφορες προσωπικές περιστάσεις και εταιρικές εκδηλώσεις, ενώ πολλοί άλλοι φωτογραφίζουν πορτρέτα έξω από ένα στούντιο. 

Περίμενε ένα λεπτό. Κάθε μέρα? Ακόμα και σε μια πανδημία;

μην στεναχωριέσαι. Ακόμη και όταν οι προσωπικές εκδηλώσεις αργούν να σταματούν, οι σύγχρονες επιχειρήσεις εξακολουθούν να χρειάζονται φωτογραφίες για διαφημιστικό υλικό, για τον ιστότοπό τους, για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτα απ 'όλα, αποφασίστε σε ποια θέση θέλετε να εργαστείτε και ποιος φωτογράφος θέλετε να γίνετε:

1.Φωτογράφος γάμου

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να τραβήξετε φωτογραφίες στο γάμο ενός φίλου για να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας. Ξεκινήστε έναν λογαριασμό Instagram, δικτυωθείτε με άλλους πωλητές γάμου, όπως ανθοπωλεία ή διοργανωτές γάμου. Στη συνέχεια, υποβάλετε τις φωτογραφίες σας σε ιστότοπους και περιοδικά που ειδικεύονται σε γάμους για να δημιουργήσετε ένα όνομα.

2.Φωτογράφος πορτρέτων

Δημιουργήστε ένα χαρτοφυλάκιο βρίσκοντας ανθρώπους που θα χαρούν να κάνουν το μοντέλο για εσάς. Στη συνέχεια, δημοσιεύστε το χαρτοφυλάκιό σας σε ιστότοπους όπως το Upwork ή το Thumbtack για να βρείτε την πρώτη σας συναυλία επί πληρωμή.

3.Φωτογράφος τροφίμων

Εάν είστε παθιασμένοι με το φαγητό, μπορείτε να ξεκινήσετε φωτογραφίζοντας τις δικές σας συνταγές. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό Instagram ή/και τον δικό σας ιστότοπο για να δείξετε τις εκπληκτικές σας φωτογραφίες. Δίκτυο με εταιρείες τροφίμων και άλλους παράγοντες επιρροής. 

4.Φωτογράφος προορισμού

Γνωρίζατε ότι πολλοί τουρίστες και ντόπιοι αναζητούν φωτογράφους για να απαθανατίσουν μαγικές στιγμές στις αγαπημένες τους τοποθεσίες; Μπορείτε να δημοσιεύσετε τα παραδείγματα των εικόνων σας σε ιστότοπους όπως το Localgrapher, το ShootMyTravel ή το Flytographer για να βρείτε πελάτες που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές σας σε κορυφαίες τοποθεσίες κοντά σας.

5.Φωτογράφος στοκ

Μπορείτε να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο μέσω ιστότοπων φωτογραφιών στοκ, όπως το Shutterstock, το iStock και το BigStock. Αυτός είναι ένας απίστευτος τρόπος για να αποκτήσετε ένα παθητικό εισόδημα με λίγη προσπάθεια και ένας αγαπημένος ανάμεσα στις μικρές επιχειρηματικές ιδέες χαμηλών επενδύσεων για φωτογράφους.

Και να θυμάστε, αυτές είναι μόνο μερικές από τις θέσεις στις οποίες μπορείτε να εργαστείτε. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να φωτογραφίσετε.

Πουλήστε χειροποίητα προϊόντα στο Etsy

Είστε άτομο που του αρέσει να φτιάχνει πράγματα από την αρχή; Άριστος τεχνίτης; Η βασίλισσα του print screen;

Εντάξει, καταλαβαίνεις την ουσία.

Καλα ΝΕΑ! Υπάρχει μια ακμάζουσα ηλεκτρονική αγορά όπου μπορείτε να πουλήσετε σχεδόν οποιοδήποτε χειροποίητο προϊόν μπορείτε να φανταστείτε.

Εδώ είναι το μυστικό: για όλα τα χειροποίητα και χειροποίητα, ρίξτε μια ματιά στο Etsy!

Σύμφωνα με το The Week, είναι το μέρος που φέρνει «την οικειότητα και τον ατομικισμό πίσω στο εμπόριο». Για να μην είμαι αγενής, αλλά με πάνω από 60 εκατομμύρια ενεργούς αγοραστές, είναι πολλά άτομα που πρέπει να έρθουν σε επαφή.

Το καλύτερο κομμάτι? Είναι τόσο εύκολο να ξεκινήσετε. Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε την εγγραφή σας στο Etsy τότε κάνετε το τώρα γιατί με την εγγραφή σας σε αυτό  εδώ το λινκ θα μπορειτε να ποστάρετε τα πρώτα 40 προιόντα σας εντελώς δωρεάν

Αυτό που λέω είναι, αν έχετε ένα υπέροχο χειροποίητο προϊόν, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε να πουλάτε σήμερα!

Πουλήστε αντικείμενα

Ποιες άλλες οικιακές επιχειρηματικές ιδέες με χαμηλό κόστος εκκίνησης μπορείτε να ξεκινήσετε; Χαίρομαι πολύ που ρώτησες...

 Μπορείτε να το κάνετε και να κερδίσετε χρήματα!

Να πώς:

Ανοίξτε έναν λογαριασμό πωλητή στο Amazon, eBay ή ξεκινήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αγοράστε αγαθά.

Πουλήστε τα αγαθά για περισσότερα από όσα τα αγοράσατε.

Είναι πραγματικά τόσο απλό. Πώς πιστεύετε ότι η Walmart βγάζει τα χρήματά της;

Αλλά η Walmart έχει πρόσβαση σε παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού, μπορεί να σκέφτεστε, πώς πρέπει να πάρω πράγματα αρκετά φθηνά ώστε να έχω κέρδος;

Για να ξεκινήσετε πηγαίνετε σε υπαίθριες αγορές και καταστήματα με είδη ειδών ή σε εκπτωτικά καταστήματα. Κυνηγήστε αυτούς τους κρυμμένους θησαυρούς, εκείνα τα μοναδικά αντικείμενα για τα οποία οι αγοραστές θα πληρώσουν κορυφαίες τιμές.

Επιχείρηση τροφίμων

Για κάποιους, οι ιδέες για μικρές επιχειρήσεις αφορούν την ελευθερία - την ελευθερία να δραπετεύετε στον εταιρικό κόσμο, να εργάζεστε όποτε και όπου θέλετε. Για άλλους, πρόκειται για μια παράπλευρη φασαρία, λίγα επιπλέον μετρητά στην τσέπη σας.

Υπάρχουν όμως κάποιοι για τους οποίους οι ιδέες για μικρές επιχειρήσεις είναι να ακολουθήσουν το πάθος τους, να μετατρέψουν την εργασία σε παιχνίδι και την αγάπη σε δουλειά.

Το ερώτημα είναι: ποιο είναι το πάθος σου;

Εάν η απάντηση είναι «φαγητό», τότε μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το πάθος σε μια κερδοφόρα παράπλευρη επιχείρηση ή περισσότερο!

Πώς, ίσως αναρωτιέστε.

Καλά...

Φτιάχνετε σπιτική μαρμελάδα ή ένα κέικ που δεν χορταίνονται οι φίλοι και η οικογένεια; Μαντέψτε, εξειδικευμένα είδη όπως αυτά έχουν μεγάλη ζήτηση στις ψηφιακές αγορές.

Είσαι απίστευτη μαγείρισσα; Καλά νέα, πολλές οικογένειες θα πληρώσουν για έναν προσωπικό σεφ ή για έτοιμα γεύματα.

Ίσως είστε καλλιτέχνης στην κουζίνα; Δοκιμάστε τη διακόσμηση τούρτας!

Είστε ειδικός με μια εγκυκλοπαίδεια δοκιμασμένων συνταγών; Ξεκινήστε ένα blog τροφίμων!

Ίσως είστε ειδικός στην υγεία; Γίνετε προγραμματιστής γευμάτων ή προπονητής διατροφής!

Σας αρέσει να διδάσκετε τους άλλους; Σκεφτείτε να ξεκινήσετε διαδικτυακά μαθήματα μαγειρικής σε πλατφόρμες όπως η Airbnb.

Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες! Το να τα λαμβάνω υπόψη όλα με κάνει να πεινάω.


Ξεκινήστε μια επιχείρηση κατοικίδιων ζώων

Καλώντας όλους τους λάτρεις των κατοικίδιων.

Θεέ μου, είναι τόσο χαριτωμένα, έτσι δεν είναι; Δεν είναι περίεργο που τους αγαπάμε τόσο πολύ.

Στην πραγματικότητα, το 67% των νοικοκυριών έχουν τουλάχιστον ένα κατοικίδιο.

Αυτό είναι 89,7 εκατομμύρια σκύλοι και 94,2 εκατομμύρια γάτες. 

Δεν είναι περίεργο που οι Αμερικανοί ξοδεύουν πάνω από 90 δισεκατομμύρια δολάρια για τα κατοικίδιά τους κάθε χρόνο.

Πώς μπορούν λοιπόν οι λάτρεις των κατοικίδιων να επωφεληθούν από το πάθος τους;

Δοκιμάστε να περπατήσετε με σκύλους ή να καθίσετε με κατοικίδια. Ναι, μπορείς να πληρωθείς για να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με γούνινους φίλους!

Για να ξεκινήσετε, δημιουργήστε ένα προφίλ σε ένα δίκτυο εξυπηρέτησης κατοικίδιων το οποίο θα σας συνδέσει με πιθανούς πελάτες στην περιοχή σας. Ή, βγείτε εκεί έξω και δοκιμάστε να μοιράσετε φυλλάδια και επαγγελματικές κάρτες σε καταστήματα κατοικίδιων ζώων, κτηνιατρικές κλινικές ή επιχειρήσεις περιποίησης κατοικίδιων ζώων.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πουλήσετε παιχνίδια για κατοικίδια, πορτρέτα, λιχουδιές και ρούχα μέσω του ηλεκτρονικού σας καταστήματός. Είναι αναμφισβήτητο ότι στους ανθρώπους αρέσει να εκφράζουν την προσωπικότητά τους μέσω των κατοικίδιων τους και των προϊόντων που τους αγοράζουν (και ναι, ορισμένες επιχειρήσεις πωλούν με επιτυχία ρούχα και κοστούμια για κατοικίδια).

Είστε πλέον έτοιμοι να ξεκινήσετε μια δευτερεύουσα δουλεία, μια επιχείρηση τρόπου ζωής ή ακόμα και κάτι περισσότερο!

Απλώς θυμηθείτε: «Διαλέξτε μια δουλειά που αγαπάτε και δεν θα δουλέψετε ούτε μια μέρα στη ζωή σας».

Προφανώς αυτό είπε ο Κομφούκιος.

Δεν έχει άδικο, έτσι δεν είναι;

Και το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο. Μου πήρε πάνω από 20 χρόνια , κάνοντας κάτι για το οποίο δεν είχα πάθος, να βρω το θάρρος να ξεκινήσω τη δική μου μικρή επιχείρηση και μετά να τα παρατήσω!

Και τώρα ανυπομονώ να περνάω χρόνο δουλεύοντας κάθε μέρα, έχοντας έντονο πάθος για αυτό που κάνω.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Επιλέξτε την αγαπημένη σας ιδέα για μικρές επιχειρήσεις και ξεκινήστε!

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, προσθέστε ένα σχόλιο παρακάτω ή στείλτε μου email. Απαντώ σε κάθε σχόλιο και σε κάθε email!

Και αν γνωρίζετε κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει μια μικρή επιχείρηση που μπορεί να χρειαστεί λίγη βοήθεια, μη διστάσετε να το μοιραστείτε μαζί του!

Υ.Γ Έλα να συνδεθούμε στο instagram.